xTüRKiYex - Meran Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xTüRKiYex - Meran Günlüğü

Mesaj gönderen osmturk »

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Bugün itibari ile günlük oluşturmaya karar verdim. Günlükte sadece geçmişte önemli olan anılarımı anlatmaktayım. Daha sonra güncele döneceğim.
İlk olarak geçmişe dönük, daha sonra güncel olarak devam edeceğim.

Oyuna döndüğümde kimseyi tanımıyordum, zamanla arkadaşlıklar edindim ve sevgili başkanım ben ona abim diyorum Delikadir ile tanıştım. Loncasına (Osmanlı Devleti) katılmak istediğimi söyledim ve kabul edildim. Elimde o anki grup bölgelerine girecek tılsım olmadığı için sadece para ve maden kasmakla yetindim. Daha sonra kuzenimi de ikna edip beraber bir başlangıç yapmaya karar verdik. Burdan kendisine de selamlar :) Salgı ve peplit kasma ile başladım
Resim
Salgı ve peplit düşürme çabaları sürerken oyunun ufak aksilikleri yakamı bırakmadı.:)Peplit ve düşürdüğüm salgıların böyle bir şey yapmayacağımı düşünerek görüntülerini almamıştım.
Resim
Peplit ve salgı kasarken madenleri de çekmeyi ihmal etmiyordum, umduğumu buldum diyebilirim.
Resim
Yaz tatili...
Bir buçuk ay sonra geldiğimde kuzenim epey bir uğraşlar sonucunda tılsım malzemeleri toplamış. Son 5 10 maden kalmıştı hep bir elden madenleri toplayıp uzun uğraşlar sonucunda yıldırım2 mizi ürettik.
Resim
Ertesi gün oyuna girdiğimde meteorit madeninden kondrit çekmiştim. İlk defa kondrit çekmiştim şaşkınlığı üzerimden atmam kolay olmadı
Resim
Ve peplit kasmaya devam ettim.Peplit düşmedi ama torbalardan alıp işportacıya sattığım çöpler ile yavaş yavaş ilerliyordum.
Resim
Sevgili kuzenimin de yardımlarıyla kıyamet ayakkabımı ürettim.(Daha önce)
Maden çekmeden ve peplit kasmadan sıkılıp ara ara kenana kaçamaklar yapıyordum.
Resim
Transformatör asa ürettiğim gün.
Resim
BUNDAN SONRAKİ GÖNDERİLER GÜNCEL OLACAKTIR. YUKARIDAKİ GÖRSELLER KARIŞIK OLABİLİR.
Kullanıcı avatarı
ali50
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: şu an yok.

Re: xTüRKiYex - Meran Günlüğü

Mesaj gönderen ali50 »

Güzel bir başlangıç yapmışsın takipteyim.
XxxBoReASxxX
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Geçmişte üretmişsin ama asa hayırlı olsun :)
Devamlı bir günlük olur umarım , bol şans
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Devamını bekliyoruz
Resim
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

Günlüğünüz güzel olmuş. Hayırlı olsun merakla devamını bekliyorum ve bekliyoruz ;)

İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

Hepinize teşekkür ederim. Güncel olarak devam edeceğim.
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

GÜNCEL-DEVAM
Resim
Can sıkıntısından gezinmeye çıkmıştım, bir kişi kendisini ''dost'' olarak tanıtması gülmeme sebep oldu :)
Resim
Can sıkıntısını Topkapıda bulunan komodolarda geçirmeye calıştım :)
Resim
Biraz peplit ve salgı kasmaya çalıştım fakat hüsranla sonuçlandı. Sıkılmıştım yapacak başka bir şeyler arıyordum ki gaffara büyücü aradıklarını gördüm ve hemen makina atıp gaffara doğru yola çıktım.
Resim
Bölgeye giriş yaptık.
Resim
Hızlı adımlarla semihaya sonra da gaffara ulaştık.
Resim
Gaffardan sonra ise hemen stuart efendiyi kestik. Keşke eldiveni ihtiyacı olan birisine verseydi.
Hidra Ceket,Siyanür Ceket,Transformatör eldiveni alıp bölgeyi terk ettik.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. (MARTEN, MylittleKnight,Nötroloji,Raiden ve Elkahin)
Sağlıcakla kalın, beklemede kalın...
ilkere
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ilkere »

Güzel bir günlük merakla takip ediyorum. Devamını bekliyorum iddialı bir giriş...:)
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

ilkere yazdı:Güzel bir günlük merakla takip ediyorum. Devamını bekliyorum iddialı bir giriş...:)
Beğendiğinize sevindim, beklemede kalın..
Kullanıcı avatarı
osmturk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen osmturk »

Lonca toplantımızı beklerken akılıma birden bir şeyler yapmak geldi. O anda ihtiyacım olan şeyi... Eminönü sokaklarında az zamanımız geçmedi kimlerle tanışmadık ki ne denildi ise eksiksiz yerine getirildi. Eski cıvıl cıvıl Eminönü sokaklarında şuursuz bir sessizlik, bu sessizliği bozmak biraz dertleşmek için Eminönü sokaklarının hakimlerini,sahiplerini ziyarete gittim...
Resim
İlk olarak Hamit Pehlivanı ziyaret ettim. İstanbul'un eski günlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sizlere de selamını getirdim.
Resim
Oradan çıkınca Arzuhalciye uğradım hala elinde bir kitap merak içinde bana sorular sormakta. Mühürün gizemini, Tılsımları , Philetosu,Kadimi,İflisi ve nicelerini... Hepsini çoktan hercümerc etmiştik.
Resim
Ardından garip mi garip hala dertli hala kederli olan Şarapçı ile iki lafın belini kıralım dedik.
Resim
Eline epesini alıp iskeleyi tehlikelere karşı koruyan Yasemin...
Resim
Hala aklında hamsiler,lüferler kabullenmek istemiyordu hepsinin sonunun geldiğini. Ben anlattıkça derin bir offf...offf çekip; Bir şarkı mırıldanmaya başladı '' Hamsi attum tavaya da başladi oynamayaa..,
Hüzünlenmemek elde değil.
İnanın inanın inanın çocuklar, güzel günler göreceğiz güneşli günler, motorları maviliklere süreceğiz..

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön