İnsanın hatasını anlaması erdimdir !!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

İnsanın hatasını anlaması erdimdir !!!!

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Bir arkadaşımızın hırsız oldugunu idda eden konuyu forum yöneticisi arkadaşımız destekler nitelikte bir karar verip konuyu silmek yerine konudaki bazı yorumları silerek konu kaldıgı yerden devam edebilir yazmıştır . Ses çıkarmasak , forum kurallarını bilmesek yutturacaklar bize . Neyseki başka bir forumda da yetkili oldugumdan bu gibi asılsız oyuncuyu karalayıcı onu kötüleyici veya bir kişiyi asılsız kanıt bile yasılmayan bir resimle suçlayan konuların yerinin forum olmadıdıgını bunu eger deliline güveniyorsa destege şiakyet etmesi gerektigini ve konunun ikv forumundan silinmesi gerektigini bildigimden uyardım . Gerekeni yapmış .( gerçi omu sildi konuyu bilemiyorum şikayetim sonucu başkasıda silmiş olabilir ) Tecrübe kazanacaklar tabiki bizim gibi tecrübeli olmalarını beklemiyorum onlardan . Burdan birşey daha söylemek istiyorum benim yazılarımı silen zihniyet sanırım karşısındaki insanı boş sanarak siliyor bu hisse kapıldım umarım boş olmadıgımı yazdıgım yazıların aslında hiç bir olumsuz yönü olmadıgını bazılarının gazına gelerek yorumlarımı sildiginin farkındayım yapma arkadaşım oyun kuralları olsun forum kuralları olsun belkide bu konulardan sizlerden daha fazla bilgi sahibiyim . Ama yinede sevindirici bir olaydır bu . Ayrıca arkadaşın bir eksikligini daha vurgulamaktan zevk duyuyorum bunu art niyetli söylemiyorum tecrübe kazanması için yazıyorum .

Sevgili forum yönetici arkadaşımız linkini verecegim konuda aslında konunun kapatılmasından ziyade bu konunun silinmesi gerekmekte konuyu uygun bulup yorumlara kafayı takmış daha dogrusu benim yorumlarıma kafayı takmış yorumlar üzerinde ugraşmıştır . Konuya göz atalım linki : viewtopic.php?f=26&t=67450

Peki bu konuda ne var birde ona bakalım

Konunun başında arkadaş konuyu benim görüşüm gayet sinirli bir şekilde açmış ve yazısına şu şekilde devam etmiştir

ÖNCELLİKLİ OLARAK ARTIK İKV ÖĞRETMEK VE EĞİTMEK ADINA KOCAMAN BİR HİÇ VERDİ PRENSİBİNİZ TAMAMEN TAZE BEYİNLERİN YANİ ÇOCUKLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN BİLGİSAYAR BAŞINDA BIRAKIP BİLGİ AİLE OKUL SOSYAL HAYATTAN UZAKLAŞTIRIP TAMAMEN UYUTMA POLİTAKASI İÇİNDESİNİZ KAZANIRKEN BİŞEYLLERİ KAZANDIRMAK İLKESİNE HİÇ BİR ZAMAN SAHİP OLMADINIZ 7 SAAT SÜREN YENİ BÖLGENİZ ÇEMBERLİTAŞ TA SÜREYİ BU KADAR UZATMANIZDAKİ AMAÇ İKV YE İNSAN KÖLELEŞTİRMEK MEVLÜT DİNÇ SAKIN VATANSEVER LUGATLARINI ATMA SEN BU TOPLUMA ALKOL SİGARA UYUŞTURUCU DAN DAHA BETER SAĞLIĞA ZARARLISIN BİLİNÇLİ TÜM İNSANLARIN BU SAYFAYA DESTEK VERİP ARTIK ZAMANIMIZI BİLGİSAYAR BAŞINDA UYDURUK MADALYA LAR VEREK BİZİ UYUTMASINA MÜSADE ETMEMEKTİR ARTIK İNSANLAR YEMEĞİNİ PC BAŞINDA YEME ALIŞKANLIĞA ALIŞTI TÜRKİYE TOPLUMU ARASINDAKİ ÖRF LERİMİZDEN OLAN SOFRA KÜLTÜRÜMEZE KADAR DARBE YAPTIN İNAN SİYASAL İLLEGAL ÖRGÜTLER BİLE SENİN BU TOPLUMA VERDİĞİ ZARARLARI VERMİYOR AMAÇ PARA KAZANMAKSA BU İNSAN SAĞLIĞI ÜZERİNDEN OLMASIN BU BÖLGELERİ BİR İYİLEŞTİR İNSANLARA BU OYUNA GİRRKEN KÖLELEŞMEYİ DEĞİL SOSYALLEŞMEYİ ÖĞRETSEN DAHA İYİ YAPARSIN

Peki dikkatinizi çektimi bilemiyorum burada da ikv kurucusu kötüleniyor nerdenmi anladım buyrun

" MEVLÜT DİNÇ SAKIN VATANSEVER LUGATLARINI ATMA SEN BU TOPLUMA ALKOL SİGARA UYUŞTURUCU DAN DAHA BETER SAĞLIĞA ZARARLISIN " ARTIK İNSANLAR YEMEĞİNİ PC BAŞINDA YEME ALIŞKANLIĞA ALIŞTI TÜRKİYE TOPLUMU ARASINDAKİ ÖRF LERİMİZDEN OLAN SOFRA KÜLTÜRÜMEZE KADAR DARBE YAPTIN İNAN SİYASAL İLLEGAL ÖRGÜTLER BİLE SENİN BU TOPLUMA VERDİĞİ ZARARLARI VERMİYOR " yazmış konuyu açan şahsiyet

Peki Mevlüt Dinç bu denli kötülenirken bu konuyu normal bulan ve yorumlar üzerinden sadece şu ve bu kişi veya kişilere sırf yandaşcılık etmek için yorumları silen arkadaşımızın tecrübe kazanması lazım . Mevlüt Dinç hakkında yazılanlar gayet normal bulunmuş . Bakın adam uyuşturucudan , siyasal örgütler ve illegal örgütlerden daha betersin diyor illegal örgüt yasa dışı örgüt bazında kullanılıyor . Egitim durumunu bilemiyorum yanlış hatırlamıyorsam lise okuyordu tabiki bu gibi durumlarını hoş görmemiz lazım daha tecrübeli olan bizlerinde uyarması lazım .

Sadece ben olsam benim forumumda bunlar yapılsa bir kişiye bu kadar agır ithamlarda bulunulsa o konuyu anında silerdim ki öylede olması lazımdır . İllegal örgüt lerden betersin sözü bile yeterince agır ve karalayıcı bir durumdur . Tecrübe kazancaksın zamanla seni kötülemek degil ama yanlışlarını görmen

Konunun yanlış yerleri düzeltilmiş olup siz silmediginiz taktirdi bu konu üzerinde tartışmak istiyoruz . Konunun silinmesinin sebebini düzelttim sebebini nerden biliyorsun derseniz burdan :)

SirOnur yazdı:
Benzeri konuları tekrar tekrar açmamanız gerektiğini belirtiriz. Yanlış uygulanan moderasyon işlemi düzeltilmiş ve konu silinmiştir. Sizin konu içeriğinde yine kullanıcının adını illegal işlerle dile getirmeniz diğer konulardan farksız olduğu için silinmektedir.

Bilginize.

Nasıl yönetildigimizi irdemek istiyoruz silmediginiz taktirde bunu yapabilcez inş .
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İnsanın hatasını anlaması erdimdir !!!!

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Değerli arkadaşlar unutmayalımki hatalarda biz insanlar içindir bizler forum yöneticisi olabiliriz lakin hepimiz insanız ve hata yapmak bizlerinde doğasında var, Bizler sizler için, sizlerin daha iyi ortamda oyunda ve forumda sorunsuz bir gün geçirmeniz için çabalayan gönüllüleriz. Unutmayalımki destek takımı içerisinde birden fazla görevde yer alabilir ve iş yoğunlu ile yalnış modarasyon uygulayabiliriz, asıl olan şudur ki yalnış modarasyon dün raporlarda benim tarafımdan düzeltilmiştir.

Şunu belirtmeden geçemeyeceğim kişileri karalayıcı hırsız vs.. tarzındaki konular direk olarak siliniyor nedeni ise forumun huzuru lütfen bu tarz konulara dikkat ediniz.

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Değerli arkadaşlar unutmayalımki hatalarda biz insanlar içindir bizler forum yöneticisi olabiliriz lakin hepimiz insanız ve hata yapmak bizlerinde doğasında var, Bizler sizler için, sizlerin daha iyi ortamda oyunda ve forumda sorunsuz bir gün geçirmeniz için çabalayan gönüllüleriz. Unutmayalımki destek takımı içerisinde birden fazla görevde yer alabilir ve iş yoğunlu ile yalnış modarasyon uygulayabiliriz, asıl olan şudur ki yalnış modarasyon dün raporlarda benim tarafımdan düzeltilmiştir.

