Yahu ne acayiplestiniz eski köye yeni adetmi getiriyorsunuz ? Ne demek ya kişiyi suçlamak kanıtlarla gözüne sokuyorum hırsızlık yapıldığını ve pat diye sil sen yokken o ekipteydim ve neyin ne olduğunu iyi bilirim.Gösterirmisin bana silinmesi gerektiğine dair bir madde yönetmelikte lütfen daha dikkatli ol amacımız birini karalamak değil.Konu silmekte nesi üstelik hiç bir açıklama yapmadan sebeb olarakta bir hırsızı sucladığımız idda ediliyor,Sen git bir üstün cevap versin bu konu hakkında...
Aferin sonunda benide kişisel konusmaya ittiniz...
Bu söylediklerimde forum hesabı kapatacak bir sebeb yok istersen kilitle.kapat...
Sayın forum görevlisi ..Şuana kadar kac konu taradım DEV ve GM mertebesinde olan kişiler dahi konu silmediler. Uygunsuz bi içerik varsa uygunsuz içerigi silmekle konuyu kitleyip insanları bilgilendirmekle yükümlüsünüz .. Ama siz bunu yapmayıp konu siliyorsunuz oh ne ala ! size süphe ile yaklaşmak gerekiyor.
Biz saygımızdan ödün vermiyorsak sizde saygınızdan ödün vermeyin ! Yazacagınız şeyden sora konuyu açık bırakın sizle konusabilelim yani konuyu kitleyip basınızdan savmaya calısmayın kimse tek değil.
HaRuF yazdı:Sayın forum görevlisi ..Şuana kadar kac konu taradım DEV ve GM mertebesinde olan kişiler dahi konu silmediler. Uygunsuz bi içerik varsa uygunsuz içerigi silmekle konuyu kitleyip insanları bilgilendirmekle yükümlüsünüz .. Ama siz bunu yapmayıp konu siliyorsunuz oh ne ala ! size süphe ile yaklaşmak gerekiyor.
Biz saygımızdan ödün vermiyorsak sizde saygınızdan ödün vermeyin ! Yazacagınız şeyden sora konuyu açık bırakın sizle konusabilelim yani konuyu kitleyip basınızdan savmaya calısmayın kimse tek değil.
İyi forumlar
Ne güzel yazdın ve doğru tespit hiç bir Gm ve Devloper konu silmiyor forum denetmeni arkadaş çok mu biliyor merak ediyorum...Allah bilir tanıdık ama umurumda değil sen bu görevi 4 aydan beri yapıyorsun hala öğrenemedinmi yoksa kasıtmi var ?
Bilmiyorlar arkadaş şu forumda neden konuları siliyorsunuz . Yüz kere dedim size bu konu için söylemiyorum genelde bunların yaptıkları budur . İkv nin belli bir tarihi yoktur kimin gelip kimin geçtigini eski konulara bakıp göremezsin , eskiden kim neymiş ne olmuş merak edip eski konulara bakam dersin yoktur , eskiden çekilen resimler paylaşılan konular zaten böyle bir oyunda oynarken nerden geldigi belli olmayan nereye gittigide belli olmayan bir oyun oynarken bu oyunun forum yetkilisi olupta konu silenlere kıl oluyom . Konu silme yorum silme varsa forum kuralları dışında birşey onu düzelt konu amacında ilerliyorsa sen müdahale etme konu amacından çıkıyorsa konu amacından çıkmıştır de kilitle .
Geçmişi olmayan bir oyunun geleceginide mafediyorsunuz . Geçmiş yok edildi geçmişi olmayanların hali meydanda gelecegidemi mafedeceksiniz ? Bir kişi merak edip sunucumun piyasası acaba ilk başlarda nasıldı o zamanlar insanlar neler yapıyordu dur bir göz atam dese koca bir hiçe bakacaktır ikv de Geçmişi yoktur gelecegi olcagına nasıl inandırırsın . Ben biliyorum bilmeyen arkadaş geçmişsizlere kanacaktır .
Konu silmeye kişisel yorumları silmeye hakkın yok taki senin üzerine vazife düşene kadar bu konuyu baz alarak söylemiyorum . Dedimya geçmişi olmayanlardan gelecegi kurmalarını beklemek hatadır Bu forum ne zaman kapanacak acaba
Geçmişsizlerden kastımı herhalde açıklamama gerek yoktur anlamışsınızdır :twisted:
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Önelikle belirtemek isterimki '' SEN GİT ABİN GELSİN '' tarzı yaklaşımlarınızı eski bir görevliye '' ki kuralları gayet iyi bilen birine'' yakıştıramadım. Oyun içerisinde oyuncular arasında yapılan alışverişlerde ve alışverişlerden dolayı yaşanan kayıplardan sobee taraf değildir, asla olmadı olmayacaktır.
