Merhaba.Hep büyücü kasmaktan geliştirmekten sıkıldım.Çarları devretmiştim zaten bu tamamiyle sıfır bir hesap.Şifacı açmayı düşnüyorum.Şifacı ile ilgili gelişim kılavuzu ve grup bölegeleri kılavuzu yazıcak va rmı bana?
Ashap kaç günde üretilir?Üretmesi zor mudur?
Bir büyücü için Ejder şartır şifacı içinde Ashap şart mıdır?
Şifacı için şartlar ve şurtlar nelerdir:D?
Kenan ve Junon bölgelerinde şifalar nasıl davranmalıdır?
Geçenlerde eskiden harcamadığım İKV:Derindeki Sır kutusunu buldum onu yükleyeceğim.Galiba 3 aylık plus ve GBM-0B hakkı veriyordu.Ne önerirsiniz?
Şifacı en güzel nerelerde kasılmalı ve 1 10 20 30 40 ve Grup Bölgeleri için şifa yetenekleri nasıl olmalıdır?
Şifa fazla beceri isteyen sınıf mıdır?Çok hızlı olması gerekir mi?Bu hızı sağlayabilmesi için ne gibi çalışmalar yapmalıdır?
Şifacı için püf noktaları nelerdir?Yani mesela é tuşu rasgele menzilinizdeki canavarları seçer zehir, asit basar ya da grub arkadaşlarınızın can tüplerini üzerine gelerek can, can kurtaran etki gibi şeyler basabilirsiniz.Bunlar gibi olan başka püf noktaları nelerdir?
Şifacı karakterimi 30.Seviyeye kadar Zehir-Zehir Bilgisi, Asit-Asit Bilgisi yeteneklerimle götürmeyi düşünüyorum ne dersiniz?Bir denemiştim slotları kesmek müthiş kolay oluyor ama Asit özellikle çok kudret yiyor.
Kenan ve Junon atmak isteyen bir şifacının, üzerine hangi itemlerle dizmesi gerektiğini ve eğer buralara girecekse Büyü Efsunu(İyileştirme)'nin en az ne kadar olması gerektiğiyle beraber, genelde hangi aralıkta şifacılar seçildiğinide söyleyin.
Son olarak benim hedefim bir büyücü gibi Zehir Şifa yapmaktır.Tabi bunun için İyileştirme Şifa olup grup bölgelerinden item toplamam gerekiyor.Bana mnerileriniz nelerdir?
GBM-0B hakkım olacağımdan dolayı ashab yerine belki üzerime mor asa mor ceket mor ayakkabı gibi şeyler basabilirim.
Sunucu olarak Tılsım'ı mı?Yoksa Eminönü'nü mü önerirsiniz?Neden?
[ŞİFACI]YENİ SINIF YENİ SUNUCU
-
- İskele Babası
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
Re: [ŞİFACI]YENİ SINIF YENİ SUNUCU
öncelikle sunucu olarak kuklacıda başla. Şifacını kasarken yeni dostlar edin dostluklar kur. ashab icin 250 300 m para lazm sana. gb icin verecegn yetenekler 15 sifa 15 bilgsi 15elemnt drenci 15 fizk direnci 15 kaldırma 15ck medi 10 gerisini buyu bozma hayvan cikarma gbi 1 1 verebilirsin. Kuklacıya glrsen haberim olsun yardmcı olurum elimdn geldgi kadarıyla.
AfoRozCuPaPazZ
AfoRozCuPaPazZ
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
-
- İskele Babası
Mutlaka haber veririm bazılarıda Tılsım iyi diyorda, ama en köklü olan Eminöünü'yü mü seçsem bilemedin.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
forum içerisindeki konuları biraz araştırırsan sorularının cevabını fazlasıyla alırsın...
unutulmaması gereken tek şey şifacı uğraşılmayı seven bir karakterdir.
konfüçyüs
-
- İskele Babası
Şifacıdan vazgeçitm Ejderinlaneti isimli şifacıyı sildim ve aynı isimle Büyücü açtım.
KİLİTLEYİN!
KİLİTLEYİN!
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Loncasızlar
Arkadaş şifadan vazgeçme ben yeni şifa açtım 49 lvl şifam olduğu halde kasılması çok zevkli 3 günde 28 lvl yaptım oynamaya doyamadım baya bir zevk veriyor benim fikrim şifayı kas
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
Şifacıyla gazap+Karma yetenek sistemi ile kesemediğim adam kalmadı (Karşıma çıkanlardan..) bir tek İsTaNBuL ile 2*2 de işi çıktı gitmek zorunda kaldı
Şifacı bana göre Tank savaşçıdan sonra en eğlenceli sınıftır.
Zamanımda 3 fullüm de vardı, büyücüden hiç zevk alamadım.
Şifayı bırakma!
İtem dizmesi kolay, adam kesmesi eğlenceli. "Kesince ezik
" demen de ayrı bir zevk. Ama bunu şaka amacıyla söylersen !
Şifacı can vermeyi bildiği gibi, can almasını da bilir..
Şifacı bana göre Tank savaşçıdan sonra en eğlenceli sınıftır.
Zamanımda 3 fullüm de vardı, büyücüden hiç zevk alamadım.
Şifayı bırakma!
İtem dizmesi kolay, adam kesmesi eğlenceli. "Kesince ezik
Şifacı can vermeyi bildiği gibi, can almasını da bilir..
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
CurseOfDragon yazdı:Şifacıdan vazgeçitm Ejderinlaneti isimli şifacıyı sildim ve aynı isimle Büyücü açtım.
KİLİTLEYİN!