Güncelleme rezaleti başka birşey değil oyunuda bırakıcam
- relaxefendy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
Re: Güncelleme rezaleti başka birşey değil oyunuda bırakıcam
ADAMLIĞIMI NASIL YARGILIYOSUN BU KADARCIK SÖZDEN...ARKADAŞIM KİMSE SANA ZORLA ALDIRMADI BU PLUSI EVET BEN YENİYİM 3 YIL FAZLA DEĞİL herşeyi ögrenebilmek için ama şunlarıda biL BU OYUNDA 2007 ŞUBAT GİBİ BİRŞEY EMİNÖNÜ BAKİİ ' meseLe BETADA OYNAMAN DEĞİL MESELEEE OYUNU BEĞENMİYORSAN ALMA PLUS KARDEŞ BUNDA YÖNETİMİN SUÇU YOK . .BU OYUNDA NE YAPILSA HER ZAMAN KENDİLERİ YAPAR BİZ SEÇMEYİZ Bİ ZAMANINDA YÖNETİCİLERİ SEÇİYODUK BENDE BEĞENMİYORUM YAPTIKLARINI AMA 3 YILDIR ALIYORUM PİŞMANDA DEĞİLİM...SENİN GİBİ PLUS ALMICAM ŞUDUR BUDUR DİCEK OLSAM BURAYA YORUM YAZMAM OYUNU BIRAKIRIM DİREK.. MESELENİ EMEK HIRSIZLIĞINA DÖNÜŞTÜRMEN YANLIŞ KARDEŞ O İTEMLERİNİ ALMIYOLAR GÜNCELLEME GETİRİYOLAR İŞİNE YARAMAYINCA EMEK HIRSIZLARI DEME . . BETACI BUNLARI DA BİL İLK TÜRK ONLİNE INIDA BUNA GÖRE YA KORU OYNA YADA SESSİZCE BIRAK
İYİ FORUMLAR
!
senin sıkıntın ne hala anlamış değilim beni bu oyuna kötü bakıyor havası vermeye çalışıyorsan çaban boşa beni bilen bilir kimseye bi terbiyesizliğim saygısızlığım olmamıştır yaşım dolayısıyla ve ailelemden aldığın ahlak ve terbiyeden dolayı konuyu aşıyorsun hadda haddini aşıyorsun emek hırsızlığından söz ettin evet lafımın arkasındayım aslanlar gibi eğer ben emek veriyorsam en popüler silahın yani yücelen kafa koparan 1 günde çöp haline getiriliyorsa bunu yapar harbiden hırsızdır ecel işe yaramadı diye bu şekilde yücelen katledilemez bana katılan varsa cvp yazsın sana gelince kardeşim seni anlamış değilim derdin ne kimi savunuyon anlamdım ben oyunu seviyorum plusda alıyorum sıkılırsam oynamam plusda almam bu kadar basit.relaxefendy yazdı:ADAMLIĞIMI NASIL YARGILIYOSUN BU KADARCIK SÖZDEN...ARKADAŞIM KİMSE SANA ZORLA ALDIRMADI BU PLUSI EVET BEN YENİYİM 3 YIL FAZLA DEĞİL herşeyi ögrenebilmek için ama şunlarıda biL BU OYUNDA 2007 ŞUBAT GİBİ BİRŞEY EMİNÖNÜ BAKİİ ' meseLe BETADA OYNAMAN DEĞİL MESELEEE OYUNU BEĞENMİYORSAN ALMA PLUS KARDEŞ BUNDA YÖNETİMİN SUÇU YOK . .BU OYUNDA NE YAPILSA HER ZAMAN KENDİLERİ YAPAR BİZ SEÇMEYİZ Bİ ZAMANINDA YÖNETİCİLERİ SEÇİYODUK BENDE BEĞENMİYORUM YAPTIKLARINI AMA 3 YILDIR ALIYORUM PİŞMANDA DEĞİLİM...SENİN GİBİ PLUS ALMICAM ŞUDUR BUDUR DİCEK OLSAM BURAYA YORUM YAZMAM OYUNU BIRAKIRIM DİREK.. MESELENİ EMEK HIRSIZLIĞINA DÖNÜŞTÜRMEN YANLIŞ KARDEŞ O İTEMLERİNİ ALMIYOLAR GÜNCELLEME GETİRİYOLAR İŞİNE YARAMAYINCA EMEK HIRSIZLARI DEME . . BETACI BUNLARI DA BİL İLK TÜRK ONLİNE INIDA BUNA GÖRE YA KORU OYNA YADA SESSİZCE BIRAKİYİ FORUMLAR
!
>>>>>>>>>>>>>>>Wanted<<<<<<<<<<<<<<<<<
- relaxefendy
- Cin Avcısı
DEMEK İSTEDİĞİM HATALAR YAPILANLAR KONUSUNDA SONUNA KADAR HAKLISIN YAPABİLCEGİN TEK ŞEY MEMNUN OLMADĞINI E POSTA ETMEKTİR...!!!
KIZDIĞIM ŞEY İSE OYUNUDA BIRAKACAM DİYO KONU BAŞLIĞINDA Bİ GÜNCELLEMEYLE BIRAKMA KARDEŞ . . HAKLISIN YÜCO KAFA KOPARAN ÇOK PAHALIYDI ÇÖP OLMASI YANLIŞ AMA . .SENİN KENDİNİ İLK 2 3 YAZINDA SAVUNMA ŞEKLİNE SİNİRLENDİM BEN . . PLUS ALIYORUZ DERKEN ŞUNU KASTETTİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM
PARAMLA OYNUYORUM İSTEDĞİMİ YAPIN ! BENCE İSTEDİKLERİNİ YAPMA HAKLARI WAR sana sorma gibi bi zorunluluğuda yok KABUL ETMİYOSAN SADECE E POSTAYLA İTİRAZ EDEBİLİYOSUN 500 YORUMLUK KONULAR BİLİRİM ŞUNU DÜZELTİN DİYE AMA DEDİK DİYE DÜZELTMEDİLER GENE KENDİ İSTEDİKLERİ OLDU BURDA YAZMAN BOŞA BUNLARI ANLADIN İNŞALLAH DEMEK İSTEDİGİMİ HA BU BEĞENİRİZ BEĞENMEYİZ BU AYRI KONU SANA Bİ ZORUM YOK ...BU KONUDA yazdıklarına BİRAZ SİNİR OLDUM sadece.. iyi günler. . BU ARADA OYUNUDA BIRAKICAM YAZMIŞIN ÖFKEYLE KALKMA AMA YAZDIĞINI YAPIYOSANDA YOLUN AÇIK OLSUN HAYATTA BAŞARILAR ARKADAŞ
KIZDIĞIM ŞEY İSE OYUNUDA BIRAKACAM DİYO KONU BAŞLIĞINDA Bİ GÜNCELLEMEYLE BIRAKMA KARDEŞ . . HAKLISIN YÜCO KAFA KOPARAN ÇOK PAHALIYDI ÇÖP OLMASI YANLIŞ AMA . .SENİN KENDİNİ İLK 2 3 YAZINDA SAVUNMA ŞEKLİNE SİNİRLENDİM BEN . . PLUS ALIYORUZ DERKEN ŞUNU KASTETTİGİNİ DÜŞÜNÜYORUM
PARAMLA OYNUYORUM İSTEDĞİMİ YAPIN ! BENCE İSTEDİKLERİNİ YAPMA HAKLARI WAR sana sorma gibi bi zorunluluğuda yok KABUL ETMİYOSAN SADECE E POSTAYLA İTİRAZ EDEBİLİYOSUN 500 YORUMLUK KONULAR BİLİRİM ŞUNU DÜZELTİN DİYE AMA DEDİK DİYE DÜZELTMEDİLER GENE KENDİ İSTEDİKLERİ OLDU BURDA YAZMAN BOŞA BUNLARI ANLADIN İNŞALLAH DEMEK İSTEDİGİMİ HA BU BEĞENİRİZ BEĞENMEYİZ BU AYRI KONU SANA Bİ ZORUM YOK ...BU KONUDA yazdıklarına BİRAZ SİNİR OLDUM sadece.. iyi günler. . BU ARADA OYUNUDA BIRAKICAM YAZMIŞIN ÖFKEYLE KALKMA AMA YAZDIĞINI YAPIYOSANDA YOLUN AÇIK OLSUN HAYATTA BAŞARILAR ARKADAŞ
demekki neymiş aç karna hap yutmıcaz
büyücülerin işi kolaylaşdı artık yihahaha xD Allahdan büyücü kasmaya başladım teşkilatda
artık kingofthewarrior devri kapandı büyücülerin ön planda olduğu bir ikvye hoşgeldniz
yarın bide bakmışız büyü hasarları %25 düşürümlüş bu sobeeden beklenir
içip içip geliyolar oyuna sonra GameMasterim diye geçiniyuolar
tornavida burdan sana sesleniyorum seni syagıyla anıyorum(yanlış anlaşılmaısn) senin yüzünden ölüm oyununda gümbürtüye gittim alıcağın olsun tenhada yakalamıyım xD
