Merhaba,
18.02.2011 tarihinden itibaren TTNET Tek Şifre üyelikleri ile ilgili kullanıcı adı veya şifre'de sorun yaşaması halinde, sorun oyuncularımızın "TTNET Tek Şifre" sayfası üzerinden yeni bir şifre almaları gerekecektir. Yeni şifre almanıza rağmen hala TTNET üyeliğiniz ile oyun sunucularına erişemiyor iseniz 444 0 375 numaralı TTNET Çağrı Merkezinden 7/24 destek alabilirsiniz.
Tüm İKV camiasının bilgisine.
TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
- Leqendary
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: The Rite of Spring
Re: TTNET Tek Şifre'de sorun yaşayanlar hk.
"Kullanıcı Adınız veya Şifreniz onaylanamadı" böyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz :!: :?:
diminished - chillharmonic - eismoll
- murat54
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Yeni Şifre İstedim.Mail Adresime Şifre Göndermediler ?
byTaTaNGa XbyTaTaNGaX

- Ophellia
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
( E-posta Adresi bulunamadı ya da hatalı. Lütfen tekrar deneyiniz ) böyle dior. çharım içinde kaldı napıcam ?
Gereksiz bölümüne gelmektedir ve hiç bir sorun olmamaktadır kendim denedim.
Mailde gelen linke tıklayınca bu geliyor.
E-posta Adresi veya Onay Kodu bulunamadı ya da hatalı. Lütfen tekrar deneyiniz.
E-posta Adresi veya Onay Kodu bulunamadı ya da hatalı. Lütfen tekrar deneyiniz.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Arkadaşlar Sürekli Hata Alıyor Veya Karakterlerinizi Göremiyorsanız Buyurun Açtığım Konudaki Adımları İzleyin İnanıyorumki Yararı Olacaktır.
viewtopic.php?f=46&t=48321
viewtopic.php?f=46&t=48321
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
2 defa oldu yeni parola isteği gönderdim fakat hala gelmiyor.Hesabım Yahoo ... Acaba istenmeyen postamı dedim ama onalra da baktım orayada gelmemiş.Ne yapacaz ? ? ? Yönetim yardım . . . TTNET e üyelik hakkında destek veremiyorsanıoz bari bizlere buradan ulaşın . . .
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Sn. Yönetim Bildirim tipini TTNET seçince Üyelik altbaşlığı altında destek vermiyorsunuz. Yardımcı olur musunuz ?"TTNET Tek Şifre" Üye adımı değiştirdim. Oyuna girdiğimde karakterlerimi göremiyorum. Karakterlerim silindi mi?
Hayır, karakterleriniz silinmedi. "TTNET Tek Şifre" üye adınızı değiştirdiğinizde bize yeni bir kullanıcı olarak göründüğünüz için karakterlerinizi göremezsiniz. Bu yüzden zaman kaybetmeden, IKV Destek formuna gidiniz. Bildirim tipini Üyelik olarak seçip bilgilerinizi giriniz.
Açıklama kısmına ise aşağıdaki örnek başvuruyu yapınız. "TTNET Tek Şifre" üye adımı değiştirdiğim için karakterlerimin yeni "TTNET Tek Şifre" üye adına aktarılmasını talep ediyorum.
Sunucu adı:
Eski TTNET üye adı:
Yeni TTNET üye adı:
Aktarılmasını istediğim karakter adları:
TTNET ADSL Hizmet Numarası:
Bu bilgileri bize ulaştırdığınızda talebiniz yapılacak kontrolden sonra gerçekleştirilecektir.
NOT: TTNET Hizmet Numarası alanına ADSL ya da VDSL2 aboneliğiniz esnasında size tahsis edilen ve faturanızın sol üst köşesinde yer alan, 10 haneli hizmet numarasıdır. Yeni "TTNET Tek Şifre" üyeliğiniz ile sunucunuza en az bir defa giriş yapmalınız. Kullanıcı adı değiştirilmesi nedeni ile yapılan karakter transferlerinde eski "TTNET Tek Şifre" üye adının sunuculara erişimi kapatılır.
HİPHOPSTYLE