Şunu belirtmeden geçemeyeceğim kişileri karalayıcı hırsız vs.. tarzındaki konular direk olarak siliniyor nedeni ise forumun huzuru lütfen bu tarz konulara dikkat ediniz.

İyi Forumlar.

Konu aslında birden fazla şey içeriyor . KOnuşabiliriz tartışabiliriz demi ikv forum yönetici olmanız konuşmamanız konulara yorum yapmanızı engellemiyor . Konuyu raporlayan benim konunun silinmesi gerektigini belirtende benim . Yukarıda verdigim konuda Mevlüt Dinç karalanırken yazmış oldugum yorum silinmiş neden acaba merak ediyorum ? Mevlüt Dinç benden baya baya büyük acaba Mevlüt amca dedigim içinmi yorumum silindi . Yani konu normal bulundu yorumda Mevlüt amca dedim diye yorumum silindi . Ne yani bizde uyuşturucudan betersin desek iyimi olcaktık o konuyu incele konu sayfalarca yorum almış :S Konu benim yazımdan sonra kilitlenmiş silinmemiş garip . Peki bir insan kaç defa hata yapar ? Burası ayrı bir tartışma konusu . Bu yazıyı kendisinin yazması aslında daha iyi olurdu . Forum huzunurunu bozacak birşey yokki bu gayet normal bir konu biz yöneticilerimizle yaptıkları işleri konuşamıycakmıyız ? Ben sizde oyuncuyla muatap olmayın dediklerini sanmıyorum . Diger arkadaşlarda çekinmeden yanlış gördüklerini yazsın ;) Sonuçta burasının kullanıcıları bizleriz

Konuyu ben rapor etmesem o konunun silinmeyeceginden adımın Yakup oldugu gibi eminim ama neyse
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
AaRe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AaRe »

İyi bir başlangıç herkes için hayırlı olabilir...

yes bebeğim diyip devam edelim...
Kayıplarda,
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

citroenn yazdı:Gerçekten İKV Destek takımına tebriklerimi sunuyorum en eski ikv destek ekibine yolladığım mesajı dün cevabını aldım :D oda önemsiz öneri mesajıydı ikv destek dünyasını acemilere,işi bilmeyenlere lütfen rica ediyorum yapmayın yönetici falan.İkv destek'ten daha çooook cevap beklicem gibi :evil:

Herkes daha kaliteli bir hizmet illaki ister . Ama ikv bunu elindeki ekiple zor yapar ekipte iyileştirme yapması şart . Eskiden belirli süreler içerisinde ekip fes edilir yerlerine seçimle yenileri gelirdi bu faydalıydı kimse orda kalamıycagını bilirdi . Tekrardan fes edip seçim yapılması lazım :) Bilindigi üzere ikv elindeki kaliteli bilgili oyuncuları kaybetmiş ve bu dönemlerde de seçilenlerde eskiden bu oyuna sövüp sayıp bırakan sonra gelen kişiler olmuşlardır . Dedigim gibi bi darbe lazım bence . Tecrübeli kişiler aranmıyor . Referans varsa yetkide var ;) Yanlışım varsa yanlışın var deyin ;)
kötürüya

Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Unutmayalımki destek takımı içerisinde birden fazla görevde yer alabilir ve iş yoğunlu ile yalnış modarasyon uygulayabiliriz
Burada yönetim elçisinede birşeyler söyleyeyim . Bir kişi neden birden fazla görevde yer alıyor ? İkv camiası içerisinde oyuncumu kalmadı da eldekilere birden fazla görev yükleniyor . Herkesin görevi tek olmalı madem yeni görev yerleri açılıyor oyunda birden fazla alt kadro oluşturulur bu sayede kimse kimsenin işine karışmaz kimseninde kafası karışmaz . Bu bence bir sebep degil olması gerekn benim yazdıgım şekildedir . Eger açıklayıcı olmadıysa bu konuda daha fazla detay verebilirim . Bunu iletirsen yönetime bizim aklımız karışıyor arkadaş dogur kararlar veremiyorz ikinci görevimizi yapmıyoruz yeniden adam alımı yapalım dersen sevinirim . Umarım diyebilirsin ;) GM , GM ligini yapsın Forum yetkilisi sadece forumuyla ilgilensin
kötürüya

Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellRiDerS »

BadXDreaM yazdı:Burada yönetim elçisinede birşeyler söyleyeyim.

Merhaba;

Beni bu şekilde algılaysanız bu konunun devamının bir anlamı kalmamıştır.

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön