Bugün güzel bir gündü.Monotonlaşan fakat muhabbeti bol bir gündü.Ayrıca firaridadaş adlı arkadaşımı kastım Hol'de.Ara ara kardeşi ara ara kendisi bana eşlik ediyordu.Çok tatlı muhabbetimiz oldu kendileriyle ve ağabeyi şanslı geldi.Neden şanslı geldi?Aşağıda göreceğiz.Haydi başlayalım.
Güne Migrat ile uyandık.Centruion'un arkasında bulunan geçiş kapısında(saat) fotoğraf almak istedim.
Başarılı 2-3 kesimden sonra,Sığınaklara geçtik.Yine tabii ki de Motorin'den başka kimse yüzümüze gülmedi:
Yine Reta'nın hayalleri yıkıldı.
Firaridadaş'ı kasarken düşen bir reçete:
Ve son olarak;kardeşinden karakteri devralan Muhammet,selam verdi kendini tanıttı tam osıra kestiğim akrepten Peptit Klorotoksin'i çantadan aldım.Kendisine de bunu söyledim.Gülüştük ve kasılmaya devam attik.
Günün Sözü: Okumak bir insanı doldurur, insanlarla konuşmak hazırlar, yazmak ise olgunlaştırır… -F.Bacon.
firaridadaş;doğru noktaya parmak bastın arkadaşım.GB'lerde sıkıntı çekmemek için o öneride bulunmuştum evet.Sunucumuzda Çemberlitaş'a kolaylıkla şifa bulunurken,maalesef ki Kenan ve Junon'a yok denilecek kadar az şifacı var.Bu yüzden böyle bir öneride bulundum
TOLGARDA;Lodos klanında hiçbir bölgede sıkıntı çıkmıyor.Sadece grup kurma aşamasında şifacı zor bulunuyor.Yukarıda zaten biraz bahsettim.İstersen iki karakter açarak da yoluna devam edebilirsin.İstersen savaşçıda da kalabilirsin.Tercih senin.
Tamam, senin günlüğünü de kendimizden bahsederek amacından saptırmaya başladık bu hafta epey vaktim olacak diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle Şifacı ile devam ederim.
TOLGARDA yazdı:Tamam, senin günlüğünü de kendimizden bahsederek amacından saptırmaya başladık bu hafta epey vaktim olacak diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle Şifacı ile devam ederim.
Yok Estağfurullah.Sonuçta burada yorum yapıyorsunuz.Şifacı tercihin beni mutlu etti.
Ağabey'inin ilettiği mektubu hızlıca açtı genç nefer:
Sevgili Kardeşim.Kurt Mağara'dan yeteri kuvvet harekatımız olmadığı için dönmek zorunda kaldım.Beni affet.Şimdi de Teşkilat İstihbarat'dan Eminönü'nde çıkan isyanları bastırmam için mühürlü belge göndermişler.Maalesef ki sana yardım edemiyorum.Sakın üzülme;Çünkü bir arkadaşım bu işi yapabileceğini söyledi.Karakürk'ün kanı ile mağara duvarlarına imza atacağına dair ant içti.Kendisini Lodos sancağında bulabilirsin.Selametle.
Ağabeyin Retaliation.
Hüzünlü şekilde mektubu buruşturup dans eden kum rüzgarına bıraktı genç nefer.Büyülü sözleri söyleyerek Lodos Sancağına vardı ve kendisine yardımcı olacak adamı buldu.Kurt Mağara yeterince sessizdi.Ön kuvvetler zaten Ağabeyi tarafından yok edilmişti.Karakürk'e Karakürk hissiyatını veren Şamanlar da yok edilmişti.Ruh taşını kullanarak içeri girdiler.Geniş bir alanla karşılaştılar.Alanın etrafı Kurt sürüsü ile dolu idi.Alaycı bir gülümseme ile Kesti usta büyücü.Meydanın sonunda diğerlerinden iri ve büyük bir Kurt vardı.Bu kesin oydu.Nefer:
- Bu,o olmalı! - Demek Karakürk denilen Kurt lideri bu.Şifacıya dönerek"Şifacı bana en kuvvetli dualarını ve büyülerini oku.Oku da ben de şu Kurt'un canını okuyayım!
Şifacı mağarada yankılanan sesi ile direnç büyüsü yaptı.Yaman kendini dayanıklı hissediyordu.Kolları bacakları hatta tüm vücudu bir süreliğine her şeye bağışıklı gibiydi.Büyücü hemen Karakürk'e saldırdı.Üst üste attığı yıldırım şokları,Büyük Kurt'u deli ediyor ve sersemletiyordu.Uzun uğraşlar sonunda Kurt liderinin bedeni yere yığıldı.Yaman her şeyi dehşetle izlemişti.Sonra yüzünü buruşturarak kendini topladı.Aklına Balyoz Nazım geldi.Balyoz Nazım'ın meşhur fotoğrafı.O fotoğraftaki gibi Yaman,Karakürk'ün kafasını kopartarak Bab-ı Ali'nin yolunu tuttu.Desteği olan herkese de teşekkürünü unutmadı.
Bab-ı Ali ahalisi tüm işini gücünü bırakıp resmen onu bekliyordu.Uzaklarda biri görünmüştü köyde ve elinde bir şey vardı.Mesafe uzaktı ve belli olmuyordu.Yakınlaşınca ahali sevinç çığlığı atmaya başladı.Elif'in yanına gittiğinde elini sıktı ve:
- İşte Geldin!Tüm Bab-ı Ali duysun bu yaptığını git anlat herkese.Ben fazla konuşamıyorum durumum dolayısıyla.Mebure Hanım seni bekliyor. - Teşekkürler.
Ağır adımlarla Mebure Hanım'ın yanına gitti.Mebure hanım zafer gülüşü ile beraber nefere sarıldı:
- İşte benim bir numaram geldi!Bekle bir saniye.Mebure Hanım neferin koluna girerek,platformun ucuna kadar getirdi."Ey Bab-ı Ali halkı!Dinleyin bakalım.Bu gördüğünüz kahraman Meteor bölgesindeki baş tehlikemiz olan Kurt Adamların başını ezdi!İşte bu yüzden O,artık Bab-ı Ali'nin ebedi müttefiki olarak anılacak ve hürmet görecek.
Ardından Mebure Hanım,büyük kasanın oradan çıkardığı paketi,neferin kulağına fısıldayarak verdi.Büyük alkışlar eşliğinde paketi açtı ve gördükleri karşısında şaşkına dönmüştü.İlgi ve alakadan dolayı çok şaşırdı ve hiçbir şey söyleyemedi.Ardından kendisini alkışlayan herkese teşekkürlerini iletti.
Bugün görevlerle uğraştık.Metalingus yani Muhammet'i kastık ve Yeraltı görevlerine başladık.Bunun dışında biraz Hol'de dolandık Hasan'la.Elimize bir şey geçmese de keyifli bir gündü.Kp kastık.Haydi başlayalım.
Dün,Peptit Klorotoksin'i sattım.Günlük yazdıktan sonra bir ara oyuna girmiştim.O sıra sattım.
Umutlarımızın yıkıldığı an.
Hasan arkadaşım Latif'i bastı ve eline taktı.Mükemmel bir görünümü var.Tekrardan hayırlı olması ve bol kan dökmesi dileğiyle.
Son olarak;biraz kp kastık Eminönü'nde.100 KP kadar kastık.3 kişiye 10 kişi Arz ekiple göğüs göğüse çarpıştık.Yer yer galip çıkan taraf olduk.Yer yer sonu hüsran biten sonuçlarla karşılaştık.Velhasıl,5000+ KP'ye ulaştım.İnşallah yakın zamanda rütbe alırım.
Günün Sözü: Hayatta kalma mücadelesi aşk gibi. İkisi de kör. -Stephen King(Cep adlı Roman'ından)
Retaliation yazdı:
Son olarak;biraz kp kastık Eminönü'nde.100 KP kadar kastık.3 kişiye 10 kişi Arz ekiple göğüs göğüse çarpıştık.Yer yer galip çıkan taraf olduk.Yer yer sonu hüsran biten sonuçlarla karşılaştık.Velhasıl,5000+ KP'ye ulaştım.İnşallah yakın zamanda rütbe alırım.
Ayrıca Latif diyorum.Ecel Getiren diyorum.Yaman diyorum