Bu NasıL Eğitim - Öğretim ! ! !
Bu NasıL Eğitim - Öğretim ! ! !
arkadaşlar bende ikv oynuyorum ygs ve yls sınavı için pc'yi kaldırdım kaç aydır oynamıyorum ikv ! bu nasıl bi öğretim anlayışı ise ALLAH beLaLaRını versin 5 aylık çalışmam kayboldu normalda 90 netin altında netim yoktu son 2 senenin sınavlarını full'e yakın çözüyordum.Soruların kazıklığı herkesin dilinde ya bu soruları zor sorunca eğitimdeki kalite mi yükseliyo anladım ben bide televizyonlarda bağır bağır bağırıyolar ki meslek liseleri için soruları daha fazla yorum üzerinde sorucaz falan di göz boyuyolar ! ! ! sizde bu yaptıklarının adı ney _? burada söylemek isterdim ama ettiğim küfür bile deymezler onLaR ! bi de televizyona çıkıyo koca kafalı YÖK Başkanı benimde çocuğum girdi diyo soruları oğluna vermediğin ne maluM ! ! ! :evil: :evil:
...
]¦•¦[aDaLeT!]¦•¦[
...
]¦•¦[aDaLeT!]¦•¦[
...
Re: Bu NasıL Eğitim - Öğretim ! ! !
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=22&t=15375
...
]¦•¦[aDaLeT!]¦•¦[
...
]¦•¦[aDaLeT!]¦•¦[
...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Soruları oğluna vermiş olamaz
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
sorularıN geçen seneLere göre olan seviyeleri çoook farklı ve bnun bize söylenmesi gerekirdi dershanelerde yapılan deneme sınavları ile ygs sınavının özellikle tarih ve türkçe bakımından alakası YOK !
...
]¦•¦[aDaLeT!]¦•¦[
...
]¦•¦[aDaLeT!]¦•¦[
...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Orta okul ve lise 1 konuları cıkcak diyolardı
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
2010 yds'ye girdim bana sadece Sosyal bilimler zor geldi biraz, diyerleri kolaydı. Sosyal bilimlerinden zor gelmesi 3 sene kitap defter yüzü açmamış olmam sanırım. Genel itibari ile kolaydı yani anlıyacağınız. Kendi görüşüm.
Sınavada öylesine spor olsun diye girdim.
Sınavada öylesine spor olsun diye girdim.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
Spor olsun diye mi sınava girdin ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Sınava girenlerin hepsinin ağzında kolay olduğu vardı. Bence sorunu kendinizde de aramalısınız. Stres , uykusuzluk , dikkat dağınıklığı , heyecan , yeterli çalışmamak bunların en büyük etkenidir.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
evet katılıyorum...xXeRsInXx yazdı:Sınava girenlerin hepsinin ağzında kolay olduğu vardı. Bence sorunu kendinizde de aramalısınız. Stres , uykusuzluk , dikkat dağınıklığı , heyecan , yeterli çalışmamak bunların en büyük etkenidir.
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Öncelikle hatalı bir sınav sistemi oldu deneme amaçlıdın ama olmuyacak gibi geliyor asıl amaç 4 somestir tipi uygulama yapmaktın bunda deneme amaçlı bir sınav oldu gelen sikayetleri göz önünde bulunduracaklar boyle bir tarihte sınav demek lise son sınıf öğrencilerin öğretim hayatlarındaki aksamaalrı tesbit etmek maksatlıdın siz daha öğrencisiniz bunları planlaranlar sizden kat kat üstün zekalara sahipler sana yanlış gelen sey onlara doğrudur onlara yanlış gelen sey sana doğru olarak gözükebilir ama onlar genelleme olarak ele aldıgından sana her zmana yanlış geleblir.
Öss yi kaldırmanın amacı neydinki simdi boyle bir uygulama koydular biraz içlerinde sımarık adamlar demekki biri hep itireraz ediyor sonunda bir yerde uzlaşma sağlanıyor ama çile öğrencilerin oluyor bunlarda atlatılır en uygunu bulunacak elbettete kobay olarak kullanılanlar hayatında dein yaraalr açsada sonuçta bu kadere bağlı birşey.
Son sınıf öğrenciler 1 aydır okula bile gitmiyor ha boyuna dersanelere gidiyor bu dersanler öys tek sınavlı oldu deyince kıyamatlari kopardılar yakında tümden kaldırmayı planlıyorlar ama aç gözlülerde boş durmuyor hatta diyorlarki okul açılmadan tesbit sınavı koymayı bile düşünüyorlar amaç dersaneye akın ne miş kişinin yeteneğine ve kabiliyetine göre okula yerleştirmek miş aç gözlü çok oldukca sınav çilesi bitmeyecek gibi.
YÖK bşaknının oğlu sınav soruları bilmesine imkanı yoktur ayrıca babasının bilemsine hiç imkanı yoktur saygılarımla.
En kısa sürede bu uygulamadan vaçgeçilecek ama daha kötüsü geliyor 4 somestir + 3 sınav
Öss yi kaldırmanın amacı neydinki simdi boyle bir uygulama koydular biraz içlerinde sımarık adamlar demekki biri hep itireraz ediyor sonunda bir yerde uzlaşma sağlanıyor ama çile öğrencilerin oluyor bunlarda atlatılır en uygunu bulunacak elbettete kobay olarak kullanılanlar hayatında dein yaraalr açsada sonuçta bu kadere bağlı birşey.
Son sınıf öğrenciler 1 aydır okula bile gitmiyor ha boyuna dersanelere gidiyor bu dersanler öys tek sınavlı oldu deyince kıyamatlari kopardılar yakında tümden kaldırmayı planlıyorlar ama aç gözlülerde boş durmuyor hatta diyorlarki okul açılmadan tesbit sınavı koymayı bile düşünüyorlar amaç dersaneye akın ne miş kişinin yeteneğine ve kabiliyetine göre okula yerleştirmek miş aç gözlü çok oldukca sınav çilesi bitmeyecek gibi.
YÖK bşaknının oğlu sınav soruları bilmesine imkanı yoktur ayrıca babasının bilemsine hiç imkanı yoktur saygılarımla.
En kısa sürede bu uygulamadan vaçgeçilecek ama daha kötüsü geliyor 4 somestir + 3 sınav