Güçlendirme olmadan önce bir kaç sunucu da kadim kesildi . Güçlendirme olduktan sonra kadimi kesmek iyice zorlaştı. Şunu söylemek istiyorum. Zor olabilir ama imkansız değildir.
İlk önce hidra paketi ile birlikte gelen yeteneklerdeki değişiklikler. Savaşçılarda sarsılmazın kudret gereksinimi düştü. Sarsılmaz durumda iken üstümüzdeki asitten veya zehirden etkilenmiyoruz. Aynı şey büyücüler için de geçerli. Buradan şunu çıkarabiliriz. Savaşçılar da büyücüler de kendi cankurtaranlarını olusturabilirler. Bu kadimde en çok işe yarayacak yetenektir.Şifacılara büyük ölçüde kolaylık sağlayacaktır.
Aynı şekilde şifacılarda da birçok yeteneğin kudret gereksinimi azaltılmıstır özellikle sakinleştirme
Size şu kadar savaşçı şu kadar büyücü veya şifacı gerekli demiyorum. Sadece işe yarayacağını düşündüğüm şeyler söyleyeceğim.
Yanlıs hatırlamıyorsam kadim %90 can da kükremeye %30 canda ateşe %10 canda depreme neden oluyor.
%90 dan itibaren gelen kükremeler herkesi etkilemektedir. Bu sırada şifacıların açacağı iyileştirme çemberleri çok büyük iş yapacaktır. Şifacıların yetişemediği durumlarda savaşçılar sarsılmaz la büyücüler kutuplar la şifacılara yardım etmelidir.Şifacılara canı azalanlara can kurtaran atın can basın diye işlerini öğretme lüksüm yok onlar işini bilir zaten. Sadece iyileştirme çemberleri, Fiziksel dirençleri, Can kurtaranları 15 olursa işleri daha kolay olur diye düşünüyorum. En önemlisi de Kadim şifaların üstüne yönelirse sakinleştirme.
%30 dan itibaren ateş atmaya baslıyor. Ateş birçok kullanıcı için sorun teşkil etmektedir. Ama dikkatimi çeken bir nokta kadimin bulunduğu alandaki Su dur;) Bu suyun içinde kadim kesilirse kadimin ateş etkisi büyük ölçüde azalabilir.

Kesin işe yarar demiyorum ama o su oraya bilinçli konulmustur diye düşünüyorum.
Son olarak %9 da baslayan depremler. Bu depremlerde kimse kimseden birşey beklememeli sarsılmaz kutup ve can kurtaranlar la herkes basının caresine bakmalıdır. Yanınızda birkaç şişe kudret iksiri işinizi kolaylastırır.
En önemli nokta bunları uygulayabilecek birlikte hareket edebilecek arkadaşlar lazım. Yorumlara açığım tekrar söylüyorum sadece kendi düşüncelerim bunlar. Ama şunu söyleyim bütün yetenekler hidraları kesebilmemiz için düzenlenmiş