BİZ NEDEN KAALE ALINMIYORUZ
BİZ NEDEN KAALE ALINMIYORUZ
BİR ÇOK KEZ BURADAN YANİ FORUM DAN FORUM NE DEMEK (Forum, toplu tartışmaların başlı başına bir çeşidi sayılmamakla birlikte, dinleyicilerin konu üzerinde daha aktif ve farklı bakış açılarıyla düşünmelerini sağlar. Foruma davet edilen uzmanların görüşlerine de müracaat edilerek ortaya çıkabilecek yanlış anlayışların önüne geçilir) AÇIKLAMASI BU BUNCA BAĞIRMALARIMIZA RAĞMEN BİR YÖNETİCİ ÇIKIPTA DERDİNİZ NE SORMADI BU DEMEK OLUYOR Kİ YA YÖNETİM FORUMA BAKMIYOR YADA BİZİ TAKMIYOR ŞİMDİ FORUMU OKUMUYORSA DEMEK OLUYORKİ BURDA YAPTIĞIMIZ PAYLAŞIMLAR YADA İSTEKLER YERSİZ OLUR BİRDE BİŞEY İSTEMEYELİM OKUNMUYOR ZATEN YADA BİZİ TAKMIYORSA İŞTE SORUN BURDA BEN BUNU BÖYLE YAPIYORUM SİZİ KAALEDE ALMIYORUM İSTEDİĞİNİZ KADAR BURDAN ANIRIN DEMEK İSTİYORLAR AKÇE SATIŞLARINDAN KUTU VE PLUS PAKET SATIŞLARINDAN MEMNUN LARKİ İSTEDİKLERİNİ YAPMAKLA YÜKÜMLÜDÜRLER TEK BAŞINA OLMAK BİR CÜCE NİN GÖLGESİ GİBİDİR BİRLİK OLMA ZAMANI BİZİM ELİMİZDE ŞİMDİ BU FORUMU YAYINLAYACAM BAKALIM YÖNETİCİLER YORUM EKLEYECEKLERMİ ONU MERAK EDİYORUM BİRDE SORU SORACAM SİZE FARZ EDELİM BİR ARABANIZ VAR VE BİR ŞOFÖRÜNÜZ SİZ GİTMEK İSTEDİĞİNİZ YERE ŞOFÖRÜNÜZ SİZİ GÖTÜRMÜYORSA TEPKİNİZ NE OLURDU?
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: BİZ NEDEN KAALE ALINMIYORUZ
Adamlar takır takır paralarını alıyorlar burdan yanan yakılanların bir çoğu oyunda yüklü miktarda akçe alıyorlar e durum böyle olunca dediğin gibi burdan istediğimiz kadar bağıralım daha argo bir tabirle anıralım oyunda paşa paşa akceyi alıyorsak kaale alınmamayı kabul ediyoruz demektir.
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!