BEN ŞİFAMI BULDUM:DRENÇŞİFA!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

BEN ŞİFAMI BULDUM:DRENÇŞİFA!

Mesaj gönderen Ocipres »

Devamlı bölge yaptığımız arkadaşlarla geçen bölge yaparken şifa eksik kaldı öyle tanıştık Drençşifa yla.Üstünde ne bir mor itemi nede şaheseri vardı.Tek şifa olarak birazda çekinerek girdik.İlerledikçe Dirençşifa yani Ahmet üstümüzdeki çekinceleri aldı götürdü yerine bir güzel hayranlık bıraktı.Bölge bitti herkes arkadaş listesine ve skypesine ekledi Ahmet' i.Ben Ahmetle sığınağada ,migratada tek şifayla girerim gözüm kapalı.Bunu abarttığımı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Ahmet daha 13 yaşında.O hertürlü övgüyü hakediyor..Kendine güvendi Ahmet, aldı sırtına grubu çöktürdü dizinin dibine kenanı.Bir destansı bölge yaşadık onunla sağol Küçük Ahmet,şifanla büyüksün.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
BACARDI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: BEN ŞİFAMI BULDUM:DRENÇŞİFA!

Mesaj gönderen BACARDI »

Şifacı ile ilgili son zamanlarda rastladığım güzel konulardan birisi. Okurken içtenlikle yazıldığına beni gerçekten inandırdı. Ahmet kardeşimizin başarılarını kutlar daha iyi yerlere gelmesini temenni ederim.

BACARDİ / BACARDİxx / BACARDİxxx
Drencsifa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Drencsifa »

ABİLERİM COK TEŞEKKÜR EDERİM SİZE KENDİMİ BEGENDİRE BİLDİYSEM NE MUTLU BANA
Kullanıcı avatarı
TURKKOMANDOSU
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TURKKOMANDOSU »

emegine saglık yazin guzelmis
Resim Resim Resim Resim

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
DELİRİN BRE ÇAPULCULAR!
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqrsn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ultraslanqrsn »

AHMETİ SEVİYORUZ
TEK TABANCA
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen leviathan »

Ultraslanqrsn yazdı: AHMETİ SEVİYORUZ
hepimiz ahmet'iz 8-)

şaka bir yana oyunculuk ve karakterli insan olmak yaşla ilgili değildir nice oyuncular tanıdım 13-15 yaşında ama 30 yaşında gibi uslubu 40 yaşında gibi olgunluğu var. nice 30 40 yaşında insanlar gördüm oyunda ne karakteri var ne de insanlığı.
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
OoJOKERoO
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen OoJOKERoO »

baslık acan arkadas ekşi sözlüğe üyemisin sen?
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

OoJOKERoO yazdı:baslık acan arkadas ekşi sözlüğe üyemisin sen?

OoJOKERoO YA CEVABEN!

İleti Ocipres 18 Şub 2011 02:07

Re: BU LEKE HİÇBİR ZAMAN TEMİZLENMEZ!

Yeni ileti OoJOKERoO 17 Şub 2011 00:06
Ocipres;
sorduğum bu soru ciddidir lütfen ciddi bir cevap bekliyorum.

ekşi sözlük veya uludağ sözlük veya itüsözlük bunlardan birisinde yazarmısın?

Mademki ciddi bir soru sordun,ciddiyetle cevap vereyim sevgili kardeşim.Öncelikle soruyu sorduğun forum yazısına cevap yazmayıp yeni bir forum konusu gibi yazmamın sebebini açıklayayım.'Bu Leke Hiçbir Zaman Çıkmaz' konulu yazım, benim için gündemden düşmüş bir yazımdır ama tanıma fırsatım olmamış bir arkadaşımızın naif yorumuyla bu yazım güncellendi.Tekrar güncellememek için burda yazmak istedim hemde arzu ettiğin ciddiyetide böylece perçinlemiş oldum.

Soruna gelince:Bunu ne maksatla istiyorsun tam anlamama rağmen bahsettiğin sitelerden sadece ekşi sözlüğe bir göz atmışlığım var oda bana pekte sıcak gelmedi.Terimleri lakayt bir biçimde açıklamaya çalışan bir site izlenimi uyandırdı bir dahada kesinlikle girmem o siteye.Diğer sitelerdende haberim yok.İkv' nin teşkilat sunucusuna ait forum bölümünde sevilsin sevilmesin yazılarımı paylaşmak benim için hoş bir uğraşı.Bu forum bölümü özgür kaldığı sürece saygı sevgi çerçevesinde nacizane paylaşcağım düşüncelerim olacak.Sorunu anladığım kadarıyla cevaplamaya çalıştım.Umarım tatmin olmuşundur.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
Dostum 17 şubatta sorduğun bu soruyu ciddiyetle cevaplamamı istemişin bende 18 şubatta elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışmışım.Bugün 25 şubat ve bu soruyu bidaha sormuşun.Ekşi sözlüğe üyemisin diye ısrarla sormanın sebebi ne hala anlamış değilim.Bu forumda yazdığım her yazıyı ciddiyetle yazmaya çalışmama rağmen bu garip ve eksantrik siteyle beni nasıl ilişkilendiriyorsun ayrıca anlamış değilim.Konu ne ? Bir açıklarsan sevinirim.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."

“Genel Sohbet” sayfasına dön