İyileştirmesiz Şifa Kasmak...!

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

İyileştirmesiz Şifa Kasmak...!

Mesaj gönderen eRaGorn »

öncelikle selamın aleyküm Arkadaşlar.
Bugün ilgimi çeken birşey üzerinde araştırma yaptım ve Sizle paylaşmak istiyorum.
İyileştirmesiz Şifacı kasmak
Bunun üzerinde Yetenek ve İtem Dağılımımı Söylüyorum.
NOT:İddaa Ettiğim bişey yok Sadece Düşüncelerimi Ortaya Koyuyorum.
Yetenekler:
Öncelikle Asit 15 / Bilgisi 15 = Bu Bizim kasmamız için Çok önemli bir Yetenek Bu Olmassa Kasamayız.
Meditasyon 15 = Kudret Gereksinimizin Çok olcağını düşünüyorum ve bu çok lazım olucak.vede %5 gibi bir kritik oranı verdiği için Meditasyon 15 olmalı
Ruh Kalkanı 15 = Darbe Yemememiz Gerekiyor Bence Zırhı ve Savunmayı Çok iyi Derecede Arttırdığı için Bunu seçtim.
Çağrı 15 = Bize Yardımcı olucak bir yetenek Daha Çağru.Çağrısız Kasılamayacağını Düşünüyorum.
Can Kurtaran= Can kurtaranı Anlatmama gerek yok sanırım Çok işe yarayan Bir Yetenekdir Onsuz olmaz.
Sona 8 Puanımız Kalıyor Arkadaşlar 8 Puanı Dilerseniz 1 Puan Büyü Bozma 7 Puan Zehire Veyahutta 5 Puan Büyü Bozma 3 puan Zehir Verebilirsiniz Size Kalmış Bişey bu.
İtem Konusunda.
İtem Konusunda Ben Büyü Hasarı Asit + Kritik item Tercih Edin Derim Size.Büyücü icabı kesiceğimiz için yaratıkları o Yüzden.Gürzle Falan Yakından Asitimi Atarım Hemde Vururum Derseniz o Size Bağlı Bişey Yücelen Çekebilirsiniz.

Benim Söyliyeceklerim Bu kadar Arkadaşlar.Eksiğim veya Merak ettiğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.Emeğe Saygı.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İyileştirmesiz Şifa Kasmak...!

Mesaj gönderen eRaGorn »

Güncel....! Yokmu Beğenen veya Merak Ettiği Bişey ?
CoBaiN wazzup
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Sebatay »

Evet bu konu benimde aklımda, hatta denedim olumlu sonuç aldım. Ancak bunu sen denedin mi dostum önemli olan o ?

Sebebini şöyle özetleyeyim, kudret çok hızlı tükeniyor ve yetişmek imkansız oluyor. Üst üste iki yaratık geldiğinde benzer özelliklerde sıkıntı yaşayabiliyorum misal. Bu teorin bana biraz şifacıyı savaşçılaştırmak gibi geldi. Ama ne yazık ki savaşçı gibi ne yüksek zarar veren skillerimiz var (asit çok fazla vermiyor ne yazık ki) ne de canımız ve defansımız yüksek.

Burada şifacının kurgunsunda bazı problemleri ortaya çıkartıyoruz aslında bu konuyu açtığın iyi oldu.

Sanırım denemedin bunu henüz, bir dene dostum ve görüşlerimizi paylaşalım.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

ne akıllı şeysin öyle sen.

40-45 arası iyileştirmesiz kastım.15 çağrıya daha çok önem veriyorum ben.2 hayvanı kesmek mümkün olabiliyor böyle,hatta üçüncü cini de alabiliyosun.
44'ten sonra,meran muhafız kestiğimi biliyorum.şu an kesilip kesilemeyeceği konusunda birşey diyemem.ama 49lv şifacının meran muh gece tak kesebileceğini düşünüyorum.

Sebatay yazdı:Evet bu konu benimde aklımda, hatta denedim olumlu sonuç aldım. Ancak bunu sen denedin mi dostum önemli olan o ?

Sebebini şöyle özetleyeyim, kudret çok hızlı tükeniyor ve yetişmek imkansız oluyor. Üst üste iki yaratık geldiğinde benzer özelliklerde sıkıntı yaşayabiliyorum misal. Bu teorin bana biraz şifacıyı savaşçılaştırmak gibi geldi. Ama ne yazık ki savaşçı gibi ne yüksek zarar veren skillerimiz var (asit çok fazla vermiyor ne yazık ki) ne de canımız ve defansımız yüksek.

Burada şifacının kurgunsunda bazı problemleri ortaya çıkartıyoruz aslında bu konuyu açtığın iyi oldu.

Sanırım denemedin bunu henüz, bir dene dostum ve görüşlerimizi paylaşalım.
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

Kardeş Ben bunu denedim.Savaşçılaştırmak terimi yanlış sadece Sifacının bir başka teknik kullanışı.2 tanesini kesmek kolay oluyor çünkü 1 ini hayvana 1 ini kendin alırsan eğer Kesersin.Komodo çıkarırsan 3. zorlarsın.Kudret Sorunumda pek olmuyor Gerçekten benim.Hee çok dert edersen Gir çık yaparak hemen 100'leyebilirsin.Ama gerçektende çok seri oluyor iyileştirmesiz kasmak.Çok hasar vermek içinse Yücelen veya Urban set Dizebiliriz dedim.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

zehirsiz iyileştirmesiz şifacı olmaz gibime geliyor. sonuçta zehir yavaşlatır ve hasar almanı büyük ölçüde engeller. medi yerine zehir daha iyi gibi
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eRaGorn »

O zaman kudret Sorunu Acaip oluyo.Kritikde Atıyosun hem asitle daha iyi gidiyor.
İyileştirmesiz Şifacı olmaz evet Ama kasmak için çok ideal Seri kasarsın.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

eRaGorn yazdı:O zaman kudret Sorunu Acaip oluyo.Kritikde Atıyosun hem asitle daha iyi gidiyor.
İyileştirmesiz Şifacı olmaz evet Ama kasmak için çok ideal Seri kasarsın.
orada bi yanlışlık oldu. ben iyileştirmesiz şifacı olmaz demedim. "zehirsiz" iyileştirmesiz şifacı olmaz dedim :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Sebatay
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Sebatay »

Asit özelliğini kullanmaya başladıktan sonra ben max seti bir kenara bırakıyorum. Anca ne zamana max seti giyinmek bana mantıklı gelir, kudret biter, asit atamayacak konuma gelirim, o zaman max setimi giyerim.

Seviyeli, adam gibi yorum yapanlar için teşekkürler. Şimdi ben kendi düşüncelerimi açıklayayım, kudret sorunu gir-çıkla çözmek beni oyunun atmosferinden uzaklaştırıyor ve kendimi hile yapmış gibi hissettiriyor. Çağrı yeteneği ile bir nebze kudret problemini atlatabiliriz gibi geliyor o konuyu denemedim.

Petcarar, hiç tanımadığın bir şahıs olarak bana yaptığın bu ukala tavrına bir mana veremedim. Ama yinede seni kaale alıp cevap vereyim, şu an meran muhafızı kesemezsin ne yazık ki bu kombinasyonla. Sancak sunucusunda oynayıp kesebilen şifacı varmıdır bilemiyorum ama benim gördüğüm şifacıların hiç biri tek başına meran muhafızı kesemiyorlar.

Anlattığınız asit sisteminin iş yapabilmesi için, asit yeteneğinin kudret gereksiniminin 6-7 olması gerekir, 10 değil. Veya Meditasyonun ayakta verdiği kudret artışının daha fazla olması gerekir ve süresinin de daha uzun.

Zehir konusu açılmış, zehir üzerinizde onunla ilgili eşya olmadığı sürece bana kudret kaybından başka birşey gibi gelmiyor. Özellikle de kasarken, hadi vs'de biraz daha etkisini görebiliyoruz ama kasarken istediğim verimi alamıyorum harcadığım kudrete baktığımda.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Petcarar »

Sebatay yazdı:Asit özelliğini kullanmaya başladıktan sonra ben max seti bir kenara bırakıyorum. Anca ne zamana max seti giyinmek bana mantıklı gelir, kudret biter, asit atamayacak konuma gelirim, o zaman max setimi giyerim.

Seviyeli, adam gibi yorum yapanlar için teşekkürler. Şimdi ben kendi düşüncelerimi açıklayayım, kudret sorunu gir-çıkla çözmek beni oyunun atmosferinden uzaklaştırıyor ve kendimi hile yapmış gibi hissettiriyor. Çağrı yeteneği ile bir nebze kudret problemini atlatabiliriz gibi geliyor o konuyu denemedim.

Petcarar, hiç tanımadığın bir şahıs olarak bana yaptığın bu ukala tavrına bir mana veremedim. Ama yinede seni kaale alıp cevap vereyim, şu an meran muhafızı kesemezsin ne yazık ki bu kombinasyonla. Sancak sunucusunda oynayıp kesebilen şifacı varmıdır bilemiyorum ama benim gördüğüm şifacıların hiç biri tek başına meran muhafızı kesemiyorlar.

Anlattığınız asit sisteminin iş yapabilmesi için, asit yeteneğinin kudret gereksiniminin 6-7 olması gerekir, 10 değil. Veya Meditasyonun ayakta verdiği kudret artışının daha fazla olması gerekir ve süresinin de daha uzun.

Zehir konusu açılmış, zehir üzerinizde onunla ilgili eşya olmadığı sürece bana kudret kaybından başka birşey gibi gelmiyor. Özellikle de kasarken, hadi vs'de biraz daha etkisini görebiliyoruz ama kasarken istediğim verimi alamıyorum harcadığım kudrete baktığımda.
özellikle alınmamanız için ilk satırdan sonra boşluk bıraktım,anlamamışsınız.ilk satırım,konuyu açan şahsadır.iyileştirmesiz şifacı tanımını ilk ortaya atan kişi olmam da böyle bir yorum yapma hakkını doğuruyor.
meran muhafızını;ben 44lv şifacıyla kestim.şuan zırhlar yükseldiği için kesemeyebilir.ancak 49lv oksidant bir şifacının kesmemesi için bir sebep yok.
sizin yakındığınız şeyden aylar önce yakınmış ve genel etkileşimde bir konu açmıştım.fakat,oksidantların gelişi ve kasarken yaptığım gözlemler,45 lvle kadar sorunsuz gidilebileceğini gösterdi.

lütfen okuduğunuz mesajı iyi yorumlayınız

“Şifacı” sayfasına dön