kırdığım darıldığım herkez hakını helal etsin oyuna çok uzun bir ara veriyorum çok sevdiğim arkadaşlarıma ve kardeşlerime tek sözüm kendinize çok iyi bakın PAŞA artık yok
bu sadece bir oyundu ama oyunun yanında dostluklar vardı oyundan tanıdığım çoğu arkadaşımla şu an reeldede görüşecem arayacam sevginin saygının olduğu her yerde PAŞA vardır...
herşeyin bir sonu olduğu gibi ikvninde sonu geldi...
RoA'dan ayrılmak zorunda kaldım RoAİLEME çok teşekür ederim emek verdiğim çok güzel bir loncaydı çok güzel dostluklar yakaladım hepinizi tek tek öpüyorum hepinizi seviyorum siz sadece kendinizi sevsenizde
bütün karakterlerimi OrTeZ(ilyas'a) devrediyorum...ilyas paşama iyi bak...
SUSMAK KABULLENMEK DEĞİLDİR ANLAYANA BİR CEVAPTIR....
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ *RoAşK*
İnsanlara yaptığın muameleleri , yaptığın (+) ve (-) leri düşünebileceğin uzun bir zaman var paşa . Bunları iyice tartıp bir gün 'ADAM' olmayı becerip muhabbetime katılmanı can-ı gönülden istiyorum . İnsanlara değer vermemem gerektiğinin en büyük kanıtısın .
Akıl ve adap yaştamıdır yoksa başta mı ? 15 yaşında bir genç arkadaşın saygı ve kişilik karakterliğini yitirmeden büyüklerine davranıyor ve sayılıyorsa bunun tam tersine en güzel örneksin .Gidenin arkasından negatif bir şekilde konuşmak adabım değildir ama hemşehrin olarak selametler diliyorum .