[Eminönü] Temel Klan Bölgeleri Bilgisi

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Choosens

[Eminönü] Temel Klan Bölgeleri Bilgisi

Mesaj gönderen Tremexhaqan »

Arkadaşlar öncelikle bugün belki biliyor olabilirsiniz ama yeni oynayan arkadaşlarımızı unutmamamız lazım diye düşünerek huzurunuzda bunu hazırladım.

Tarafsız Savaş Bölgeleri:

Soykırım Anıtı:
Bu bölgede genellikle Komutan istikametinden gelen Arzın Çocukları Klan Mensupları,Banka İstikametinden gelen Lodos Klanı Mensupları ile çarpışırlar.

Resim

"Eski Handan" Bölgesi: Bu bölge Klan ve Kabadayı düelloları bölgesi olarak bilinir.Adını Beta Döneminde Handan Hanımın içerisinde bulunduğu bölge olduğundan alır.

Resim

Kararsız Tüneli: Bu tünel adını Klan çarpışmalarında kovalarken veya kovulurken (altından geçerken) oyuncuları kararsız bırakır.Çünkü Antrepo bölgesinde gruplanmış karşıt klan mensupları olabilir ve rakibiniz antrepo bölgesine kaçıp kendi hayatını kurtarabilir.

Resim

Antrepo: Bu bölgede ise çoğunlukla Klan Karizması satma/satın alma işlemleri gerçekleşir.

Resim

Lodos [Güneş Öncüleri] Klan Bölgeleri:

Mısır Çarşısı: Yıllardır Klan savaşlarının ve kabadayı düellolarının vazgeçilmezi olarak bilinen Mısır Çarşısı günümüzdede çoğu Klan savaşların ana mekanı.

Resim

Eminönü Bankası: Elbetteki Eminönü Bankasıda Klan savaşları için büyük önem taşımakta.Kasasında işleri olan oyuncular Klanları ile birlikte Eminönü Bankasındaki savaşlarını kazandıklarında çok mutlu olduklarına da şahit oldum kimi zaman.

Resim

Eminönü Bankası (Arka Bölümü):
Kasalarında işleri olan ancak karşıt klan mensupları fazla olduğundan dolayı işlerini yapamayan oyuncularımız için "Banka Arkası Ticaret" şekli her klan mensubunun işini görmektedir.

Resim

Haseki Kapısı:Haseki kapısı mısır çarşısının ikinci girişi ve çıkışıdır. Çoğunlukla Arzın Çocukları Klan Mensuplarının Mısır Çarşısına en rahat girişlerini sağlar.Ancak Lodos Klan Mensupları burada her an tetikte olur.

Resim

Lodos Kalesi: Lodos Klan mensuplarının Eminönündeki Kalesidir.Klan liderleri İsmet Bey'i içerisinde barındırır.

Resim

Arzın Çocukları Klan Bölgeleri:

Arzın Çocukları Eminönün de tek bir kritik noktaya sahiptir ve o bölge tüm oyuncular için çok önemlidir.Bu bölge Komutan Bölgesidir.

Komutan: Komutan Bölgesi, Teşkilat Komutanının görev vermesi,Çınaraltı Mahallesi ve Meteor Bölgesi Girişi bu bölgede bulunduğu için büyük bir önem taşır.Çoğunlukla Arzın Çocukları Klan Mensupları Bu bölgede nöbettedir.

Resim

Arzın Çocukları Klan Sancağı:
Bu Bölge bir parkın üzerine kurulu olan Arzın Çocukları Sancağıdır.Komutan ve Mezarlık bölgelerine yakın olduğu için büyük önem taşır.

Resim

Umarım Hazırladığıma Değmiştir.
`·.¸¸.·´´¯`··._.·ChoosensxCoLoNeL`·.¸¸.·´´¯`··._.·

BİZ KIRIMDAN ÇIKKANDA,KAR YAĞMADI KAN AKTI! 18 MAYIS 1944

`·.¸¸.·´´¯`··._.·McHakany`·.¸¸.·´´¯`··._.·
Kullanıcı avatarı
DeathxShock
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Death

Re: [Eminönü] Temel Klan Bölgeleri Bilgisi

Mesaj gönderen DeathxShock »

Konu açmak için konu açmayın. Şu yazdıklarını oyunda 2 dakika dolaşan biri gözlemleyebiliyor zaten.!
DeaTHxSHoCK

DeaTHxTeRaPi
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

DeathxShock yazdı:Konu açmak için konu açmayın. Şu yazdıklarını oyunda 2 dakika dolaşan biri gözlemleyebiliyor zaten.!

Yeni başlayan arkadaşlarımızı unutmayalım yazdım başına dikkatli bak..senin benim ve dierleri gibi 4 senedir oynamıo herkes

Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

DeathxShock yazdı:Konu açmak için konu açmayın. Şu yazdıklarını oyunda 2 dakika dolaşan biri gözlemleyebiliyor zaten.!
Konu sahibinin diikkateine!
Kesinlikle karşıt düşünenleri dikkate almayınız.Paylaşımın güzel tebrik ederim
fakat aramızda bazıları senin gibi düşünmüyor.O yüzden sen alttan al kardeş.
Resim
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

İyi güzel de kendi adına adlandırman için gerekli yetkiyi kimden aldın?Soykırım anıtı?4.Vakıfhan Caddesi ora.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

[quote="DeathLord"]İyi güzel de kendi adına adlandırman için gerekli yetkiyi kimden aldın?Soykırım anıtı?4.Vakıfhan Caddesi ora.[/quote]

Aslında güzel bi noktaya değindin.Bu anıta her sunucuda farklı isimer takılmıştır.

Teşkilat: İnfaz Anıtı
Kuklacı: İbret-i Kıyamet
Sancak: Vakıfhan Anıtı
Meran: Soykırım Anıtı (2009'da Almann adlı bir arkadaşın talebi doğrultusunda ismi gerçekleştirilmiştir.Tabiki herkes farklı bir isim koyabilir ancak yanlış hatırlamıyorsam 23 Eylül 2009 da toplanıp bu konuşuldu.Arzuhalcide konuşuldu hatta bende vardım orda.Ayrıca bu anıtın Vakıfhan Caddesi ile bi ilgisi yoktur.Şu anda oraya gidersen o anıtı orda bulamazsın.Çünkü gerçekte öyle bir anıt yok.)

İyi Forumlar..

Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

şu anıt dediğin şeyde asılmış iskeletleri ilk defa farkettim etkilkeyici geldi devamını okudum ama yarıya gelmeden gınaa geldi zor bitirdim kusasım geldi :) şu ana dek açılmış en sıkıcı konu ve tek amacı oyun bölgelerine kendi kafasına göre isim koymak bu isimlerin yaygınlaşmasını ve herkesin kullanmasını sağlamak!....
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

SHooT yazdı:şu anıt dediğin şeyde asılmış iskeletleri ilk defa farkettim etkilkeyici geldi devamını okudum ama yarıya gelmeden gınaa geldi zor bitirdim kusasım geldi :) şu ana dek açılmış en sıkıcı konu ve tek amacı oyun bölgelerine kendi kafasına göre isim koymak bu isimlerin yaygınlaşmasını ve herkesin kullanmasını sağlamak!....

1) Kimseye zorla bişiy beğendirmek istemem,istemiyorumda...
2) Bunları ben koymuyorum benden öncede burda olan arkadaşlar kendi aralarında böyle diye diye halk arasında yaygınlaşmış isimlerdir..
3)O senin düşüncen herkes birbirnin konusuna sıkıcı deseydi bu forum olmazdı..(Şu an kimseye laf koymak istemiyorum çünkü biliyorum arkası polimik olarak gidecek)

Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

1)İstesende yapamazsın imkansız bişi zorla beğendirmek:)

2)"halk arasında konuşulmuş alınmış kararlar" kim bu halk ben en az 3 senedir oynuyorum şu ana dek klandan yada bölgeden mısır, haseki banka ve komutan dışında söylediğin bölgelerden birinin bile isminin geçtiğini duymadım

3)Laf sokmak ayrı eleştirmek ayrıdır gözüm konu açıyorsan eleştirilerede kapın açık olacak ben seni eleştirdim diye konu dışına çıkıp laf sokmak seni düşürür..

Son olarak hedef kitle: Oyuna yeni başlayanlar için :)) :lol: len oyuna yeni başlayan adam forumu ne bilsin ben bile bi sene sonra keşfettim ayrıca senelerce bu oyunu oynayıp şuana dek foruma girmemiş bi sürü adam bilirim biraz daha akıllıca şeyler uydur:D Tek amacın bölgelere istediğin isimlerin konmasını ve yaygınlaşmasını sağlamak!...

Ayrıca bende isterim her bölgenin bi ismi olsun o anıtın oradayken arkadaşıma "bankanın ilersinde komutana doğru giderken bi yol varya demiri biraz geçtikten sonra hah işte oradayım oraya gel" demekten daha iyi bi ismi olması ama sen yada bi kaç kişinin aklından isim uydurması yerine foruma; "arkadaşlar gelin bu bölgelere birer isim koyalım" desen çok daha iyi olurdu kapiş ;)
Kullanıcı avatarı
Tremexhaqan
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

SHooT yazdı:1)İstesende yapamazsın imkansız bişi zorla beğendirmek:)

2)"halk arasında konuşulmuş alınmış kararlar" kim bu halk ben en az 3 senedir oynuyorum şu ana dek klandan yada bölgeden mısır, haseki banka ve komutan dışında söylediğin bölgelerden birinin bile isminin geçtiğini duymadım

3)Laf sokmak ayrı eleştirmek ayrıdır gözüm konu açıyorsan eleştirilerede kapın açık olacak ben seni eleştirdim diye konu dışına çıkıp laf sokmak seni düşürür..

Son olarak hedef kitle: Oyuna yeni başlayanlar için :)) :lol: len oyuna yeni başlayan adam forumu ne bilsin ben bile bi sene sonra keşfettim ayrıca senelerce bu oyunu oynayıp şuana dek foruma girmemiş bi sürü adam bilirim biraz daha akıllıca şeyler uydur:D Tek amacın bölgelere istediğin isimlerin konmasını ve yaygınlaşmasını sağlamak!...

Ayrıca bende isterim her bölgenin bi ismi olsun o anıtın oradayken arkadaşıma "bankanın ilersinde komutana doğru giderken bi yol varya demiri biraz geçtikten sonra hah işte oradayım oraya gel" demekten daha iyi bi ismi olması ama sen yada bi kaç kişinin aklından isim uydurması yerine foruma; "arkadaşlar gelin bu bölgelere birer isim koyalım" desen çok daha iyi olurdu kapiş ;)

Betadan kalmış bir kalıp bu kimse kullanmak zorunda değil ve ayrıca önemsiz bir nokta orası orda buluşmak yerine bankada yada komutanda buluşmak tercih ediliyor.

Forum İstanbul Kıyamet Vakti Sayfasında Sana verilmiş bir imkan..Forumu bilememek için ya yaşının küçük olması(tecrübesizlik) yada ilk dediğim gibi tecrübesiz olman gerekir

“Genel Sohbet” sayfasına dön