Karakter Adı: Insomnia
Tarih:21.10.2013
Oyunu yep yeni bir karakterimle oynamaya başladım. Çok büyük bir zevkle karakterimi kasıyor,arkadaşlarımla sohbetler ediyordum.Karakterimin adı Insomnia ve bir büyücü.

***************************************************************************************
Karakterimi bütün hızımla, yılmadan kasmaya devam ediyorum.

.

.

.

.
***************************************************************************************
Karakterimi sonunda 49 level yapabildim.Ama aklımda bir soru vardı. Acaba karakterim güçlü olacak mıydı? Bunun cevabını merak ediyordum.

Bütün uğraşlarımın sonucunda,gece gündüz maden çekerek,görevlerimi tamamlayarak ve arkadaşlarımın desteği sayesinde ilk şahaser olan "Ejder Asa" mı üretmiştim. O gün çok mutluydum,aklıma takılan o sorunun cevabını bulmaya bir adım daha yaklaşmıştım!

****************************************************************************************
Karakterim artık biraz daha güçlüydü. Karakterimin gücünün artırmanın bir yolu olduğunu düşünüyordum. Ama nasıl? Bu sorunun cevabını düşünürken,karakterimi kastığımda hasekide,mısır çarşısının içinde bir takım grubun bir bölgeye girdiğini hatırladım. Bu bölgeye "Sığınak" diyorlardı. Bu bölgeye girenlerin elinde benim ürettiğim asalardan vardı. O zaman sorumun yanıtını bulmuştum. Grup bölgelerine girerek tabi.Hemen grup aramaya başladım ve beni gruba almışlardı.

.

****************************************************************************************
İlk grup bölgemi heyecanla atmıştım. Ama hüzünle ayrılmıştım. Çünkü hep madalya almıştım. Ama olsun,ilk grup bölgesi olduğu için umudumu yitirmemiştim.

Asamı ürettikten sonra arkadaşımla takılmaya başladım. Ona vurduğumda,onun vuruşundan fazla vuruyordum. Sonra fark ettimki diğer oyunculardan biraz daha güçlüydüm. O aklımda kalan sorumun "Acaba karakterim güçlü olacak mıydı?" cevabını bulmaya bir adım daha yaklaşmıştım.

O günden beri sürekli savaştım,grup bölgelerine girdim. Acaba bu yaptıklarım o sorumun cevabına ulaşmama nasıl faydası olacaktı?

.

.

.

.

.

*****************************************************************************************
Bütün ejder asaya sahip olanların asaları parlıyordu. Bende bu parlatmanın nasıl gerçekleştiğini arkadaş çevremden öğrendim. En sonunda bende asamı parlattım ve fark ettim ki verdiğim hasarlar artmıştı. Artık biraz daha güçlüydüm. O sorumun cevabını bulmaya bütün hızımla devam ediyordum.

*****************************************************************************************
Biraz daha güçlendiğim için "Migrat" denilen grup bölgesine girdim. Öle kalka junonu kestik ve her zaman ki gibi madalya aldım.

******************************************************************************************
Daha güçlü olmak için sürekli migrat bölgesine girdim.

.

.

.

.

.

******************************************************************************************