söliceklerim bu kadar mikrofonu bi sonraki arkadaşa bırakıyorum
büyücülerin işi kolaylaşdı artık yihahaha xD Allahdan büyücü kasmaya başladım teşkilatda
artık kingofthewarrior devri kapandı büyücülerin ön planda olduğu bir ikvye hoşgeldniz
tornavida burdan sana sesleniyorum seni syagıyla anıyorum(yanlış anlaşılmaısn) senin yüzünden ölüm oyununda gümbürtüye gittim alıcağın olsun tenhada yakalamıyım xD

kesinlikle sana katılıyorum kardeşim büyücüler ön planda tutulmuş ama işte aynen dediğin gibi yarın neler olcak belli değil bu gidişle çok üzülecez daha belli.MORDuMan yazdı:demekki neymiş aç karna hap yutmıcaz
bnce oyuna gereksiz güncellemeler yerine yer altına bir kasa yapılabilir...şuan gerekli bir şey ...yada kadim hidraya giden bir ışın taşı koyulabilir vb...bu tip oyunculara yardım edeceklerine yönetim zaten itemlerin bir dünya para oldugu yerde hasarları düşürüyor..o adamlar onları kazanmak için 4-5 gün durmadan çalıştı blki..buna resmen hak yemek deniyor..siz yapın birisi gelsin arkadan ayagına çelme taksın vamrı böyle saçmalık..
"Relaxxx bu konuda haklı oyunu bn 49 gleince bırakmıştım komet merlin set + sarj güzlüğüm ile" 4-5 ay sonra yine bşladım..tamamen istegin kardeş kmse oynattıramaz zorla zaten..bnde her ay alıorum plus hemde 2 hesaba birden..
yapılanlar hoşumuza gtmiyor blki ama istemeyen oynamaz..yönetim bu hatanın farkına varmış olmalıdır çoktan yoksa kadim hidra gibi yaratıklar kesilemez hale gelir
"Relaxxx bu konuda haklı oyunu bn 49 gleince bırakmıştım komet merlin set + sarj güzlüğüm ile" 4-5 ay sonra yine bşladım..tamamen istegin kardeş kmse oynattıramaz zorla zaten..bnde her ay alıorum plus hemde 2 hesaba birden..
yapılanlar hoşumuza gtmiyor blki ama istemeyen oynamaz..yönetim bu hatanın farkına varmış olmalıdır çoktan yoksa kadim hidra gibi yaratıklar kesilemez hale gelir
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
- relaxefendy
- Cin Avcısı
Kskxmage yazdı:bnce oyuna gereksiz güncellemeler yerine yer altına bir kasa yapılabilir...şuan gerekli bir şey ...yada kadim hidraya giden bir ışın taşı koyulabilir vb...bu tip oyunculara yardım edeceklerine yönetim zaten itemlerin bir dünya para oldugu yerde hasarları düşürüyor..o adamlar onları kazanmak için 4-5 gün durmadan çalıştı blki..buna resmen hak yemek deniyor..siz yapın birisi gelsin arkadan ayagına çelme taksın vamrı böyle saçmalık..
