sizce oyuna tekrar başlamaya değer mi?
Problemxgenc
Problemgenc vb nicklerim vardı yıllar öncesi
valla hocam az önce bi azat yada nitrojendi unuttum bi item sordum biri 10m diğeri 30mb dedi şaştım kaldım biri asa diğeri eldivendi sanırım. bu piyasanın bu kadar artma sebebi nedir yani millet zengin olmuş para kaynağı artmış ki piyasa da artmışTOLGARDA yazdı:Eğer 50 liralık 6. Yıl paketinden alacaksan gelecek olan 5500 akça yeterince işini görecektir. Plusun olacağı için seviye kasmak zor olmayacaktır. Fevzi, Azat itemlerin piyasası da kolay kolay 100,000'i geçmez ki üç zırh satsan işportaya bu para çıkıyor. O yönden de hiç sıkıntın olmasın.
Yok ya ciddiye alma onları yeni oyuncular ile dalga geçen birkaç dengesiz onlar genellikle büyük loncaların üyeleri öye oluyor. Egoist yani üstü falan full paraya da ihtiyacı yok seni öyle terslemekten zevk alıyor. Değişik bir sorun bu ama konumuz bu değil.bugra333 yazdı:valla hocam az önce bi azat yada nitrojendi unuttum bi item sordum biri 10m diğeri 30mb dedi şaştım kaldım biri asa diğeri eldivendi sanırım. bu piyasanın bu kadar artma sebebi nedir yani millet zengin olmuş para kaynağı artmış ki piyasa da artmışTOLGARDA yazdı:Eğer 50 liralık 6. Yıl paketinden alacaksan gelecek olan 5500 akça yeterince işini görecektir. Plusun olacağı için seviye kasmak zor olmayacaktır. Fevzi, Azat itemlerin piyasası da kolay kolay 100,000'i geçmez ki üç zırh satsan işportaya bu para çıkıyor. O yönden de hiç sıkıntın olmasın.eskiden metin2 paraları kafelerde gerçek para ile satılırdı ikv de de öyle bir durum oldu da benim mi haberim yok para kaynağı nerden geliyor milletin
yoksa eskiler mi piyasayı yükseltiyor