Bölüm 1: Uyanış
Merhaba günlük, bugün gözlerimi çok garip bir yerde açtım. Etrafımdakiler rehavete kapılmamam gerektiğini, Erg denilen çok ağır bir maddeye maruz kaldığımı, ve onun yüzünden belki de kalıcı olabilecek bir hafıza kaybına uğradığımı söylediler.
Ben hala olayın şokunu atlatamamışken şık görünümlü bir kadın; deneysel bir süreçten geçeceğimi ve bu süreç boyunca daha önce yaşadıklarımı tekrar yaşarsam her şeyi hatırlayabileceğimi söyledi.
Merhaba günlük, bugün gözlerimi çok garip bir yerde açtım. Etrafımdakiler rehavete kapılmamam gerektiğini, Erg denilen çok ağır bir maddeye maruz kaldığımı, ve onun yüzünden belki de kalıcı olabilecek bir hafıza kaybına uğradığımı söylediler.
Ben hala olayın şokunu atlatamamışken şık görünümlü bir kadın; deneysel bir süreçten geçeceğimi ve bu süreç boyunca daha önce yaşadıklarımı tekrar yaşarsam her şeyi hatırlayabileceğimi söyledi.
(B: Ben / K: Kadın)
B: Nasıl olacak o? Daha önce yaşadıklarımı bilseydim zaten şuan bunu konuşuyor olmazdık.
K: Daha önce yaşadıklarını zaten biz de bilmiyoruz. Fakat cebinde Teşkilat adındaki bir kuruluşa üye olduğuna dair bir kart bulduk. Hemen Teşkilat'la iletişime geçip seni sorgulattık.
B: Teşki.. ne Teşkilat'ı?
K: Agah Efendi adındaki liderle görüştüm. Seni yanına istiyor. Daha önce sana verilmiş olan görevleri tekrar yerine getirerek hafızanı geri kazanacağını umuyoruz.
B: Ne gerek var böyle şeylere? Zaten daha önce ailem olmadığını söylediniz. Ne uğruna yaşayacağım? Öldürün gitsin.
K: Hahaha! Çok karamsarsın. Hadi hazırlan; yeni görevlerin seni bekliyor. Unutma, sen bizim için değerlisin.
Kadın beni uğurlarken üzerime bir cihaz yerleştirdi ve gülerek şunları söyledi:
-Böyle bir cengaveri kertenkele peşinde koşarken izlemek zevkli olacak!
Dediğine anlam veremedim fakat o sırada zaten umrumda değildi. Bana ayrılan bir sandalla Eminönü'ne doğru yola koyuldum.
Bugünlük bu kadar günlük; görüşmek üzere.
-Böyle bir cengaveri kertenkele peşinde koşarken izlemek zevkli olacak!
Dediğine anlam veremedim fakat o sırada zaten umrumda değildi. Bana ayrılan bir sandalla Eminönü'ne doğru yola koyuldum.
Bugünlük bu kadar günlük; görüşmek üzere.