Merhaba Arkadaşlar.
Sıkı günlük takipçisi biriyim.Artık ben de açmayı istiyorum da ama tek bir hedefim vardı o da m1 üretir üretmez günlük açmaktı ve olduda.Günlüğümü elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıcam.Fakat bu sene lys ve ygs sınavlarım olduğu için de aksatabilirim de.Umarım beğenirsiniz.
İyi forumlar
Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Merhaba Arkadaşlar,keyifli forumlar
Tarih : 2/11/2015
M1'den önce hasarımın artması için kıyamet zırh bastım:).Sanırsam ayın 28 idi
Büyücüme dün m1 ürettim ama konuyu bugün açtığım için bugün üzerinden fotoğrafları açmayı düşündüm.
Stu ve X attım ama boş çıktı.Bende oyundan ve forumdan arkadaşım olan mstfmrt yani Eaglex ile fotoğraf çekildim.
Ve işte o inanılmaz an.Ben hep şans sistemine sitem etmişimdir.Alternator düşüremediğim karakterime daha ilk gaffarında Kıyamet Ceket ve Kıyamet Pantolon düşürdüm.Anlayacağınız Gaffar amca bana hoşgeldin hediyesi verdi..İşte o fotoğraflar
Bunların dışında azıcık kp kastım ama ss alamadım.Çt için kons 1 1 ve met 2 1 tılsımlarını satın aldım.
Bugünlük böyle geçti okuyan herkese teşekkür ederim
Tarih : 2/11/2015
M1'den önce hasarımın artması için kıyamet zırh bastım:).Sanırsam ayın 28 idi
Büyücüme dün m1 ürettim ama konuyu bugün açtığım için bugün üzerinden fotoğrafları açmayı düşündüm.
Stu ve X attım ama boş çıktı.Bende oyundan ve forumdan arkadaşım olan mstfmrt yani Eaglex ile fotoğraf çekildim.
Ve işte o inanılmaz an.Ben hep şans sistemine sitem etmişimdir.Alternator düşüremediğim karakterime daha ilk gaffarında Kıyamet Ceket ve Kıyamet Pantolon düşürdüm.Anlayacağınız Gaffar amca bana hoşgeldin hediyesi verdi..İşte o fotoğraflar
Bunların dışında azıcık kp kastım ama ss alamadım.Çt için kons 1 1 ve met 2 1 tılsımlarını satın aldım.
Bugünlük böyle geçti okuyan herkese teşekkür ederim
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Günlüğün, m1'in , itemlerin hepsi hayırlı olsun Gerçekten çok şanslıymışsın takipteyiz devam et. farklı şeyler bekliyoruz
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür ederimvahdet yazdı:Günlüğün, m1'in , itemlerin hepsi hayırlı olsun Gerçekten çok şanslıymışsın takipteyiz devam et. farklı şeyler bekliyoruz
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: R U S
Günlüğün hayırlı olsun umarım devamını getirirsin sıkılmadan.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür ederimTtaymmm yazdı:Günlüğün hayırlı olsun umarım devamını getirirsin sıkılmadan.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Tarih : 3/11/2015
Merhaba sevgili günlük,bugün pek etkileyici bir olay olmadı ama yine de büyücüm ve şifacım ile attığım gaffarların 1-2 fotoğrafını atmak istedim.Bugün sadece Transformatör Pantolon Reçetesi düşürebildim.Bugün şans bana gülmedi
Büyücü ile düşürdüğüm Reçete
Benim meşhur asa düşüremeyen bahtsız şifam
Son olarak en son yapılan Mühimmatı Getir etkinliğinden kalma bir fotoğraf,hayatımda oyunda hiç Elwing'i görmediğim için hemen resim çektim
Bugünlük böyle günlük,gelişmeler olursa aktarıcam
Merhaba sevgili günlük,bugün pek etkileyici bir olay olmadı ama yine de büyücüm ve şifacım ile attığım gaffarların 1-2 fotoğrafını atmak istedim.Bugün sadece Transformatör Pantolon Reçetesi düşürebildim.Bugün şans bana gülmedi
Büyücü ile düşürdüğüm Reçete
Benim meşhur asa düşüremeyen bahtsız şifam
Son olarak en son yapılan Mühimmatı Getir etkinliğinden kalma bir fotoğraf,hayatımda oyunda hiç Elwing'i görmediğim için hemen resim çektim
Bugünlük böyle günlük,gelişmeler olursa aktarıcam
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum