Bugün için biraz maden avına çıkayım dedim ve Sivri Ada'nın yolunu tuttum , yol üstünde genelde boş olan bulduğum madenleri çekiyordum , bir sonuç elde edemiyordum ama yol üstünde Komodolarıda keserek Sürüngen Puludüşürmeye çalışmak biraz daha zevkli olduğundan sıkılmıyordum açıkcası , aynı zamanda gözüm bir yandan Klan sohbetindeydi çünkü ihtiyacım olan Jadeit , Salgı ve Peptit'i bir an önce ucuza bulmam gerekiyordu .
Tam sıkılmaya başlamıştım ki , bir adet Sürüngen Puludüşürünce keyfim yerine gelmişti açıkcası ve dahası için yoluma devam ettim .
O sırada Klan sohbetinde Kondrit arayan birine rastladım ve ona 6 adet satabileceğimi söyledim . 6 tane satma sebebim ise y2 için gerekli Kondrit sayısını 24 sanıyordum ama 18 olduğunu öğrendim ve elimdeki 6 Kondrit'i elimden çıkartmam gerekiyordu . Uzunca sohbetimizin ardından ortak bir paydada buluştuk ve Kondrit'leri sattım
Madenlerde devam ederken acil olarak Xenotimarayan birisine rastladım ve ona 5 adetini 25 M'den satabileceğimi söyledim . 20 M'de ısrarcıydı fakat ben reddettim ardından 22 M'ye çıktı ama ona bunun mümkün olmadığını söyledim . Sonradan biraz da konuştuk ve kendisininde tıpkı benim gibi tılsım basmak için xeno aradığını öğrendim . Kendisine 4 adet lazım olduğunu söyledi ve 17.5 M + Peptit'e karşılık olarak 4 adet xenotimi takasladık .
Ardından tam oyundan çıkacağım sürede Ada'da biraz daha dolanayım dedim ve kısa bir süre içinde bir adet daha Sürüngen Pulu düşürdüm , ve hemen kasama koyarak yoluma devam ettim . Ardından bir süre daha dolaşıp , madenleri çektikten sonra bugünlük bu kadarın yeterli olduğuna kanaat getirip oyundan çıkışımı gerçekleştirdim .
Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler , görüşmek üzere :!:
Herkese selamlar , bu hafta çok aktif olamadım ve muhtemelen önümüzdeki haftada öyle olacak çünkü yaklaşan bir sınavım var ve fazla vakit ayıramıyorum fakat fırsat buldukça oyuna girdiğimde yaşadıklarımı size aktarmaya devam edeceğim . Öncelikle günlüğe giriş yapmadan önce uzun zamandır beklediğim film Captain America : Civil War dün vizyona girdi ve girdiği gün salondaki yerimi aldım . Kesinlikle mükemmel bir filmdi , bu tarz filmlerin meraklısı herkese tavsiye ediyorum , pişman olmazsınız . Yavaştan bugün yaşadıklarımı anlatmaya başlayayım .
Bugün oyuna girdiğimde tekrardan Sivri Ada'daydım . Ve hem yaratıkları öldürüp bir yandanda maden çekiyordum . Maden konusunda şansım bir türlü yaver gitmiyordu ama bu açığı düşürdüğüm değerli materyallerle karşılayabiliyordum neyse ki . Biraz adada dolandım ve sonuç alamayınca Mısır Çarşısına yol aldım .
Tanıdıklara rastladığım için hemen gruba almışlardı ve hızlı bir şekilde giriş yapmıştık . Hiç afk yoktu grupta 5 Büyücü 1 Şifacı girdik ve oldukça seri bir şekilde başladık , ufak kazalarda olsa .
Hızlı bir şekilde ilerlerken , slotları toplayan büyücü arkadaşa , şifacımızın biraz laf kalabalığı yapması üzerine ortam gerildi . Ama yinede ilerlemeye devam ettik , fakat belliydi ki ikisininde siniri yatışmamıştı ve uzunca bir süre tartıştılar .
Ardından grubumuzun şifacısı birden gruptan çıktı ve kalakaldık 5 kişi . Normalde çıkarız diye düşünüyordum fakat grubumuz devam konusunda ısrarcıydı . Bende onlara ayak uydurdum ve 5 kişi ilerlemeye devam ettik .
Slotu seri bir şekilde kesip Kenan'a varmıştık ve nasıl bir kesim yapacağımızı konuştuk , kısa bir süre. Birisi ortada döndürecekti ve diğerleride şalteri kapattığı gibi gelip vuracaktı eğer birimize dönerse döndürme sırasıda ona geçecekti . Anlaştık ve Shen Kuo iksirlerimizi içip kesime başladık .
Başlarda oldukça iyi ilerliyorduk fakat birden şalteri tutan arkadaşlardan biri KAVRULACAKSINIZ ! dendiğinde kutup açmayınca öldü ve 4 kişi kaldık . Ardından birisi daha öldü ve 3 kişi kesmeye çalıştık elimizden geldiğinde döndürüyorduk fakat şalterleri yetişmek oldukça zordu . Biri açılınca biri kapanıyordu ve ayarlamak oldukça zordu . Sonra hepimiz öldük .
Tekrar birleştik ve kesime başladık yeniden . Fakat bu sefer sadece 1 kişi Shen Kuo içmişti , iksirimiz olmadığı için elimizden geldiğince onun döndürmesini sağlamaya çalışıyorduk . Arada bize döndüğüde oluyordu fakat ayarlayabilmiştik az çok . Sonra tekrar birisinin boş anına gelip Kenan'a abanması üzerine tekrar 4 kişi kaldık ve yine biraz sıkıntı yaşadık .
Bende öldüm ve koşarak yetişmeye çalıştığım sırada birden altıma torba düştü ve bizimkilerin kesimi başarıyla hallettiğini anladım . Şifacısız bir biçimde Kenan'ı kesebilmiştik ve bunun için onları tebrik ettim ardından bölgeden çıktık .
Arkadaşımla vedalaştık ve biraz mola vermek üzere oyundan çıktım .
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Tekrar oyuna girdiğimdeyse elimdeki Meran mücevheri'nealıcı çıktı . Kendisine ne kadar verebileceğini sorduğumda onun bana eskiden 8.5'a meranı satan arkadaş olduğu ortaya çıktı ve tatlı bir pazarlıkla alışverişi gerçekleştirdik
Ardından Hol'de dolanırken bir arkadaşla konuşmaya tutulduk ve bana 2 adet jadeit satabileceğini söyledi . İlk başta jadeit yerine Kondrit'ten bahsettiğimi sanıp 3.5 m verebilirim diyince bana biraz Deli muamelesi yapmıştı ama sonradan olayı anladı S3'te buluşup alışverişi gerçekleştirdik .
Kendisine başka Y2 malzemesi olup olmadığını sordum ve Xeno ve Salgısı olduğunuda söyledi . Onlarada talip oldum ve uygun bir fiyatta anlaşma sağladık ( 7 m , ss alamadım ) . Ve oturup biraz sohbet etmeye başladık .
Kendisi sunucu değiştireceğini ve yanında belli bir miktar para götüreceğini bu yüzden madenleri sattığını belirtti , ve bana ne basacağımı sordu . Durumu anlattım , bana şans diledi ve bende ona bir kaç soru sordum . Teşkilat'taki kalabalıktan sıkıldığını ve biraz kafa dinleyip kuzeniyle oynamak için sunucu değiştireceğini söyledi . Hoş bir sohbete tutulduk ve ardından vedalaştık . Kendisine yeni evinde başarılar dileyip oyundan çıkışımı gerçekleştirdim .
Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler , görüşmek üzere
Bugün oyuna giriş yaptığımda raylardaydım , çünkü plusum olmadığı için en çok xeno peptit salgı tarzı şeyleri satan insanlarla burdan iletişim kurabiliyordum . Sürekli yazmama rağmen satanlar çok yüksek fiyatlar belirtince vazgeçiyordum ki birisi 22 adet Jadeit'e 88 M istedi . Kendisine indirim yapıp yapamayacağını sordum ve ufak bir takasla fiyatı 80 M'ye indirip arkadaşada 3 adet sürüngen pulu vererek 22 adet Jadeit'ikasama koydum . Ve böylelikle Kondrit ve Jadeitihtiyacım tamamlanmış oldu .
Ardından uzun zamandır uğramadığım akreplere bir uğramam gerektiğini düşündüm fakat Klorotoksin düşüremedim . Yeraltındaki madenleride elimden geldiği kadar topladım fakat bir sonuç alamadım .
Ardından Sürüngen Pulu arayan birisine rastladım ve uygun bir fiyatta onunla anlaştık , ardından alışveriş için S3'e geçtim ve alışverişi gerçekleştirdik . Ardından biraz daha dolandım ve sonra oyundan çıktım .
Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler , görüşmek üzere :!:
Uzun süreli yokluğumun ardından nihayet dönebildim . Sınav işleri , evin işleri derken hiç girmedim oyuna aylarca ve bir çok şeyden uzak kaldım aslına bakılırsa . Ama artık tatil zamanı ve tekrardan dönmek güzel bir duygu elimden geldiğince günlüğümü tutmaya devam edeceğim tekrardan okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler .
Uzun süreli yokluğumun ardından giriş yaptığımda ilk olarak neler yapmam gerektiğini düşündüm . Çünkü hala üretmem gereken bir Yıldırım 2tılsımı var . Ve bunun için öncelikli olarak piyasayı araştırmaya koyuldum , elimden geldiğince piyasanın nabzını yoklayıp materyallerin güncel fiyatlarını bir kenara not ettim .Bu sırada boş durmayıp bir yandan sivri adayı turluyordum Sürüngen Pulu için .
Sonrasında Meteor bölgesine indim ticaret yapabilmek için . Arkadaşta yetreli Klan Parası olmadığı için em3'e gelemiyordu bende Lodos Sancağa gittim ve 2 adet peptit klorotoksin aldım uygun bir paraya .
Daha sonra Ada yolundayken Örümcek Salgısı arayan birisine rastladım ve em3'e geçerek alışverişi gerçekleştirdik . Her ne kadar ihtiyacım olan bir materyal olsada piyasa değerinin üstünde bir fiyat verince arkadaş sattım .
Sonra Sivri Ada'nın yolunu tuttum ve Fare köyüne doğru ilerledim .
Uzun uğraşlar sonunda Sürüngen Puludüşürmeyi başarmıştım ve bu beni motive etmişti , daha fazlası için hemen iş başı yaptım ve kaldığım yerden devam ettim . Slotlardan bir tanesi dolu olduğu için sadece Dev Komodo tarafındakileri kesebiliyordum
Ardından o slotta boşaldıktan sonra turlamaya başladım , az kalsın boş torba diye bakmayacaktım neyse ki göz atayım dedim ve bir adet daha Pul düşürdüğümü fark ettim hemen çantaya atıp devam ettim çünkü inanılmaz motive olmuştum .
Ve bir adet daha düşürmeyi başardım , ilk başlarda beni uzunca bir süre uğraştırsada sonunda Pulları elde edebilmek güzel bir duyguydu . Bunuda çantama atarak , son madenleri çektim ve oyundan çıkışımı gerçekleştirdim .
Şu an için sizlere aktarabileceklerim bu kadar , en kısa zamanda kaldığım yerden devam edeceğim . Tekrardan okuyan herkese saygılar ve sevgiler .
Oyuna uzun bir aradan sonra dönmüş olmanın verdiği heyecanla tekrardan giriş yaptım ve Sivri Ada'da yola koyulmaya devam ettim . Baya bir turladım adayı fakat sonuç alamadım gerek maden gerek pul bakımından . Ardından biraz daha kendimi zorlamalıyım diye düşünerek yola devam ettim ve bir adet daha Sürüngen Pulu düşürmeyi başardım .
Ardından Ada'da dolanırken toplu olarak Pul arayan birisine rastladım sohbet kanalında ve istedğim miktarda parayı teklif etti em3'te buluşup alışverişi gerçekleştirdik , kendisine daha çok Pul lazım olduğunu belirtti , bende ona daha Adayı turlayacağımı düşürürsem ona ulaşacağımı söyleyip Er Meydanından çıktım .
Tam oyundan çıkacağım sırada Dev Komodo etrafında toplanan kalabalığı gördüm onlara yardımcı olup olamayacağımı sordum fakat cevap alamadım bende oradaki madene yöneldim ve uzun bir süre sonra Dört Yapraklı Yonca düşürebildim . Ardından bununda sevinciyle yoncayı kasama koyarak oyundan çıkışımı gerçekleştirdim .
Okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler tekrar görüşmek dileğiyle :!: