Revenge Of Nobility
- torunogluu
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
Re: Revenge Of Nobility
çok orjinal olmuş ferdi tebrik ediyorum sende şair yeteneği var:)
güzel bir hikaye ...
Gerçek Zenginlik Mal Çokluğu Değil Gönül Tokluğudur. . . ! Hz Mevlana
Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn
Alamoanajj Alamoanaj Cerigo
............................................
Paşaxnares Paşaxteset Paşaxtkn
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Revenge Of Nobility : Dinleniş [Hikaye 4]
Günümüzden 2 hafta önce ...
[Hikaye 2 Alıntı]
Meteor Bölgesi Arz Kalesi karargâhında ;
Karanlık bir odanın hafif aydınlatılan ışıklı bölgesi vardı. Odanın bir bölümü de karanlıktı. Odadaki kişi sayısı ise 10 ’un üstündeydi.
Orada bulunan herkes kardeşleri için öfke dolu gözleri ile Lodoslara kan kusturmak için yemin etmişlerdi. Alınacak bir intikamın olduğunu bir an bile akıllarından çıkarmıyorlardı.
Odada bulunanlar ise;
XxTrAbZoNxX ve dostları; Clistons ve Ticey
Chuqx ve kan kardeşleri; Scofield ve Quanchi
EsEsKızılcıklı ve akranları Rapid ve ESKİSAMURAY
Odanın Karanlık kısmından bir ses gelir ; “ Ettiğimiz yemin namusumuz ve şerefimiz olsun. Ölümle uc uca olsak bile yeminimizi hiç unutmayacagiz.
Patasana Lafa atlar ve "Bu odada bulunan bir kişi bile nefes aldıgı sürece yeminimiz devam edicektir.
Patasana sesin geldigi yöne karanlıga doğru bakıyordu. Daha sonra kapıya doğru yönelir ve odanın diğer tarafındaki meşaleyi yakar.
Yavaş yavaş aydınlıga kavuşan ışıkla odanın karanlık kısmında bulunanlarında yüzleri aydınlıga kavuşur.
Aydınlık ve Karanlık artık birleşti. Tüm Dostlar aynı çatı altında birlikte oldular.
Odanın Karanlık kısmında bulunanlar ise " XxSaMeTxX , Hıdalgox , Winchester , Ixadonisx , Senfony , PatellaII , justine , Halflight , öztem , KAYİİ idi .
Ufacık bir Odada 20 dost yanyana ...
Günümüzden 1 hafta Önce
Gece saat 03.25 sularında Patasana XxTrAbZoNxX ve Chuqx birlikte aylar once kardeşlerinin ölümüne şahit olduklari yere, Patasana'nın evine gidiyorlardı.
O evin lodos kalesine yakın olmasından ötürü farkedilmemek için 3 kişiydiler. Sokakda hiçbir sorun yaşamadan eve ulaştilar. Ev ise yanmış harabeye dönmüştü.
Uzun süre sonra O evi gören Patasana'nın bir an aklına o gece geldi. Dostlarının evin içinde öldükleri an ateşler içindeki yandıkları an. Lodos Lideri İsmet Bey'in yaptıgı
katliam geldi aklına ... Bu evi gören Patasana dahada çok hırslanıyordu. İçindeki İntikam ateşi dahada büyüyordu ...
3' lü hiç vakit kaybetmeden eve girip alt kata indiler. Chuqx ve XxTrAbZoNxX etrafa bakarlerken, Patasana evin küçük odasına girer. Orada duvarın alt köşesinde ufak bir çatlaklık vardı.
Çatlagın bir köşesinden tutarak zor ama yavaş bir şekilde açti gizli bir odayı. Oda ise küçük kütüphane gibiydi. Birde sandık vardı. Büyük bir sandık
Sandıga doğru yöneldi ve baktı. Kilitli idi. Kilidi için 2. kütüphane 3. raftan mavi renkte bir kitap aldı. Kitabın adı "Kasanın kilidi" Kitabin içini açti ve içi oyulmuş
içindeki oyuk kısmında ise Anahtar vardı. Anahtari alir.
Chuqx : "Kasanın içinde ne var Pata ?" der
Patasana : " Hayatımız" diyerek kasaya doğru yönelir. Kilidi yerleştirir ve açar.
Açtiktan sonra bir şaşkınlık yüzünü vurur. Koca kasanın içinde sadece bir mektup vardı.
Mektubu alir ve okumaya başlar. Okudukça yüz ifadesi değişir. Okuması bittiginde Chuqx'e şaşkınlıkla uzun süre bakar ...
Patasana Handan hanım'la bir odada görüşme içerisindeler.
...
Handan Hanım : Ne düşünüyorsun bu durumla ilgili ?
Patasana : Yapılması gerekenin acilen yapılması gerektigini düşünüyorum.Artık nefes alamaz oldum. Her aldıgım nefeste kardeşlerimin kan kokusu geliyor.
Yanarak ölen kardeşlerimin o görüntüleri her defasında rüyalarima giriyor. Artık vaktin geldigini düşünüyorum. Artık O izni vermeni bekliyorum.
Handan Hanım : Benim için değerlisin bunu unutma!. Şu an yapılması gereken biraz dinlenmen sadece, seni kaybetmek istemiyorum. Seninle birlikte intikam yemini eden dostların
karanlık odada seni bekliyorlar. Git ve onlara yapılması gerekeni söyle.
Patasana'yi beklemek hala üzüyordu ama kafasını üzüntülü bir şekilde onayliyarak salladi.
Odadan çıkar. Karanlık odaya doğru gider.
Karanlık odaya giriş yapar. Odanın yarısı karanlıktı. Odaya girdiginde yüzünde gülümseme belirdi bir an... Çünkü dostları onun yanındaydı. Patasana'nın hayattaki tek
istegi idi dostlarıyla birlikte olmak. O odadaysa hayattaki tek dostları vardı.
...
Ufacık bir odada 20 dost yanyana,
Patasana : Dostlarım, zafer günümüz yakındır. Ama bugun değil, bugun bizim tek bir görevimiz var. Oda o günü sabırsızlıkla beklemek.Beklerken bile beklemiyecegiz artik.
O gün geldiginde Kılıcımızın sert olması için, bir dostumun bile yere düşmemesi için ve yakılması gerekenlerin ateşlerimiz içinde yanması için talimlere çıkacagız.
Eger o günü istiyorsak, Bugunleri boş geçirmeyecegiz...
Hikaye 4 -SON- Hikaye 4
4. Hikayede kesit kesit bölümler anlatilmiştir. Önceki Hikayeleri okuyanlar için anlaşılması zor olmicaktir.
Bu Arada RoN [Revenge Of Nobility] Etkinlikleri başlamiştir.
Bu etkinliklerden sadece RoN üyeleri yararlanabilecektir.
Etkinliklerimizden bir kaçı :
* Yastık Savaşı
* Yandım Anam
* Büyümüşte küçülmüş
Detaylari RoN üyeleri kendi sitemizden ögrenebilirler. İkv oyunculari ise foruma etkinlikle ilgili resim ve videolar konuldugu zaman ögrenebilirler.
Bu arada 5. Hikaye'de Çook Yakında İlgililere duyurulur.
[Hikaye 2 Alıntı]
Meteor Bölgesi Arz Kalesi karargâhında ;
Karanlık bir odanın hafif aydınlatılan ışıklı bölgesi vardı. Odanın bir bölümü de karanlıktı. Odadaki kişi sayısı ise 10 ’un üstündeydi.
Orada bulunan herkes kardeşleri için öfke dolu gözleri ile Lodoslara kan kusturmak için yemin etmişlerdi. Alınacak bir intikamın olduğunu bir an bile akıllarından çıkarmıyorlardı.
Odada bulunanlar ise;
XxTrAbZoNxX ve dostları; Clistons ve Ticey
Chuqx ve kan kardeşleri; Scofield ve Quanchi
EsEsKızılcıklı ve akranları Rapid ve ESKİSAMURAY
Odanın Karanlık kısmından bir ses gelir ; “ Ettiğimiz yemin namusumuz ve şerefimiz olsun. Ölümle uc uca olsak bile yeminimizi hiç unutmayacagiz.
Patasana Lafa atlar ve "Bu odada bulunan bir kişi bile nefes aldıgı sürece yeminimiz devam edicektir.
Patasana sesin geldigi yöne karanlıga doğru bakıyordu. Daha sonra kapıya doğru yönelir ve odanın diğer tarafındaki meşaleyi yakar.
Yavaş yavaş aydınlıga kavuşan ışıkla odanın karanlık kısmında bulunanlarında yüzleri aydınlıga kavuşur.
Aydınlık ve Karanlık artık birleşti. Tüm Dostlar aynı çatı altında birlikte oldular.
Odanın Karanlık kısmında bulunanlar ise " XxSaMeTxX , Hıdalgox , Winchester , Ixadonisx , Senfony , PatellaII , justine , Halflight , öztem , KAYİİ idi .
Ufacık bir Odada 20 dost yanyana ...
Günümüzden 1 hafta Önce
Gece saat 03.25 sularında Patasana XxTrAbZoNxX ve Chuqx birlikte aylar once kardeşlerinin ölümüne şahit olduklari yere, Patasana'nın evine gidiyorlardı.
O evin lodos kalesine yakın olmasından ötürü farkedilmemek için 3 kişiydiler. Sokakda hiçbir sorun yaşamadan eve ulaştilar. Ev ise yanmış harabeye dönmüştü.
Uzun süre sonra O evi gören Patasana'nın bir an aklına o gece geldi. Dostlarının evin içinde öldükleri an ateşler içindeki yandıkları an. Lodos Lideri İsmet Bey'in yaptıgı
katliam geldi aklına ... Bu evi gören Patasana dahada çok hırslanıyordu. İçindeki İntikam ateşi dahada büyüyordu ...
3' lü hiç vakit kaybetmeden eve girip alt kata indiler. Chuqx ve XxTrAbZoNxX etrafa bakarlerken, Patasana evin küçük odasına girer. Orada duvarın alt köşesinde ufak bir çatlaklık vardı.
Çatlagın bir köşesinden tutarak zor ama yavaş bir şekilde açti gizli bir odayı. Oda ise küçük kütüphane gibiydi. Birde sandık vardı. Büyük bir sandık
Sandıga doğru yöneldi ve baktı. Kilitli idi. Kilidi için 2. kütüphane 3. raftan mavi renkte bir kitap aldı. Kitabın adı "Kasanın kilidi" Kitabin içini açti ve içi oyulmuş
içindeki oyuk kısmında ise Anahtar vardı. Anahtari alir.
Chuqx : "Kasanın içinde ne var Pata ?" der
Patasana : " Hayatımız" diyerek kasaya doğru yönelir. Kilidi yerleştirir ve açar.
Açtiktan sonra bir şaşkınlık yüzünü vurur. Koca kasanın içinde sadece bir mektup vardı.
Mektubu alir ve okumaya başlar. Okudukça yüz ifadesi değişir. Okuması bittiginde Chuqx'e şaşkınlıkla uzun süre bakar ...
Patasana Handan hanım'la bir odada görüşme içerisindeler.
...
Handan Hanım : Ne düşünüyorsun bu durumla ilgili ?
Patasana : Yapılması gerekenin acilen yapılması gerektigini düşünüyorum.Artık nefes alamaz oldum. Her aldıgım nefeste kardeşlerimin kan kokusu geliyor.
Yanarak ölen kardeşlerimin o görüntüleri her defasında rüyalarima giriyor. Artık vaktin geldigini düşünüyorum. Artık O izni vermeni bekliyorum.
Handan Hanım : Benim için değerlisin bunu unutma!. Şu an yapılması gereken biraz dinlenmen sadece, seni kaybetmek istemiyorum. Seninle birlikte intikam yemini eden dostların
karanlık odada seni bekliyorlar. Git ve onlara yapılması gerekeni söyle.
Patasana'yi beklemek hala üzüyordu ama kafasını üzüntülü bir şekilde onayliyarak salladi.
Odadan çıkar. Karanlık odaya doğru gider.
Karanlık odaya giriş yapar. Odanın yarısı karanlıktı. Odaya girdiginde yüzünde gülümseme belirdi bir an... Çünkü dostları onun yanındaydı. Patasana'nın hayattaki tek
istegi idi dostlarıyla birlikte olmak. O odadaysa hayattaki tek dostları vardı.
...
Ufacık bir odada 20 dost yanyana,
Patasana : Dostlarım, zafer günümüz yakındır. Ama bugun değil, bugun bizim tek bir görevimiz var. Oda o günü sabırsızlıkla beklemek.Beklerken bile beklemiyecegiz artik.
O gün geldiginde Kılıcımızın sert olması için, bir dostumun bile yere düşmemesi için ve yakılması gerekenlerin ateşlerimiz içinde yanması için talimlere çıkacagız.
Eger o günü istiyorsak, Bugunleri boş geçirmeyecegiz...
Hikaye 4 -SON- Hikaye 4
4. Hikayede kesit kesit bölümler anlatilmiştir. Önceki Hikayeleri okuyanlar için anlaşılması zor olmicaktir.
Bu Arada RoN [Revenge Of Nobility] Etkinlikleri başlamiştir.
Bu etkinliklerden sadece RoN üyeleri yararlanabilecektir.
Etkinliklerimizden bir kaçı :
* Yastık Savaşı
* Yandım Anam
* Büyümüşte küçülmüş
Detaylari RoN üyeleri kendi sitemizden ögrenebilirler. İkv oyunculari ise foruma etkinlikle ilgili resim ve videolar konuldugu zaman ögrenebilirler.
Bu arada 5. Hikaye'de Çook Yakında İlgililere duyurulur.

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
Güncel!

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
Re: Revenge Of Nobility : Dinleniş [Hikaye 4]
emegıne saglık kendimi o odada sandım harbiden
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
20 kişi 1 odada pencereleri açsaydınız bari 
Dizilerin Özel bölümleri varya 1-2 bölümü bir arada sunan bu da onun gibi olmuş, toparlama gibin aynı, ei olmus da
biraz aksion kat artık hep politik gidior hikaye
Yastık savaşını çok merak ettim bak şimdi
Dizilerin Özel bölümleri varya 1-2 bölümü bir arada sunan bu da onun gibi olmuş, toparlama gibin aynı, ei olmus da
biraz aksion kat artık hep politik gidior hikaye
Yastık savaşını çok merak ettim bak şimdi

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
Tek kelimeyle mikemmel ferdicim o odada ne sıkıntılar çektm vallaa

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- justine
- FareAdam Düşmanı
So good man !! Go on rising !!

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- Senfony
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge of Nobility
yeah man, it's a wonderful story.
go go go
go go go

Eline , beline , diline sahip ol !
yf en gıcık kaptığım şeylerden birisidir bu ikayede isimler çok önemlidir oyun isimleri kullanılmamalı çok gıcık olmuş sevmedim bari gerçek isimlerinizi kullansaydınız ne sanki isimleriniz şerafettin abuzittin ebubittin öküzüttin mi