birkan sen bu kadar basit miydin
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
birkan sen bu kadar basit miydin
İtemlerimi çalarak eline ne geçirdin gerçekten bu oyunda güvenecek adam yokmuş cok ayıp ettin helal olsun sana ne diyim charı görünce sadece güldüm bu kadar basit biriymişsin
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Re: birkan sen bu kadar basit miydin
Öncelikle sercan ben dün senle efexmelihe item aktardıktan sonra hiçbir çarına girmedim bunu bilesin.bu oyunda beni tanıyan tanımıştır senin burada konu açman bile ayıp bende kaç kişinin şifresi var sor bakalım kaç kişinin 1 tane birşeyi eksilmiş sor tek tek ben bana güvenen adama şerefsizlik yapacak birisi değilim.
eğer benim yaptıgımı düşünüyorsan yazık olmuş geçirdiğimiz vakitlere sercan.sen ne kadar zarara girdiysen gerekirse sabah akşam maden çekecem sana o paranı getirecem yalnız dediğim gibi yazık etmişsin ARKADAŞ lığımıza.
eğer benim yaptıgımı düşünüyorsan yazık olmuş geçirdiğimiz vakitlere sercan.sen ne kadar zarara girdiysen gerekirse sabah akşam maden çekecem sana o paranı getirecem yalnız dediğim gibi yazık etmişsin ARKADAŞ lığımıza.
- Violence
- FareAdam Düşmanı
Birkan yazdı:Öncelikle sercan ben dün senle efexmelihe item aktardıktan sonra hiçbir çarına girmedim bunu bilesin.bu oyunda beni tanıyan tanımıştır senin burada konu açman bile ayıp bende kaç kişinin şifresi var sor bakalım kaç kişinin 1 tane birşeyi eksilmiş sor tek tek ben bana güvenen adama şerefsizlik yapacak birisi değilim.
O kadar zaman çarın şifresini sadece kuzenim biliyo ki kuzenim zaten carımı neden soysun dün sana veriyorum bugün itemler yok yazık gercekten yazık oyunu bıraktım dedim oyna benim carları la oyna işte neden calıyorsun
- Violence
- FareAdam Düşmanı
hee bu arada zararımı merak ediyorsan bak zararım ki neden merak edesin
Azat cevo= 43 lwl Ceket-takı seti
Bilge cevo= Ayakkabı 46 lwl
Doğru ruh = Pant 44 lwl
buz şarjlı m2
kadim pence
İbni cevo kolye
mağara ruh yüzük
ibni cevo ayakkabı
ibni ceket
sifa yoğunlastıran m2
ibni baş ağrısı
10 m nakit
ve bankada hatırlamadığım maden ve itemler
Azat cevo= 43 lwl Ceket-takı seti
Bilge cevo= Ayakkabı 46 lwl
Doğru ruh = Pant 44 lwl
buz şarjlı m2
kadim pence
İbni cevo kolye
mağara ruh yüzük
ibni cevo ayakkabı
ibni ceket
sifa yoğunlastıran m2
ibni baş ağrısı
10 m nakit
ve bankada hatırlamadığım maden ve itemler
- Violence
- FareAdam Düşmanı
birde ayrıca ben sana ne yaptım da bunları yaptın merak ediyorum item dedin verdim para dedin verdim neden bunları yapma gereği duydun merak ediyorum
-
- FareAdam Düşmanı
sercan bana bu kadar basitmisin dedin ama sen benden daha basitsin biliyormuydun yapmadıgım bieşey karşısında beni suçladın ya helal olsun sana başka birşeyde demiyorum.ama sen merak etme gerekirse dediğim gibi geçerim maden başına çekerim madenimi satarım sanada öderim.Violence yazdı:birde ayrıca ben sana ne yaptım da bunları yaptın merak ediyorum item dedin verdim para dedin verdim neden bunları yapma gereği duydun merak ediyorum
-
- FareAdam Düşmanı
Bu arada sercan Birkan sen soydun birkan sen çaldın diyorsunda bu kadar kişinin arasında kanıtın olmadanda atıp tutuyorsun ya hayret ettim gerçekten ama merak etme sen ben ödücem dediysem öderim.ÇALMADIĞIM BİRŞEY DAHİ OLSA
- Violence
- FareAdam Düşmanı
Birkan yazdı:sercan bana bu kadar basitmisin dedin ama sen benden daha basitsin biliyormuydun yapmadıgım bieşey karşısında beni suçladın ya helal olsun sana başka birşeyde demiyorum.ama sen merak etme gerekirse dediğim gibi geçerim maden başına çekerim madenimi satarım sanada öderim.Violence yazdı:birde ayrıca ben sana ne yaptım da bunları yaptın merak ediyorum item dedin verdim para dedin verdim neden bunları yapma gereği duydun merak ediyorum
Dün gece şifremi yeni değiştrimistim eski sifremi sor bakalım kuzenime neydi dün gece ymrsrcn yaptım kuzenim dahi bilmiyordu yani şifreyi
- Violence
- FareAdam Düşmanı
Birkan yazdı:Bu arada sercan Birkan sen soydun birkan sen çaldın diyorsunda bu kadar kişinin arasında kanıtın olmadanda atıp tutuyorsun ya hayret ettim gerçekten ama merak etme sen ben ödücem dediysem öderim.ÇALMADIĞIM BİRŞEY DAHİ OLSA
evet işte salaklık bende neden veriyorsun ki şifreni bunu diyeceğini kanıt diyeceğini adım gibi biliyordum bak yukarıda da yazdım daha yeni sifremi senle benden baskası bilmiyordu la hadi itemleri calıyon Violence deki kpyi neden bitiriyon
-
- FareAdam Düşmanı
Sercan Birkan durduk yere neden çaldın ki diyosun ya.. bende durduk yere neden beni suçlayamasın sen onu düşünüyorum hala.Violence yazdı:Birkan yazdı:sercan bana bu kadar basitmisin dedin ama sen benden daha basitsin biliyormuydun yapmadıgım bieşey karşısında beni suçladın ya helal olsun sana başka birşeyde demiyorum.ama sen merak etme gerekirse dediğim gibi geçerim maden başına çekerim madenimi satarım sanada öderim.Violence yazdı:birde ayrıca ben sana ne yaptım da bunları yaptın merak ediyorum item dedin verdim para dedin verdim neden bunları yapma gereği duydun merak ediyorum
Dün gece şifremi yeni değiştrimistim eski sifremi sor bakalım kuzenime neydi dün gece ymrsrcn yaptım kuzenim dahi bilmiyordu yani şifreyi