Ölümün soğuk nefesini hissederek dövüşen savaşçılar,kutupların soğuğuyla savunma yapan büyücüler ve duaların gücüne inanan şifacılar hepsi aynı amaç uğruna buradalar...
Şimdi herkes birbirine aynı soruyu soruyor acaba en iyi dövüşen silahına hakim savaşçı, en güçlü büyüleri yapan tehlikeli büyücü ve gerekirse can alan kudretli şifakar, kim olacak? Rakiplerine meydan okuyan neferlerin en iyi olanını belirlemek için kısa bir süre kaldı!
Sunucu Şampiyonası için yapılmış başvurular değerlendirildi ve bu başvurular arasından karşılaşmaları belirlemek üzere her sunucu için ayrı ayrı olmak üzere kur'alar List Randomizer yardımıyla çekildi.
Sunucu Şampiyonası için belirlenen fikstürü aşağıda görebilirsiniz. Ayrıca yarı final ve final mücadeleleri elemelerin tamamlanmasının ardından yine bu konu altından duyurulacaktır.
Paşa kardeşime hak veriyorum. Ben 50m iken bile katıldım. 2çar yazdım. 1tanesi yedeklerde 1tanesi yedeklere bile girmemiş. 50m yi veremiyen arkadaşlar şimdi katılıyor. Bumu adalet ? Ben kendim sporcuyum bu kura sistesimi sizin yaptığınız gibi olmuyor. Dövüş branşıyla uğrasıyorum. Kilo sistemi ile kura çekiliyor. Örnek veriyorum 54kiloda 60kişi var. 70 kiloda 4kişi var. Kura sizin yaptığınız gibi olursa 70kiloda müsabaka olmaz. En kısa zamanda yönetimin kulak vermesi lazım. Eğer hakkımız ise sonuna kadar gideriz. İyi forumlar... :evil: :evil: :evil:
VARAN 2 : 59 Tane büyücü / 54 tane Savşaçı / 27 tane şifacı başvurusu var fakat siz 16 yedek 8 asil aldınız 24 kişi Toplamda 68 kişi yarışmaya katılma şansını ortadan kaldırdınız !
VARAN 3 : Maden böyle olacaktı bu kadar katılım varsa eskiden turnuvaya katılanları elicektiniz hiç oynamıyanları oynatıcaktınız.
VARAN 4: Allah akıl fikir versin bu kadar cahil hayat tecrübesi olmayan acemi kişiler Game Master yapmışsınız gelse benle vs atamaz CAHİLMİSİNİZ 32 kişi katılsa asil olarak turnuvaya 32 kişi yaptıkları vs sonucu eleme usulü 16 kişiye sonra 8 sonra 4 ve son 2 kişi kalarak final oynar sizin yaptığınız bunlar ne ya tembellik yada tecrübesizlik cahilliktir dünyanın her yerinde bu sistem uygulanır siz sadece milletin hakkını yiyin.
VARAN 2 : 59 Tane büyücü / 54 tane Savşaçı / 27 tane şifacı başvurusu var fakat siz 16 yedek 8 asil aldınız 24 kişi Toplamda 68 kişi yarışmaya katılma şansını ortadan kaldırdınız !
VARAN 3 : Maden böyle olacaktı bu kadar katılım varsa eskiden turnuvaya katılanları elicektiniz hiç oynamıyanları oynatıcaktınız.
VARAN 4: Allah akıl fikir versin bu kadar cahil hayat tecrübesi olmayan acemi kişiler Game Master yapmışsınız gelse benle vs atamaz CAHİLMİSİNİZ 32 kişi katılsa asil olarak turnuvaya 32 kişi yaptıkları vs sonucu eleme usulü 16 kişiye sonra 8 sonra 4 ve son 2 kişi kalarak final oynar sizin yaptığınız bunlar ne ya tembellik yada tecrübesizlik cahilliktir dünyanın her yerinde bu sistem uygulanır siz sadece milletin hakkını yiyin.