HELE ŞÜKÜR DEMEK İSTEDİGİMİ BİRİ ANLAMIŞ . . İSYAN ET ET AMA BUNU PARANLA DEĞİL E POSTA YOLLA NE BİLİM BAŞKA Bİ BAŞVURU YOLU BUL PLUS ALMAM HA OYUNUDA BIRAKIRIM HAAAA GİBİ LAFLAR BOŞ LAFLAR SONU GELMİCEK LAFLAR OYUNU BIRAKINCA NOLCAK WANTED BIRAKTI DÜZELTEK Mİ DİCEKLER
relax ben senni ne demek istediğini zaten başından beri biliyorum arkadaşım benim anlatmak istediğim şu benim bu oyunla seneler önce açtığım tek çar Wanted dir. geçen haftada Wantedxmagic isimli çarımı açtım oda 30 lvl zaten uzun lafın kısası çok emek var işin içinde bir günde herşey bu kadar basitmiş gibi yalan olamaz bana şikayet sisteminden bahsediyorsun ben bu sistemi kullanarak çok kişinin canını yakmışımdır haklı olarak tabi.benim ismimi her yorumda kullanacağına keşke sen bir konu açıpta insanları bu konuda bilinçlendirseydin. açtıysanda allah razı olsun
burada anlatmak istediklerimiz aynı ama seninle neyi paylaşamadığımızı hala bilmiyorum ben ne plusumla nede itemlerimle bu güne kadar hava atmadım atmamda senelerdir kasıyorum ama fazla görünmem ortalıklarda beni tanıyanlar tanır kendini beğenmişlerden nefret ederim umarım birbirimizi anlamışızdır saygılar iyi oyunlar.
burada anlatmak istediklerimiz aynı ama seninle neyi paylaşamadığımızı hala bilmiyorum ben ne plusumla nede itemlerimle bu güne kadar hava atmadım atmamda senelerdir kasıyorum ama fazla görünmem ortalıklarda beni tanıyanlar tanır kendini beğenmişlerden nefret ederim umarım birbirimizi anlamışızdır saygılar iyi oyunlar.
- relaxefendy
- Cin Avcısı
ha sevindim . en azından nefret edecegin tip degilmişiz...PLUs'ı alıyoruz Oyunuda bırakıcam Bu emek hırsızLığı Lafını çok detaylııı gene açıklarım genede gık demicemm. . . !! diğer tüm sölediklerine katılıyorum ama TALEBİ BÖLE DİLE GETİRMEK BEN GAME MASTER OLSAM yakıştıramam sadece bence kötü siz ne diosunuz bu konuya denmeliydi tamam artık sohbet münakaşa olmadan bitsin
:arrow:
daha buqün biri Gmxcaptain diye çar açmış birini çalmaya çalışıodu hiç merak etme gerekeni BilinçLi biri olarak yaptık yapıyoruzda...!! :arrow: :arrow:
iyi forumLar.......!!!
daha buqün biri Gmxcaptain diye çar açmış birini çalmaya çalışıodu hiç merak etme gerekeni BilinçLi biri olarak yaptık yapıyoruzda...!! :arrow: :arrow:
iyi forumLar.......!!!
- kiyametxbaskan
- Sahaf Yardımcısı
Sen Olmasan Ne Olur Olsan Ne Olur?uskurya yazdı:relaxefendy yazdı:çOK HAKLISIN ama ....Bİ sorum var Kim bu oyunu KAFANA SİLAH DAYAYARAK OYNATTI YADA PLUS ALDIRTTIBU OYUN HEP BÖLEYDİ PİŞMANSAN ÖNCEDEN BIRAKSAYDIN BENCE
![]()
kısmen dogrufakat biz oyuncular olmasak bi İKV olacagnı sanma cunku bizler bu oyunu ayakta tutuyoruz ve ben 2 yıldır oynadım ama bırakmamak icin fazla bi neden kalmadı
iyi oyunlar
2 Kurusunlamı Oyun Kapanacak denyo
Sen Borçla Aldığın Plusun Parasını Öde önce
Abla Plus yapalım benı ne olur dedığın Gunlerı Hatırla EmzıkLı Bebe

LODOS RÜTBE

http://kiyametxloncasi.forummum.com/