Selamlar , oldukça şanslı bir günü bıraktım ardımda.Her günümün böyle geçmesi dileğiyle
Büyücü ile Hol'de başladım ilk.Değişik bir reçete karşıladı beni;

Ve devamında gelen reçeteler , madenler , itemler ...

İlk Safran'ımız büyücü ile ...

Peptit'ten sonra düşmesini istediğim bir maden ...

Yeraltı'na geçerken baktım Ölüm Ejderleri...Dedim neden kesmiyorum ben bunları.Başladım doğramaya.
İleriki zamanlarda +100 şeklinde Rıfkı'daki iksirlerden üretebilirim

Hol'ün boş olacağını düşünerekten şifacımız ile başladım dolanmaya madenleri.Kısa bir tur yaptım ama boş çıkmadım

Bundan sonra 2 saat film arası verdim.Film bitince büyücüyü Kondritçi'ye atayım dedim.Yol bereketli geçti

Son durum bu şekilde kasamızda.Ufaktan çoğalmaya başlıyor.

Ayrıca nakit olarak 200milyon barajını geçtim.Elektrik Bilgisi (II) ve Direnç Kırma Alanı (II) tılsımlarını nakit alabilecek seviyeye gelene kadar devam edicem nakit kasmaya.
Günün Karikatürü

Görüşmek üzre...
Büyücü ile Hol'de başladım ilk.Değişik bir reçete karşıladı beni;

Ve devamında gelen reçeteler , madenler , itemler ...

İlk Safran'ımız büyücü ile ...

Peptit'ten sonra düşmesini istediğim bir maden ...

Yeraltı'na geçerken baktım Ölüm Ejderleri...Dedim neden kesmiyorum ben bunları.Başladım doğramaya.
İleriki zamanlarda +100 şeklinde Rıfkı'daki iksirlerden üretebilirim

Hol'ün boş olacağını düşünerekten şifacımız ile başladım dolanmaya madenleri.Kısa bir tur yaptım ama boş çıkmadım

Bundan sonra 2 saat film arası verdim.Film bitince büyücüyü Kondritçi'ye atayım dedim.Yol bereketli geçti

Son durum bu şekilde kasamızda.Ufaktan çoğalmaya başlıyor.

Ayrıca nakit olarak 200milyon barajını geçtim.Elektrik Bilgisi (II) ve Direnç Kırma Alanı (II) tılsımlarını nakit alabilecek seviyeye gelene kadar devam edicem nakit kasmaya.
Günün Karikatürü

Görüşmek üzre...