Varsayalımki böyle bir uygulamamız olsun ; Paylaştığınız oyun içi resimde bir oyuncu diğerine materyal ve eşya veriyor
Kaybı yaşayan şahsın iyi niyetinden şüphemiz yok, fakat bir başkası gelip şu soruları sorabilir ve hakkıdır.
** Neden vermiş ?
** Alan neden almış ?
** Resimde hangi konuşmalar var ?
** Aralarında nasıl bir anlaşma var ?
** Alan daha önce yada daha sonra bir bedel ödemiş mi ?
Bunların hiç biri yok resimde ve dedimya varsayalım böyle bir uygulamamız olsun ve inceleme başlatalım , her gün yüzlerce oyuncu birbirine eşya veriyor ve aktarıyor ve hergün bu oyuncular dolandırıldım diyor, biz bütün işi gücü bırakıp bu oyuncuların tek tek loglarını inceleyip kim haklı kim haksız , kim dolandırmış , dolandırdıktan sonra hangi hesabı silmiş, hangisine aktarma yapmış ??? ve saire .. Bütün zamanımızı bunamı ayıracağız ?
Kaldıki buna karşın konuya mevzu olan şahıs , yani alışverişte para ve materyal alan şahıs 3 gün sonra foruma bir konu açsın ve onda da bir fotoğraf olsun , SİZ BANA HIRSIZ DEDİNİZ BAKIN BENDE FALANCA GÜN HEMDE ÇOK ÖNCESİNDEN GÜVENİP BEDELİNİ ÖDEMİŞTİM ... derse kime ne diyeceğiz ?? Yada bilgisayarımın ekran kartı yandı, evde yangın çıktı , ama bakın geldim eşyanız bende ama siz bana hırsız damgası vurdunuz beni perişan ettiniz dese . Ne diyeceğiz ?
Gerek oyunda gerekse forumda '' Güvenmediğiniz insanlar ile alışveriş yapmayın ''' Uyarılarımızı dikkate alan yok malesef
aytac16 Adlı oyuncumuz konuyu 01 Eyl 2011 15:47 de açmış, kural ihlaline girdiğinden konu silinmiş , aynı konu XDEVAX tarafından 03 Eyl 2011 12:50 de yeniden açılıyor.viewtopic.php?f=26&t=77388&p=712825#p712825 Forum görevlisi bu sefer açıklama yaparak konuyu kilitliyor.
Olmaz ben çözerim hemde hakaret ederim diyor ve bu konuyu açıyorsunuz . Hiç bir konuyu gereksiz yere çöpe atmıyor yada silmiyoruz, yaptığımız her şey kurallara uygun ve zaman geçirdiğiniz paylaşım yaptığınız bu forumun düzeni içindir. Eski bir gönüllü olan siz , bizi daha iyi anlamalı ve biraz daha saygı duymanız gerekirken sergilemiş olduğunuz tavır ve yaklaşım bizi derinden yaralamıştır. saat şu an sabaha karşı 03.48 ve ben sizler için forum düzenliyorum . Biraz nezaket lütfen.
Size birkaç kuraldan alıntı yaparak konuyu kilitliyorum . Lütfen benzer konular açmayınız. Saygılarımla
İstanbul Kıyamet Vakti Kullanım Sözleşmesi
6. YÜKÜMLÜLÜKLERİN SINIRLANDIRILMASI
SOBEE HİÇBİR ŞEKİLDE HERHANGİ BİR UYGULAMADAN KAYNAKLANAN VEYA ONUNLA İLGİLİ KAYIPLARDAN, GELİR KAYIPLARINDAN, VEYA HERHANGİ BİR ÖZEL ZARARDAN DOĞRUDAN YADA DOLAYLI OLARAK SORUMLU TUTULAMAZ. BELİRTİLEN SINIRLAMALAR, SOBEE'NİN BU TİP ZARARLARDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLMASI İLE ORTADAN KALKMAZ.
OYUNUN VEYA İNTERNET SİTESİNİN KULLANIMI SIRASINDA VEYA SONRASINDA OLUŞABILECEK HERHANGİ BİR PERFORMANS ARIZASI, HATA, EKSİKLİK, KESİNTİ, KUSUR, İŞLETME VE/VEYA NAKİLDE GECİKME, BİLGİSAYAR VİRÜSÜ VE/VEYA HAT VE/VEYA SİSTEM ARIZASI SONUCU ORTAYA ÇIKAN DOĞRUDAN YA DA DOLAYLI ORTAYA ÇIKAN ZARAR, ZİYAN VE MASRAFLAR DÂHİL ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE HİÇBIR ZARAR VE ZİYANDAN, SOBEE VE/VEYA ÇALIŞANLARI, BU TÜR BİR ZARAR VE ZİYAN OLASILIĞINDAN HABERDAR EDİLMİŞ OLSALAR DAHİ, SORUMLU OLMAZLAR.
Forum Kuralları
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
.....................................
7. Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse ve/veya konunun uygun olmadığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme taşır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazılarında silinmesi, veya cevaplandırılması yönetici yetkisindedir.