ikv de geride kalan herkeze başarılar...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
executioner
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ikv de geride kalan herkeze başarılar...

Mesaj gönderen executioner »

ben fastxevolation evolation IxIberNaBuIxI olarak oyunu bırakıyorum... hırsız dediniz hırsız siz cıktınız...kanıt dedik kanıt koymadınız...oyundan kovmak içn elinizden geleni yaptınız...ve başarılı oldunuz...ailemden vefat eden annemle iyice dagıldm ve isim vermiiyim o kendinini biliyor...bununda en basarılı ismi unruly loncasından bi arkadasımızdır oyunu bırakmamın sebebi...tebrik ederim 165 m +2 kadim alıp beni hırsız saydı...nasıl oluyorsa...kanıtım yok cunkü güvendm ama onunda yok cunku calan o...
Herkeze reel ve oyun hayatında başarılar dilerim...oyunda dikkatli ve kapı komsunuz bile olsa şifrenizi vermemeniz dileğiyle iyi oyunlar dilerim...herkeze başarılar...
Kullanıcı avatarı
Liwer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: ikv de geride kalan herkeze başarılar...

Mesaj gönderen Liwer »

Başın sağolsun.. Allah sabır versin ne diyeyim.. Gelecek hayatında başarılar dilerim..
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

executioner yazdı:ben fastxevolation evolation IxIberNaBuIxI olarak oyunu bırakıyorum... hırsız dediniz hırsız siz cıktınız...kanıt dedik kanıt koymadınız...oyundan kovmak içn elinizden geleni yaptınız...ve başarılı oldunuz...ailemden vefat eden annemle iyice dagıldm ve isim vermiiyim o kendinini biliyor...bununda en basarılı ismi unruly loncasından bi arkadasımızdır oyunu bırakmamın sebebi...tebrik ederim 165 m +2 kadim alıp beni hırsız saydı...nasıl oluyorsa...kanıtım yok cunkü güvendm ama onunda yok cunku calan o...
Herkeze reel ve oyun hayatında başarılar dilerim...oyunda dikkatli ve kapı komsunuz bile olsa şifrenizi vermemeniz dileğiyle iyi oyunlar dilerim...herkeze başarılar...
Mehmet Bu Yalanlarla sadece KEndini kandırırsın..Ayrıca @Liwe sende Buna İnanmışsın helal Olsun...
Ulan Facebook İkv sayfasına daha 1 gün Önce çar alınır yazıosun Şimdi oyunu bıraktım Diyorsun...
Annen Vefat Etmiş Allah Rahmet Elesin Başın sağolsun...
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Splash yazdı:
executioner yazdı:ben fastxevolation evolation IxIberNaBuIxI olarak oyunu bırakıyorum... hırsız dediniz hırsız siz cıktınız...kanıt dedik kanıt koymadınız...oyundan kovmak içn elinizden geleni yaptınız...ve başarılı oldunuz...ailemden vefat eden annemle iyice dagıldm ve isim vermiiyim o kendinini biliyor...bununda en basarılı ismi unruly loncasından bi arkadasımızdır oyunu bırakmamın sebebi...tebrik ederim 165 m +2 kadim alıp beni hırsız saydı...nasıl oluyorsa...kanıtım yok cunkü güvendm ama onunda yok cunku calan o...
Mehmet Bu Yalanlarla sadece KEndini kandırırsın..Ayrıca @Liwe sende Buna İnanmışsın helal Olsun...
Ulan Facebook İkv sayfasına daha 1 gün Önce çar alınır yazıosun Şimdi oyunu bıraktım Diyorsun...
Annen Vefat Etmiş Allah Rahmet Elesin Başın sağolsun...
Son Monteyi Koyam da Öle Git :D
Resim
12 Saat Önce Şu AN saat 12:23 Yani 00.00 Felanken Çar Takaslıon AMa Şimdi Çarı Bırakıon :D
Haramii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Haramii »

Başın sağolsun
Kimliğim Yazımın Renginde Gizli...
Kullanıcı avatarı
executioner
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen executioner »

o gösterdigin kişi amcamın oglu..kardesim gibi sevdigim biri...+ şuan imzandaki regulasI benim değil sattım diyordun neden hala imzanda hırsız olunca o kişi sen olmuyorsun...benim uğrasma gürkan..
şu forumda neydi Raphael diye acıp forumu hakliycem mabalında laf söleyende sendin tabi kimse bilmiyo bunu...
dediğim gibi ben oyunu bıraktım oynamıyorum çok istiyorsan oyunu bırakıp bırakmadıgımı karakterimi veriyim sana için rahat olsun he ???
lonca sayfasınada yazdım burayada beni Destanxaykut diye bir çocuk var sorabilirsin...üstünde birşeyi yokken yardım etttim dizdim,,,Senin bu oyuna ne faydan oldu akçe almadan başka...sonra facebook sayfasında hırsızzın dedin...sonra millet pardon dedi...sonra bir baktım mehmet güvenilirdir yazıyorsun...

hadi şimdi sen yolunaa ben yoluma kolay gelsin benimlede muhattab olma...kimseyle uğraşıcak halim yok...
ha epeni arıyordun şu savunma değilde bol efsunlu olanı duydumki zembekoglu almıs bir ara ugra vericekmiş ;)
hadi iyi oyunlar

“Genel Sohbet” sayfasına dön