BekLenen An [TLOO] & [RoA]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

BekLenen An [TLOO] & [RoA]

Mesaj gönderen GoodfatheR »

SeLamLaR ,

Sunucumuz şu günLeRde çok pasif günLeR geçiyoRdu bizLeRde biRaz haReketLiLik oLsun diye iki kaRşı kLan mensubu aRkadaşLaR iLe ( ''TLOO'' & ''RoA'' ) eR meydanı etkinLiği geRçekLeşdiRdik . Kazanan taRaf ''TLOO'' Lodos taRafıdıR amaç dostLuktu iyi oLan kazandı ;) Emeği Geçen Bütün aRkadaşLaRa TeşekküR edeRiz ...

FotoğRafLaR ;

DostLuk Adına ,

Resim

1. eR meydanı Kazanan [TLOO]

Resim

İkinci eR meydanından göRüntüLeR Kazanan [TLOO] ,

Resim
Resim

Ve Kazanan [TLOO] Loncası üyeLeRimiz ,

Resim

Ve Bahsi Geçen 120m ;)

Resim
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
Kemalist
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: BekLenen An [TLOO] & [RoA]

Mesaj gönderen Kemalist »

Olur böyle şeyler :)
Resim

Kemalist
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

İlk tebrik benden olsun. :)

Birinci em'e zaten denilecek hiçbir şey yok tamamen bir kadroya bağlı taktik hatası..

İkinci em'de 15-5 başladığımız savaşı iyi götüremedik bizden daha iyi organize oldunuz ve parayı hakettiniz. Sonuçta yine tartışmalar çıktı ama arkadaşlık kazansın diyorum. Herkesi tebrik ederim.
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Evet olur böyle şeyler hep biz kazanıcak değiliz ya :D nazar boncuğumuz olsun :D uzun zamandır yenilgi nedir unutmuştuk :D

Tloo lideri temujenin dediği gibi " Sel kayadan sadece tozu alıp götürür. " Evet tozumuzu götürdüğünüz için teşekkür ederiz :D

Em anında ve sonrasında tatsızlıklar yaşandırılmaya çalışılsa da biz eğlendik tat geldi az :D

neyse başarılar taraflara dostluk kazansın, biz ne kadar dostluk görürsek o kadar dostlukla cevap veririz ;)

bide unutmadan ekleyeyim oyunun tamamı er meydanı değil dışarda görüşürüz :evil: :D :D

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
GhostRider
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GhostRider »

WaxWhineRAVYN yazdı:Evet olur böyle şeyler hep biz kazanıcak değiliz ya :D nazar boncuğumuz olsun :D uzun zamandır yenilgi nedir unutmuştuk :D

Tloo lideri temujenin dediği gibi " Sel kayadan sadece tozu alıp götürür. " Evet tozumuzu götürdüğünüz için teşekkür ederiz :D

Sonucu ve açılan konu konuşulduğu gibi oLmasa da sonuç olarak güzel bi etkinlikti . Öncelikle TLOO' yu tebrik ederiz . Son günlerde durgunlaşmıstık hareket geldi diyelim ;) Devamı mutlaka gelecektir 8-) Umarız açılan bu konu yanlış yerlere kaymaz ve yanlış şeylere yoL açmaz .

İyi Forumlar ...
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Uniquetürk / KatiLBamya

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Boyle bır etkınlık duzenledıgınız ıcın sızlere sonsuz tesekkurlerımı sunarım.Oyunun asıl amacını gerceklestırdınız.
Ayrıca bunun bızım loncamıza dıl uzatanlara bır cevap oldugunu dusunuyorum bız dagılmadık sadece gerek ıslerımız gerekse okul vs.. sebeblerden oturu bır surelıgıne ara verdık.

Buradan Er meydanı etkınlıgınde emegı gecen arz ve lodos kardeslerıme tesekkuru bır borc bılırım.

Iyı oyunlar guzel vakıtler gecırmenız dılegıyle
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
selomsimo2
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen selomsimo2 »

Öncelikle Merhabalar

Her İki tarafıda tebrik ediyorum.Çok Güzel bir Er Meydanı idi hem eglendik hem organıze olup rakamlarla bunu gösterdik hemde sonunda ödülümüzü aldık.

Her iki tarafada Bu güzel EM için Teşekkür ederim Arkadaşlar

Dİablokamill
Uğur
Kullanıcı avatarı
KiracAta
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KiracAta »

Selamlar

Oktayım ben Sel kayadan sadece toz alır lafını bizim için söylemiştim çok uyanık birisin hemen kendine yonttun lafı:)

Herşey güzeldi 2 em de de iki tarafta güzel savaştı herkesin ellerine ve emeğine sağlık ve ayrıca TLOO farkı diyorum.

Temujen
Kullanıcı avatarı
Hunxkuheylan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Hunxkuheylan »

Temujen yazdı:Selamlar

Oktayım ben Sel kayadan sadece toz alır lafını bizim için söylemiştim çok uyanık birisin hemen kendine yonttun lafı:)

Herşey güzeldi 2 em de de iki tarafta güzel savaştı herkesin ellerine ve emeğine sağlık ve ayrıca TLOO farkı diyorum.

Temujen
Loncanızı Tebrik Ediyorum Kerem Abim Şüphesiz Ki TLOO Loncası Kuklacının En Büyük Lodos Loncalarından Birisi Hatta Başı Çekiyor,RoA da Arz Klanının Olmazsa Olmaz En Büyük Loncalarından Biri Ki Yakamozlar da Öyledir Böyle Büyük Loncaların Her Konuda Çekişmeleri Hoşumuza Gitmiyor Değil Böyle Rekabet Etmenizi Görmek Oyuna Yeni Heyecanlar Katıyor,İyice Demode Olmaya Başlayan Oyun Sizlerle Güzelleşiyor Başarılarınızın Devamını Dilerim Her İki Klan Ve Loncanın....
Gizlenmiş İçerikGöster
      • IıIxKüHeyLaNxIıI (^)Ejder Asa

IIxKüHeyLaNxII (^)Ecel Getiren

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
CnSu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CnSu »

TLoo kazaNRDa Maqnum yorum yaPmazMı :D :D ^_^
güzeL bir etkınLık oLdu açıkcası tLoo kurucusu ve başkanına (kerem abi ) ye ve gurubunu tbrık edıyorm .. 8-)

...**+~..Ic3He4RT''mM..~+**..

***<<...TLoO (o_O)...MaqNum...(O_o) TLoO...>>***

]!!! The LoDos Of OttoMan !!!
Temujen...DarKxhero...DiabLokamil...Şahcihan...Yaşlıkurt...Iceherat
!!! The LoDoS Of ottoMan !!!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön