Oyuna erken girebildiğim için karakterimin eksik olan görevlerini tamamlamam gerektiğini düşündüm , ve plusum olmadığından loncada ki arkadaşlarımdan yardım istedim . Onlarda sağolsun beni kırmadılar , hem kendileri geldiler hem de destek olarak bir kaç kişi daha getirdiler . Tabii görevi olan ve bir türlü grup bulamayanlarıda unutmadık ve onlarında görevlerine elimizden geldiğinde yardımcı olduk .
Öncelikle sivri adaya düştü yolumuz . Dev Komodo'ya doğru yol aldık ve benim gibi görevi olan bir kaç kişi daha aramıza katıldı . Sonunda yavaş yavaş toplandık ve ilerlemeye başladık .

İlk başlarda şifacısız olduğumuz için biraz zorlandık , ve biraz durakladık . Tam bu arada Kondrit arayan biriyle konuştuk ve ufak bir konuşmanın ardından ortak bir noktada karara vardık ve gruptan çıkıp Er Meydanına gittim .

Bu tarz alım satım işleri ve görev materyalleri konusunda son zamanlarda oldukça titiz davranıyorum , çünkü Y2 üretmeye karar verdim ve gerekli tılsımı üretebilmek için 300 - 320 M civarı bir paraya ihtiyacım olduğunu anladım . Ve hedefime ulaşmak üzere işe koyuldum .
Tabii görevlerden kazandığım materyaller ( Kadim , Meran , Liderlik vs.. ) bana bu konuda oldukça yardımcı oldu ve kazanmam gereken miktarın yarısını şu ana kadar az çok elde ettim . Kalan kısmı içinde alım-satım işlerine ve görevi olan karakterlerimden materyalleri elde etmeye başladım . Ve zamanı gelmişti , Dev komodo karşımızdaydı ve onu kesmek üzere işe koyulduk , iyi bir şekilde ilerledik ve kısa bir sürede alt ettik .

Bu görevimizi halletikten sonra gruptan bir kaç arkadaşımızın Meran Şehri görevleri konusunda yardıma ihtiyacı olduklarını anladım ve oraya doğru yola koyuldum , biraz uzun bir gidişti ama sonunda hepsinin görevlerini ( Şehrin Fotoğrafı , Conk , İbliss ) halletmeyi başardık

Ardından onlarda bana yardımcı olmak istediklerini belirttiler ve Solucan'a doğru yola koyulduk .
Görevim olduğu için Solucan'dan gelecek materyalede ihtiyacım vardı ve onu devirmemiz gerekiyordu . Zor olacaktı ama kalabalık bir ekiple gidiyorduk

İlk denemelerimiz hep başarısızlıkla sonuçlansada sonunda Loncamdan arkadaşım ve grubun diğer üyelerinin arkadaşları sayesinde hızlı bir şekilde Solucan'ıda kesmeyi başardık . Herkes görevlerini halletmiş ve mutlu bir şekilde ayrılırken , bu bir nevi beni eski günlere götürdü . Karakürk'ü kesmek için 30 40 kişi toplanıp yolda herkesin grup arayışı içinde olduğu günler aklıma geldi ve tebessüm etmemi sağladı . Böyle birlik olmak ve beraber oyun oynamak her şeyden daha zevkli ama biz henüz egolarımızı bir kenara koymayı öğrenemediğimiz için , böyle şeyleri kendimize yakıştıramıyoruz . Hep en iyisi olmak istiyoruz ve galiba yaptığımız en büyük hatada bu ...

(GÖREVİ YAPTIĞIMIZ ARKADAŞLARLA BİRLİKTE ÇEKİNDİĞİMİZ BİR FOTOĞRAF
Okuyan , okumayan herkese teşekkürler , ben fırsat buldukça yazmaya devam edeceğim . Sağlıcakla kalın