Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Lonca kanalında tras asa muhabbeti var buyucude alamadığım tek asa odur halada alamadım 
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ben de mecburen üretmiştim.Loncadaki konu herkeste trans asa olması ve düşürememek.Forumda da üye olan Raskolnx de artık Trans asası olmayanı dövüyorlar demişti.O ana denk gelmiş.Kabile yazdı:Lonca kanalında tras asa muhabbeti var buyucude alamadığım tek asa odur halada alamadım
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Yazıyorum kalemi elime aldığımdan beri,
Beyaz renkli sayfalara.
Çeviriyorum sayfaları sağdan sola.
Günlük diyorlar yazıyorum,
Şiir diyorlar karalıyorum.
Bu ay etkinlik var!
Yazılar sayfalara sığmadı!
Yazarlar en iyilerini topladı!
Yazılarımla başım dertte!
Mürekkebini tazele!
Onu yaz!
Bunu yaz!
Sonunda "Kıyamet Yazarı" diyorlar.
Ödül veriyorlar gizli gizli.
Aklındakileri niye yazdın dersen...
Fikirlerimin mecburiyetinden,
Şimdi ise
Mürekkebim öyle istiyor.
Hiçbiri benim kadar bilemedi.
Hiç biri benim kadar çizemedi.
Yine de bir Selami Kelaynak kadar güvendiler bana.
O kadar yazıya aç oldum ki,
Bütün fikirlerim bir bir öne çıktı içimde.
Ama hata ettiler.
Evet "Kıyamet Yazarı".
Son sayfaya geldiğinde,
Biz de imzamızı atacağız.
İki Yazı,
Tek yazar.
Beyaz renkli sayfalara.
Çeviriyorum sayfaları sağdan sola.
Günlük diyorlar yazıyorum,
Şiir diyorlar karalıyorum.
Bu ay etkinlik var!
Yazılar sayfalara sığmadı!
Yazarlar en iyilerini topladı!
Yazılarımla başım dertte!
Mürekkebini tazele!
Onu yaz!
Bunu yaz!
Sonunda "Kıyamet Yazarı" diyorlar.
Ödül veriyorlar gizli gizli.
Aklındakileri niye yazdın dersen...
Fikirlerimin mecburiyetinden,
Şimdi ise
Mürekkebim öyle istiyor.
Hiçbiri benim kadar bilemedi.
Hiç biri benim kadar çizemedi.
Yine de bir Selami Kelaynak kadar güvendiler bana.
O kadar yazıya aç oldum ki,
Bütün fikirlerim bir bir öne çıktı içimde.
Ama hata ettiler.
Evet "Kıyamet Yazarı".
Son sayfaya geldiğinde,
Biz de imzamızı atacağız.
İki Yazı,
Tek yazar.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
-Yasemin'in Tedirginliği-
Nefer son Solucan vakasından sonra Eminönü'ne inerek dostlarını ziyaret ediyordu.Bu ziyaretler içerisinde siyah uzun saçlarına düşkün olduğu Yasemin de vardı.İskeleye vardığında Yasemin tedirgin görünüyordu.Elindeki baltasını yere bırakarak selam verdi.
- Merhaba Yasemin Hanım.
- Merhaba sevgili arkadaşım.Bana ayırabilecek biraz vaktin var mı?
- Tabi buyurun?
- Beni huzursuz eden bazı gelişmeler oldu.Işık'ı tanıyorsun.Bizden bile gizli bir çok işleri vardır onun.Kendi işlerine başkalarının müdahale etmesine asla izin vermez.Ancak son zamanlarda çok fazla içine kapandı.Açıkçası bu garip durum beni biraz endişelendirdi.Ben de küçük bir araştırma yaptım ve duyduklarım beni dehşete düşürdü.
- Nasıl bir dehşet acaba?
- Işık'ın,fare adam örgütleri arasında çok sayıda işe karıştığını zaten biliyordum.Onların aralarındaki olaylara fazla bulaşmamasını onlarca kere söyledim ancak dinletemedim maalesef.Geçtiğimiz aylarda,fare adam çeteleri arasında büyük bir hesaplaşma olmuş.Bu çetelerden birinin aracı elemanı,Kızgın Kum denilen bir bela,öldürülmüş.Bu olayın Işık tarafından tezgahlandığını düşünen karşı taraf,birkaç aydır Işık'a suikast planları yapıyormuş.
Yaman yutkundu.Bu olayı kendisi yapmıştı.Başı ile Yasemin'e devam etmesinde ricada bulundu.
- Beni dehşete düşüren şey ise,organizasyonun adı.Çok kuvvetli bir organizasyon bu,duyduğunu tahmin ediyorum.Gizit.Eğer benim bu olaya karıştığımı duyarsa,Işık çok sinirlenir ve sinirlendiğinde ne delilikler yapabileceğini tahmin bile edemem.Sana bu araştırma konusunda çok güveniyorum.Suikast planı gerçek mi?Gerçekse nerede ve kim tarafından düzenleneceğini bulmamız gerek.
Yaman yola çıktı.Fare adamlardan bilgi alabilmek için İstanbul Türkçesi bilen biri lazımdı ama kim?Bulmuştu.Adadaki Yalnız Adam...
Adaya vardığında Yalnız Adama her şeyi anlattı.Fare adam düşünceli biçimde.
- Demek bilgi arıyorsun yine.Ben sana yardımcı olurum.
Yalnız adam etrafı tedirgin şekilde kolaçan etti.Yaman'a yaklaşarak:
- Gizit'i bilir misin?Onların bağlılığı ve katılığında bir fare adam organizasyonu bulamazsın.Asla ödün vermezler.Kanları asla yerde kalmaz.Asla kaybetmezler.Sen bunları kafana yaz.Arkadaşının başına gelecekleri öğrenebilirim.Ancak bu iş benim de hayatımı riske atar.Bedavaya olmaz.Bana 10 adet İpek getirmelisin.
- Tabi ki.
Yaman birkaç saat sonra İpeklerle Yalnız Adama geldi.Yalnız Adamın gözleri parladı.Eliyle işaret ederek:
- Yaklaş.Gizit bu iş için 10 savaşçısını ayarlamış.Paraları fazla fazla ödenmiş katiller bunlar.Bugün yarın senin arkadaşının işini görecekler.Ben olsam onu hemen uyarırdım.Kaçabildiği kadar uzağa kaçsın.Zira Gizit'in intikamından kurtulanı görmedim bugüne kadar.Şimdi git.Beni duymadın,görmedin,bilmiyorsun.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
-Son 10 dakika-
Yaman nefes nefese Çınar Altı'na vardı.Işık'a tüm olanları anlattı.Kızgın Kum olayında Işık kadar kendisinin de bu iş içinde olduğundan bahsetti.Işık alaylı bir tonda:
- Demek öyle.Zeki adamsın.Ancak her şeyi öğrenmen gerçekten çok zor.Bu sana basit bir para işi gibi görülebilir.Zira sana öyle yansıttım.Ancak ben bu olaya,kendi isteğimle boğazıma kadar battım ve maalesef sormak için çok geç kaldın.Açıklama yapacak zamanım yok.Şu anda sahildeki eski geminin orada onlarca tetikçi benim için yola çıkmaya hazırlanıyor,10 dakika içinde burada olurlar.Bu işkence de böylece biter.Buralardan toz ol.Boşu boşuna yanma.
Yaman sokaklarda boş boş dolanmaması gerektiğini biliyordu.Hemen limana gitti.Uzun bir deparla tetikçilerin arasına daldı.Eskisi gibi güçsüz değil güçlüydü de.Tek balta hamlesi ile tüm tetikçilerin işini bitirdi.Kan olmuş ceketini temizlemek için,tetikçi fare adamlardan birinin ceketini yırttı ve üstünü temizledi.Yol üzerinde iken Yasemin'e uğradı.Yaman yaşanan tüm hadiseleri anlattı.
- Senden sadece,neler olacağı ile ilgili bana malumat vermeni istemiştim.Ancak sen Gizit'in suikastçılarını öldürdün.Kendimi hem minnettar hem de çok sorumlu hissediyorum.Çünkü bu olay sana da bulaşacak.
- Rica ederim.Hiçbir önemi yok.Artık onlara karşı önlemler alabilirim.
Yasemin başını sallayarak kendi kendine konuşur."Aman Tanrım,Işık sen neler yaptın?Pekala.Sakin olalım.Senden ricam,bu olayı Arzuhalci'nin duymaması.Yoksa Işık terk edip gidebilir her şeyi."Sonra Yaman'ın gözlerine minnet dolu bakışlarla bakarak"Bu olayı artık ben çözeceğim.Nasıl olacak bilmiyorum ancak bir yolunu bulacağım.Bu arada,artık her an tetikte olmalısın sevgili dostum.Sürekli arkana bakmalısın.Işık'la konuş.Sorun yaratacağını sanmıyorum."
Bir koşu Işık'a vardı nefer.Işık'a olanları anlattığında asi kadın kendini tutamadan sinirli biçimde konuşmaya başladı:
- O adamlara bulaşmaman gerektiğini söylemedim mi sana?Uğraşırsın bundan sonra,delik deşik ederler seni.Ama ben uyardım.Kendin kaşındın.
- Seni kaybedemezdik.
Işık sakinleşmişti"Neyse,olan olmuş artık.Ben...Benim kusuruma bakma."Işık'ın gözleri buğulanır.Suratını elleriyle hızlıca oğuşturarak geçiştirir."Teşekkür ederim.Sana bir şey olmasını istemem inan bana.Ama madem Arzuhalci seni cehennemin her deliğine yolluyor ve bir şey olmuyor,beni de koruyabilirsin herhalde.Git Hamit'e benden bir çay iç.Kendine gel,berbat görünüyorsun.Işık gülümser.
- Çay için teşekkür ederim Işık.Kendine dikkat et,lütfen,bizim için.
Yaman Hamit'e gitti ve eğilerek elini öptü.Hamit bastonundan destek alarak kalkacakken Yaman kalkmaması için hamle yaptı.Işık'ın kendisine çay ısmarladığını bildirdi.
- Demek Işık sana çay ısmarladı.Otur bakalım bir tavla atalım hesabını göreyim çayımızı içerken
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün oyunda saat 14.00'a kadar olabildim.Bugüne özel bir planım vardı ancak endişeleniyorum.Sultan Ahmet'te son iftarımı açmak istiyorum ancak malum son günlerdeki olaylardan korkar olduk.İnşallah,Allah Türk Halkı ve Tüm Müslümanların başındaki tüm belaları başımızdan alır.Kısa bir süre oyundaydım diyebilirm fakat bugün şanslıydım.Evet,şanslıydım.Neyse bunu aşağıda öğreniriz günlük,başlayalım.
Maden avına çıktım ancak bizim loncadaki herkes bölgeleri tutmuş durumda şu an.Sivri Ada'da düşürebildiğim tek değerli maden:
Birkaç dakika Eminönü'ne indim maden için:
Loncada arttırıcı olduğundan dolayı büyücüm ile Hol'de akreplerde dolaşacağım belli bir süre.Bugün arttırıcının yardımıyla Safran düştü.
Ne salgı ne peptit,tılsım hep tılsım!
Bu hafta da Jadeit düştü ve çantama koydum.Lazım olacak gibi.
Şöyle son bir reçete:
Günün Sözü:
Mutluluk, bizi zorlayan kadere karşı kazanılan zaferlerin en büyüğüdür. -Albert Camus
Pratik Bilgiler:
Böyle yeni bir fikir düşündüm.Hem günlük yazarken hem de bilgi vermek istiyorum.İlk bilgimiz benim gibi öğrenci olan ve patates ile makarnaya mahkum olanlara gelsin.
Patatesi önce kaynar suya sonra da buza koyarsanız kabuğundan kolayca ayırabilirsiniz.
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Hayırlı bayramlar
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
-Yeni Umut Işığı-
Bir Apaz unutkanlık
Soğuk esinti ile gözlerimi şiddetle açtım.Yarı büklüm doğrularak hızlıca sağa ve sola baktım.Etrafımda Lodos Klanı Muhafızları buldum.Aniden doğrularak sordum:
- Neredeyim Ben?Nasıl geldim buraya?
Muhafızlardan biri yanıma doğru gelerek cevapladı"Hatırlamıyor musun?"
Olumsuz biçimde kafamı salladım.
- Seni birkaç gönüllü neferimiz bulmuş.Hol'ün içerisindeki uçurumda yüzüstü yatıyormuşsun.Seni bulan kişiler,burayı yani Hol Bölgesi diye tabir ettiğimiz yeri keşfe çıkan 6 kişilik bir ekipmiş.Grubun şifacısı senin yaşayıp yaşamadığını kontrol etmiş ve nefes aldığını fark etmiş.Gruptan bir savaşçı ile seni buraya göndermiş.Biliyor musun?17 gündür komada yatıyorsun."
Muhafızlardan biri yanıma doğru gelerek cevapladı"Hatırlamıyor musun?"
Olumsuz biçimde kafamı salladım.
- Seni birkaç gönüllü neferimiz bulmuş.Hol'ün içerisindeki uçurumda yüzüstü yatıyormuşsun.Seni bulan kişiler,burayı yani Hol Bölgesi diye tabir ettiğimiz yeri keşfe çıkan 6 kişilik bir ekipmiş.Grubun şifacısı senin yaşayıp yaşamadığını kontrol etmiş ve nefes aldığını fark etmiş.Gruptan bir savaşçı ile seni buraya göndermiş.Biliyor musun?17 gündür komada yatıyorsun."
Muhafızı dinledikten sonra üstümü başımı tozdan temizledim.Üzerimde Jandarma Ali Ağabey'in teşkilat kaydı yaparken verdiği kıyafetler vardı.Allah'ım ne yaşadım ben?Aklımda hiçbir fikir yok!Hatırlamıyorum!Sonra muhafız elindeki mızrağını yere bıraktı.Sol eliyle kafamı tuttu ve sağ eliyle kafamın arkasına dokundu.
- Yaran nasıl oldu?
Şaşırmıştım"Onu hiç hissetmedim bile."
Muhafız gülmüştü."Doğrudur.Şifacı seni buraya göndermeden önce bildiği tüm şifa dualarını ve büyülerini okuyarak göndermiş.Seni buraya getiren savaşçı da senin için;dört kaburga kemiğinin kırık olduğunu,kafaya aşırı şiddetle darbe aldığını ve sol kolunun çıktığını da söyledi.Klandan çağırdığımız şifacı ile senin tüm kırık kemiklerini,vücudunu şifalı kaynar suya sokarak kaynattık ve eski haline getirdik.Kafandaki yarık için ise de mükemmel bir merhem hazırlayarak kafana sürdü.Sıcak bir sargı bezi ile kafanı sardı ve 3 gün bekledi.Böyle yaparak kan dolaşım sisteminin eski haline getirdiğini ve kan kaybından ölmeni engellediğini söyledi.Ancak kan kaybı için fazla geciktiğimizi bize sinirli bir biçimde ifade etti.Senin hayata dönme mucize diyordu ve bu mucize gerçekleşti.
Gözlerim açık tüm olayı dinledikten sonra oradaki kaya parçasına oturup ,ellerimle yüzümü kapatarak ağlamaya başladım."Kendimden başka hiçbir şey hatırlamıyorum.Dört ağabeyim var fakat onlar,benim gizlice,yaşım daha yeni Teşkilat seviyesine ulaşmışken tehlikeli işler yaptığımı bilmiyorlar.Beni evde sanıp,tüm gün şifa eğitimi aldığımı sanıyorlar"
Muhafız elini omzuma attı"Üzücü,bak ne diyeceğim.Klan şifacısı senin bir büyüye maruz kaldığından şüphelendi.Bunun için uzman birini buraya göndereceğini söylemişti iki gün önce.Bak,güvenliğin için seni burada ağırlamalıyız."
Çaresiz bir biçimde boyun eğmiştim."Hiçbir şey hatırlamıyorum.Mecburen burada kalacağım."
Şaşırmıştım"Onu hiç hissetmedim bile."
Muhafız gülmüştü."Doğrudur.Şifacı seni buraya göndermeden önce bildiği tüm şifa dualarını ve büyülerini okuyarak göndermiş.Seni buraya getiren savaşçı da senin için;dört kaburga kemiğinin kırık olduğunu,kafaya aşırı şiddetle darbe aldığını ve sol kolunun çıktığını da söyledi.Klandan çağırdığımız şifacı ile senin tüm kırık kemiklerini,vücudunu şifalı kaynar suya sokarak kaynattık ve eski haline getirdik.Kafandaki yarık için ise de mükemmel bir merhem hazırlayarak kafana sürdü.Sıcak bir sargı bezi ile kafanı sardı ve 3 gün bekledi.Böyle yaparak kan dolaşım sisteminin eski haline getirdiğini ve kan kaybından ölmeni engellediğini söyledi.Ancak kan kaybı için fazla geciktiğimizi bize sinirli bir biçimde ifade etti.Senin hayata dönme mucize diyordu ve bu mucize gerçekleşti.
Gözlerim açık tüm olayı dinledikten sonra oradaki kaya parçasına oturup ,ellerimle yüzümü kapatarak ağlamaya başladım."Kendimden başka hiçbir şey hatırlamıyorum.Dört ağabeyim var fakat onlar,benim gizlice,yaşım daha yeni Teşkilat seviyesine ulaşmışken tehlikeli işler yaptığımı bilmiyorlar.Beni evde sanıp,tüm gün şifa eğitimi aldığımı sanıyorlar"
Muhafız elini omzuma attı"Üzücü,bak ne diyeceğim.Klan şifacısı senin bir büyüye maruz kaldığından şüphelendi.Bunun için uzman birini buraya göndereceğini söylemişti iki gün önce.Bak,güvenliğin için seni burada ağırlamalıyız."
Çaresiz bir biçimde boyun eğmiştim."Hiçbir şey hatırlamıyorum.Mecburen burada kalacağım."