HahaVoiceOfVoiceless yazdı:Loncamızın yeni üyelerinden TheHUN-Thehunıı kardeşimiz onca "hayır" ısrarlarımıza rağmen Hidroflorik Asa'sını basmış bulundu.Hayırlı uğurlu olsun , asitin yaksın çürütsün
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Aceleci davrandın ama sağlık olsun artık.Önümüzdeki maçlara bakalımmahmutcaan yazdı:HahaVoiceOfVoiceless yazdı:Loncamızın yeni üyelerinden TheHUN-Thehunıı kardeşimiz onca "hayır" ısrarlarımıza rağmen Hidroflorik Asa'sını basmış bulundu.Hayırlı uğurlu olsun , asitin yaksın çürütsün
Teşekkür ederim umarım benim için hayırlısı olmuştur
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , bugün kazançlı bir gündü.ÇT'den eksik olan 1 parçayı düşürdüm.Haydin ;
Evet , o parça Mevlana Pantul.Sonunda düştü.Tam da zamanında düştü ki bu aralar ÇT atacağım için çok işime yarayacak.Mor İbni Cevo Pantul işportaya gitti sonunda...
Loncamızdaki ÇT arttırıcı paketi test amaçlı girdik.İşe yaradığını söyleyebilirim benim açımdan.

Sıra Gaffar'a geldi ;

Transformatör Asa ve Mevlana Ceket düştü ;

Aynı turda Stuart Bey boş gönderdi...

2. tura girdik tekrardan.Semiha ve Gaffar'dan madalya aldım.Stuart'tan Hidroflorik Zırh ve Eldiven , bir de Cehennem Amplifkatör Reçetesi aldım ;

Yeraltı'nda madenleri ziyarete indim ;
Bu işte bir terslik var :?: Lokman 3. sınıf düşmesi gerekirken madenci düşüyor

Bir kaç alışveriş gerçekleştirdim , aldığım tek fotoğraf buymuş ;

Günün son ÇT turunda sinir bozucu bir olay yaşadım.Dengesiz bir tank , daha bölgeye girmeye başladığımızdan beri etrafa ahkam kesmeye başladı , her şeye laf söylemeler falan . Herif susmuyor.Artık zurna zart dedi.Gaffar'a geldik , susması için uyardım ancak ana , avrat, Allah , namus ne varsa sövmeye başladı.Yanındaki 1-2 avaneler de onu bana savunuyordu.Ben de Gaffar'ı kesmelerine izin vermedim , terkettim grubu.Zaten şikayet ettim , umarım gereği yapılır.
İşte bu bölgeden bu yüzden nefret ediyorum.Oraya giren , 2-3 item sahibi olan(meclisten dışarı tabiki) kendini Firavun zannediyor.Bir an önce bitsin şu eksik parçalar da kurtulayım burdan...

Yeraltı'na tekrar maden için indiğimde Yeşil için davet geldi , kabul edip kesimi başarıyla gerçekleştirdik ;

Gün sonunda bendeki Asit ama Arz gözlüğü olan itemi , Volkan'da Asit ama Lodos olan gözlük ile takas yaptım

Çt ile işim bitene kadar ortalama 110m gibi bir para kasmam gerekli.Zor olacak ama inşAllah olacak.Gazap 1-3 zamanı geldi bence artık.Bakalım kısmet
Ayrıca ÇT'den son 7 parça kaldı.Günde en az 1 parça diye planlıyorum
Böyle bitirdim bugünü de , tekrar görüşmek üzre...Selametle...
Evet , o parça Mevlana Pantul.Sonunda düştü.Tam da zamanında düştü ki bu aralar ÇT atacağım için çok işime yarayacak.Mor İbni Cevo Pantul işportaya gitti sonunda...
Loncamızdaki ÇT arttırıcı paketi test amaçlı girdik.İşe yaradığını söyleyebilirim benim açımdan.

Sıra Gaffar'a geldi ;

Transformatör Asa ve Mevlana Ceket düştü ;

Aynı turda Stuart Bey boş gönderdi...

2. tura girdik tekrardan.Semiha ve Gaffar'dan madalya aldım.Stuart'tan Hidroflorik Zırh ve Eldiven , bir de Cehennem Amplifkatör Reçetesi aldım ;

Yeraltı'nda madenleri ziyarete indim ;
Bu işte bir terslik var :?: Lokman 3. sınıf düşmesi gerekirken madenci düşüyor

Bir kaç alışveriş gerçekleştirdim , aldığım tek fotoğraf buymuş ;

Günün son ÇT turunda sinir bozucu bir olay yaşadım.Dengesiz bir tank , daha bölgeye girmeye başladığımızdan beri etrafa ahkam kesmeye başladı , her şeye laf söylemeler falan . Herif susmuyor.Artık zurna zart dedi.Gaffar'a geldik , susması için uyardım ancak ana , avrat, Allah , namus ne varsa sövmeye başladı.Yanındaki 1-2 avaneler de onu bana savunuyordu.Ben de Gaffar'ı kesmelerine izin vermedim , terkettim grubu.Zaten şikayet ettim , umarım gereği yapılır.
İşte bu bölgeden bu yüzden nefret ediyorum.Oraya giren , 2-3 item sahibi olan(meclisten dışarı tabiki) kendini Firavun zannediyor.Bir an önce bitsin şu eksik parçalar da kurtulayım burdan...

Yeraltı'na tekrar maden için indiğimde Yeşil için davet geldi , kabul edip kesimi başarıyla gerçekleştirdik ;

Gün sonunda bendeki Asit ama Arz gözlüğü olan itemi , Volkan'da Asit ama Lodos olan gözlük ile takas yaptım

Çt ile işim bitene kadar ortalama 110m gibi bir para kasmam gerekli.Zor olacak ama inşAllah olacak.Gazap 1-3 zamanı geldi bence artık.Bakalım kısmet
Ayrıca ÇT'den son 7 parça kaldı.Günde en az 1 parça diye planlıyorum
Böyle bitirdim bugünü de , tekrar görüşmek üzre...Selametle...
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Oyunda boş boş dolanırken Ashab-ı Kehf üretimine denk geldim.Hayırlı olsun Hekimx kardeşimize 

En son Naveran tarafından 21 Ağu 2016 19:42 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Sebep: İleti sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , bayramınızı kutlarım önceliklikle.Hayırlı bayramlar...
Bayram bereketi oyunda yüzüme güldü diyebilirim bugün.Uzatmadan başlayalım ;
Bayram dolayısıyla ÇT girme riskini almadım.Tam ortasında misafir falan gelir çıkmak zorunda olurum düşüncesiyle bölgelere girmedim.Onun yerine Furkan'la Hol ve madenleri dolandım.
Holde salgı düşürebildim.Saklıyorum bunları.Lazım olacak

Çılgın itemler ;

Furkan çıkınca oyundan geçtim madenlere.Şanslıyım ki boş dönmedim ;
İridyum

Budaksız Abanoz

Dört Yapraklı Yonca

Bir tane daha Dört Yapraklı Yonca

3. Budaksız Abanoz

Son olarak İridyum

Yonca , Budaksız , İridyum ve düşerse Ganodermaları çift hanelere çıktığı zaman satmayı planlıyorum.Para toplu gelince daha tatlı oluyor
Güzel bir şarkıyla bitirelim bugünü de ;
Selametle...
Bayram bereketi oyunda yüzüme güldü diyebilirim bugün.Uzatmadan başlayalım ;
Bayram dolayısıyla ÇT girme riskini almadım.Tam ortasında misafir falan gelir çıkmak zorunda olurum düşüncesiyle bölgelere girmedim.Onun yerine Furkan'la Hol ve madenleri dolandım.
Holde salgı düşürebildim.Saklıyorum bunları.Lazım olacak

Çılgın itemler ;

Furkan çıkınca oyundan geçtim madenlere.Şanslıyım ki boş dönmedim ;
İridyum

Budaksız Abanoz

Dört Yapraklı Yonca

Bir tane daha Dört Yapraklı Yonca

3. Budaksız Abanoz

Son olarak İridyum

Yonca , Budaksız , İridyum ve düşerse Ganodermaları çift hanelere çıktığı zaman satmayı planlıyorum.Para toplu gelince daha tatlı oluyor
Güzel bir şarkıyla bitirelim bugünü de ;
Selametle...
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Vay be...Ben gittim madenler eli açık olmuş.Küstüm onlara,ben çekince gelmiyorlar. 
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Bakma bende zar zor aldım.Diyorlar illa Yaman gelip alacak.Retaliation yazdı:Vay be...Ben gittim madenler eli açık olmuş.Küstüm onlara,ben çekince gelmiyorlar.
Ben diyorum bana ver onlar diyor olmaz Yaman alcak.Çetin mücadele sonunda zafer benim
- mahmutcaan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bugün giremedim oyuna muhtemelen önümüzdeki 2 gü daha giremeyeceğim özledim hepinizi şimdiden günlüklerden hasret gideriyom madenlerin hayırlı olsun 
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Teşekkür ederim , artık girdiğin zaman dibini çıkartırdın madenlerinmahmutcaan yazdı:Bugün giremedim oyuna muhtemelen önümüzdeki 2 gü daha giremeyeceğim özledim hepinizi şimdiden günlüklerden hasret gideriyom madenlerin hayırlı olsun