Oyundaki En uyuz Yaratıkları Günlük içerisinde kendi resimlerim ile Listeledim.
TAZI. 1 Vuruşluk canı olmasına rağmen köpek gibi peşimize takılan ve bir ısırık almadan bırakmayan bu Yaratık Listede 1. sırada.
Yılanlarrr nefret ederim bunlardan olur olmaz yerde Bacağımızı tutan Neresiyle tutuyosa artık. bu yaratıklar listede 2.Sırayı alıyor.
TEPEGÖZ'ler Kanatmadan bırakmayan bu yaratıklardan kaçmak için ne kıvrak hareketler yaptım anlatamam Büyük ihtimalle eninde sonunda mutlaka kanatan bu yaratık listede 3. Sırada.
Gelelim yağmacılara tek sefer 500 Kuruş diyelim evet 500 kuruş alıyorlar 500 diyince az göründü günde 20 kere alsa 10.000 Ayda 300.000 Bin Yılda 3.6 Milyon Para alan bu yaratıklar oyundaki oyuncu sayısınıda göz önüne alırsak Paraya para demiyorlar ve listemizde 4. sırayı alıyorlar
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
Yalnızlığım Ve Ben Sahilde Biraz Dolaştık İnsanları tanıdıkça yalnızlık daha da bir güzelleşiyor hiç değilse etrafımda beni üzecek kıracak kimse yok...
Fare KK için Isırgan otu lazımdı gidip biraz toplıyım dedim ama şansmı şansızlıkmı yarısından çoğu Isırgan Tohumu Çıktı
Sonra biraz Kale basayım dedim biraz fazla ileri gitmiş olabilirim :? :? :? :?
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
Durmak yok çalışmaya devam Çok para lazım çok Boş odada Xenotim düşürmeye çalışıyoruz. Saat'e gitmeyi tercih etmiyorum Gençlere bıraktım saat'i Kavgaya gürültüye gelemem artık yaşlandım
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI