Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Mesaj gönderen bugra333 »

Merhaba arkadaşlar ikv yi ilk 29 level bitip 39 geldiği gün başladım ve uzun süre oynadım en son oyunu bırakırken 3-4 adet 49 level hesabım vardı 3-4 yıldır oyunu oynamıyorum ve bugün oyunu geri indirip yeniden başlamayı düşündüm o eski günleri özledim :) sizce geri dönmeye değer mi ? bugün bir göz gezdirdim eskisi gibi oyunda aktif oyuncu yok sanırım ortalık bomboş 0'dan hesap kasmaya kalksak görevlere yardım edecek veya 30-40 level ( şimdilerde çöp olan) itemleri satacak adam kalmamış gibi geliyor bana ve oyun komple paraya dayalı olmuş gibi item fiyatları uçmuş o item paralarını ne ile kasıyorlar merak ediyorum :)
sizce oyuna tekrar başlamaya değer mi?

Problemxgenc
Problemgenc vb nicklerim vardı yıllar öncesi :D
En son Naveran tarafından 05 May 2016 02:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Konu, sahibinin isteği üzerine başlık düzenlenmiştir.
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bence dönmelisin, şimdi üç beş arkadaş çıkıp sakın dönme falan diyecektir ama aldırış etme. Para olarak lonca ve kasa harici harcamanın gerekli olmadığını düşünüyorum Eminönü, Kuklacı gibi kalabalık bir sunucu tercih et sıkıntı olmaz.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Bundan 3-4 ay önce seninle aynı durumlarda oyuna başladım.Günlüğümde de göreceğin gelişimi kaydettim.
Karakterlerinin bulunduğu sunucu önemli gelişim için ve o çarların item durumu önemli.
Sıfırdan başlıyacaksan ilk önce büyücü açıp , 49 seviyeye getirdikten sonra Yeraltı bölgesinde Cinlerde güzel para kasarsın.Sermayen olunca da şifacı açıp Çemberlitaş bölgesine girersin.Her türlü yolunu bulursun.
Velhasıl kelam bence başla , Eminönü sunucusunu tercih edersen kapımız açık , her türlü destek oluruz.
Harcamanı TL olarak Çemberlitaş Paketi alırsan yeterli olur.İçinde bir sürü şey var.
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ya cidden çok özledim anlatamam ama insan düşünmüyor değil şimdi 40a kadar vs olan görevlerde kim yardım edecek bana oyunda sanki yardım edecek adam bile kalmamış gibi geliyor birde örneğin bir azat efendi itemi 30m dedi adam :) benim zamanımda bu kadar fazla değildi sanki bunlar yani görevler vs ile yardımsız nasıl tek bir item için 20-30m kasayım ki :D benim eskiden ana karakterim büyücü idi full dizili oyunu bırakırken oyundan tanıdığım sanal bir arkadaşa direkt verdim hesabı çıkmıştım :)

50 lira sanırım bu çemberlitaş kutusu ondan bir tane almayı düşünüyorum onun harici ileride ağır silahlar için tahmini maddi harcamam ne kadar lazım olur ? yani sanki yeraltında ki cinlerden o kadar deli paralar kaldırılmıyordu yav bir iteme 30m vermeye kalkarsak çarı normal bir şekilde iyi olmayan haliyle 200-300m ye dizmem lazım :D

eskisi kadar oynayan yok diye düşünüyordum geçenlerde gece oyuna girdim bomboştu ( gece girdiğim sonradan aklıma geldi :D ) bugün şuanda baktım bayağı kalabalık göründü gözüme eminönü ama sunucu listesinde tenha görünüyordu :)

birde bu hırsızlık meselesi nedir yani neyle nasıl hırsızlık yapılıyor ? neye inanıyorlar da eşya çaldırıyorlar orasını anlamadım :)
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

Eğer 50 liralık 6. Yıl paketinden alacaksan gelecek olan 5500 akça yeterince işini görecektir. Plusun olacağı için seviye kasmak zor olmayacaktır. Fevzi, Azat itemlerin piyasası da kolay kolay 100,000'i geçmez ki üç zırh satsan işportaya bu para çıkıyor. O yönden de hiç sıkıntın olmasın.
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

TOLGARDA yazdı:Eğer 50 liralık 6. Yıl paketinden alacaksan gelecek olan 5500 akça yeterince işini görecektir. Plusun olacağı için seviye kasmak zor olmayacaktır. Fevzi, Azat itemlerin piyasası da kolay kolay 100,000'i geçmez ki üç zırh satsan işportaya bu para çıkıyor. O yönden de hiç sıkıntın olmasın.
valla hocam az önce bi azat yada nitrojendi unuttum bi item sordum biri 10m diğeri 30mb dedi şaştım kaldım biri asa diğeri eldivendi sanırım. bu piyasanın bu kadar artma sebebi nedir yani millet zengin olmuş para kaynağı artmış ki piyasa da artmış :) eskiden metin2 paraları kafelerde gerçek para ile satılırdı ikv de de öyle bir durum oldu da benim mi haberim yok para kaynağı nerden geliyor milletin :D yoksa eskiler mi piyasayı yükseltiyor :D
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

6. yıl paketi mi yoksa çemberlitaş paketi mi daha çok içerik barındırıyor ?

6. yıl paketi sadece akçe ve 3 ay plus mu veriyor?
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FireFighter095 »

+15m üstü itemler + solucan efsunu olan itemler yada + Shen itemi olanlardır.Tek item Azat yada Fevzi itemler en fazla 1m.Tek item Azat dizsen büyücüne Cinlerde kasa doldur boşalt ile güzel para kasarsın.
Silah yükseltme ile bence en fazla 150 lira gider oyuna.

Piyasanın artma durumu tılsımların fiyatları olabilir.Çok zenginleşti insanlar sayesinde

Çemberlitaş Paketi daha iyidir bence.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini

bugra333 yazdı:
TOLGARDA yazdı:Eğer 50 liralık 6. Yıl paketinden alacaksan gelecek olan 5500 akça yeterince işini görecektir. Plusun olacağı için seviye kasmak zor olmayacaktır. Fevzi, Azat itemlerin piyasası da kolay kolay 100,000'i geçmez ki üç zırh satsan işportaya bu para çıkıyor. O yönden de hiç sıkıntın olmasın.
valla hocam az önce bi azat yada nitrojendi unuttum bi item sordum biri 10m diğeri 30mb dedi şaştım kaldım biri asa diğeri eldivendi sanırım. bu piyasanın bu kadar artma sebebi nedir yani millet zengin olmuş para kaynağı artmış ki piyasa da artmış :) eskiden metin2 paraları kafelerde gerçek para ile satılırdı ikv de de öyle bir durum oldu da benim mi haberim yok para kaynağı nerden geliyor milletin :D yoksa eskiler mi piyasayı yükseltiyor :D
Yok ya ciddiye alma onları yeni oyuncular ile dalga geçen birkaç dengesiz onlar genellikle büyük loncaların üyeleri öye oluyor. Egoist yani üstü falan full paraya da ihtiyacı yok seni öyle terslemekten zevk alıyor. Değişik bir sorun bu ama konumuz bu değil.

O itemler çift fsunlu bile olsa 300.000'den fazla verme hatta pek çoğunu hediye olarak bile alabilirsin sorarsan. Daha çok yarı set dizmiş oyunculara sor yeni itemleri düşünce eskileri boşa kalmıştır çöe atmazlar herhalde, ucuz bir fiyata verirler. Reçete ile şaheser bile üretsen 50-70 m'i geçmez. Hol'de iyi para kaynağı var tabi özellikle şifacılar için. Örümceklerden salgı, akreplerden peptit 2.5m - 3m piyasası olan materyaller. Kısaca öyle bir derdin olmasın.

Yeni yazdığın ileti hakkında da cevap vereyim ÇT kutu;

1 adet loca lisansı (1,500 akçe)
1 adet kasa erişimi (500 akçe)
Gb-0B kullanma hakkı
Sınırsız Çemberlitaş Yağma Arttırıcı
Ve Üç ay plus paket verir.

6. Yıl paketi;

3 ay plus paket
5500 akçe veriyor.

Çt yağma arttırıcıyı başka şekilde alma imkanın yok fakat gb-0B önemli bence seçim yine de sana kalmış.
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Tamamdır çt kutusundan alırım ilk olarak sonra ileride diğer paketten alırım sanırım ama bu çt kutusunun kodlarının tarihi geçme gibi bir durum olmaz sanırım değil mi sonuçta 4 yıl önce çıkmış kampanya/kutu :)
/f Ayıboğann

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön