Uzun zamandır düşündüğüm fakat bazı sorunlar yüzünden gerçekleştiremediğim bir fikirdi. Teşekkürler..Lahkesis yazdı:Günlüğünü videolarla zenginleştirmen hoş olmuş. Takipteyim..![]()
Symbian'ın Günlüğü-Beyazköşk
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Re: Symbian'ın Günlüğü-Beyazköşk
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Sunucu:Beyazköşk
Karakter Adı:Symbian/ISaKıNCaLıI/Fonksiyonelx
Tarih:25.02.2014
Tankımla oyuna giriş yaptım. Bir anda kendimi klan savaşlarında buldum.

Tankımın ayısı olduğu için şanslıydım, savaşcılar üzerinde kanatma etkisi bırakıp kudretlerini bitiriyordu.

Ne yazık ki bu yöntemle klan parası ve şan alamıyordum. :| Bu yüzden şifacı karakterime geçiş yaptım.

Düşmanlarımı oldukça iyi bir şekilde kesiyordum. :twisted:

Şifacı karakter kullanmada üstüme tanımıyorum.
Düşmanlarımın kaçması ile kp kasmaya karar verdim. Malesef tek başıma olduğum için çabucak öldüm.

Büyücü karakterime geçtim. Grubumuzu toplayıp arzlara hücum ettik.

Ve yine sayımızın azalması ile arzlara yem oldum. :evil:

Klan savaşları ve wslerimin ufak bir videosunu hazırladım.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LHuBpSqx ... e=youtu.be[/youtube]
Karakter Adı:Symbian/ISaKıNCaLıI/Fonksiyonelx
Tarih:25.02.2014
Tankımla oyuna giriş yaptım. Bir anda kendimi klan savaşlarında buldum.

Tankımın ayısı olduğu için şanslıydım, savaşcılar üzerinde kanatma etkisi bırakıp kudretlerini bitiriyordu.

Ne yazık ki bu yöntemle klan parası ve şan alamıyordum. :| Bu yüzden şifacı karakterime geçiş yaptım.

Düşmanlarımı oldukça iyi bir şekilde kesiyordum. :twisted:

Şifacı karakter kullanmada üstüme tanımıyorum.

Büyücü karakterime geçtim. Grubumuzu toplayıp arzlara hücum ettik.

Ve yine sayımızın azalması ile arzlara yem oldum. :evil:

Klan savaşları ve wslerimin ufak bir videosunu hazırladım.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LHuBpSqx ... e=youtu.be[/youtube]
En son HorrorStory tarafından 27 Şub 2014 19:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenlendi.
Takipteyim hoş bir günlük 
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Takip etmenize sevindim, teşekkürler..Lestrange yazdı:Takipteyim hoş bir günlük
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Karakter Adı:ISaKıNCaLıI
Tarih: 26.02.2014
Oyuna büyücüm ile giriş yaptım. BB 2 tılsımı için para biriktirmem gerekiyordu. Zaman kaybetmeden Büyük Hol' e indim.

Bir arkadaş ile hoş sohbet eşliğinde maden ocağına doğru ilerliyorduk.

Madeni çekmek için ondan önce davranmalıydım. :twisted:

Ondan önce davranıp çekmiştim, fakat yine saf maden yoktu. :evil: 225 yeşim taşından sonra bir jadeit hiçde fena olmazdı.

Maden Ocağına doğru ilerlerken kıyıda köşede hangi maden varsa topluyordum.

Maden Ocağına ulaştık ve arkadaşla ayrıldık. Çöp itemleri Lodos tüccara satıyordum. İşportacı gençten iyi para veriyordu.
Ne yazık ki tüm eşyaları tek tek sürüklemek zorundaydım. Bu oyuncular için ciddi zaman kaybı yaratıyor.

Ne loncamda, ne de kendi karakterimde maden arttırıcısı olmadığı için şanssızdım.
Saf maden çekme olasılığım çok düşüktü. Bu yüzden madenlerden bana ekmek çıkmayacağını anladım. Yine de önüme çıkan madenleri çekicektim bir ihtimal saf çıkabilirdi.

Oyuncular olarak akrep çukuru olarak isimlendirdiğimiz bölgeye gittim. Orada tılsımım için gerekli olan malzemelerden Peptit kloroksin ve Örümcek salgısı düşüyordu.

Oradaki slotları nasıl toplanacağına dair bilgisi olmayan arkadaşlar için video çektim.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XtBJ0EB8 ... e=youtu.be[/youtube]
Çukurdaki nimetler gözümden kaçmıyordu.

Tarih: 26.02.2014
Oyuna büyücüm ile giriş yaptım. BB 2 tılsımı için para biriktirmem gerekiyordu. Zaman kaybetmeden Büyük Hol' e indim.

Bir arkadaş ile hoş sohbet eşliğinde maden ocağına doğru ilerliyorduk.

Madeni çekmek için ondan önce davranmalıydım. :twisted:

Ondan önce davranıp çekmiştim, fakat yine saf maden yoktu. :evil: 225 yeşim taşından sonra bir jadeit hiçde fena olmazdı.

Maden Ocağına doğru ilerlerken kıyıda köşede hangi maden varsa topluyordum.

Maden Ocağına ulaştık ve arkadaşla ayrıldık. Çöp itemleri Lodos tüccara satıyordum. İşportacı gençten iyi para veriyordu.

Ne loncamda, ne de kendi karakterimde maden arttırıcısı olmadığı için şanssızdım.

Oyuncular olarak akrep çukuru olarak isimlendirdiğimiz bölgeye gittim. Orada tılsımım için gerekli olan malzemelerden Peptit kloroksin ve Örümcek salgısı düşüyordu.

Oradaki slotları nasıl toplanacağına dair bilgisi olmayan arkadaşlar için video çektim.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XtBJ0EB8 ... e=youtu.be[/youtube]
Çukurdaki nimetler gözümden kaçmıyordu.

En son HorrorStory tarafından 27 Şub 2014 19:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenlenmiştir.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenlenmiştir.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Tarih:27.02.2014
Oyuna büyücüm ile giriş yaptım. Ortalığın tenhalığını fırsat bilip, maden topluyordum.

Saf maden çıkmıyordu.
Neferlerden birinin Devana görevi için yardım istediğini gördüm. Bende onu kırmayıp kabul ettim.

Çok hızlı bir şekilde yere serdik. Nefer teşekkür etti ve görevini teslim etmeye gitti.
Uzun zamandır Junon'a uğrayıp hal hatır sormadığımı farkettim.
Hemen Sivri ada'ya geçerek Junon grubu toplamaya başladık. Her zaman ki gibi grubu toplamaya çalışırken, madenleri çekiyordum.

Ne yazık ki saf maden elde edemiyordum. Ümidimi kırmayıp ileride gözüken madenleri toplamaya yöneldim. Baş belası tazılar ayaklarıma yapışıyordu. Onları keserek maden toplamaya devam ettim.

Çıban otunu çektim. Dört yapraklı yonca hayal ederken, Çıban çiçeği çıktı. Neyse buda birşeydir, en azından çıban otu çıkmadı. :roll: Bu büyük bir gelişme.

Grubumuzu toplayıp içeri girdik. İlk başlarda aksilikler, düşme v.s. olaylar yaşansada sonradan birbirimize alıştık. Hızla Centurion'a doğru ilerliyorduk.

Karkumları, Tesla gözcüsü ve hayvanlarla kestik.

Centurion kesimine başladık.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gIpQ-Qa ... e=youtu.be[/youtube]
Centurion hazırlıksız yakalanmıştı. Çabucak yere serdik. Daha sonra Yılan çukurlarına doğru ilerledik. Grubumuzdaki arkadaşların hata yapmaması ile birlikte çabucak temizledik. Junon'u kesmeden önce işimizi sağlama alıp cehennem tazılarını kestik. Tazılar benim hızıma yetişemiyordu.

Centurion, Yılanlar ve Tazılar ölmüştü. Junon'un gücü iyice zayıflamıştı. Bizde bunu fırsat bilip Junon'a suikast yaptık.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zMDidQc ... e=youtu.be[/youtube]
Nucleus yüzük vermesini umuyordum, fakat gelenek değişmedi yine madalya.. O an ki sinirim ile fotoğraf almadan çıktım. :evil:
Uzun zamandır klan değiştirmeyi düşünüyordum. Gerek Lodosların bencilliği gerekse, arz arkadaşlarımın tavsiyesinden üzerine. Bu gün kararımı verdim, arz klanına geçiş yapıcaktım. Daha önceden hediye edilen klan değiştirme ürünüm duruyordu. Onu kullanıp klanımı değiştirdim, duygulanmadım sanmayın.
ops:

Yarın, yep yeni bir klan beni bekliyordu..
Tarih:27.02.2014
Oyuna büyücüm ile giriş yaptım. Ortalığın tenhalığını fırsat bilip, maden topluyordum.

Saf maden çıkmıyordu.

Çok hızlı bir şekilde yere serdik. Nefer teşekkür etti ve görevini teslim etmeye gitti.
Uzun zamandır Junon'a uğrayıp hal hatır sormadığımı farkettim.

Ne yazık ki saf maden elde edemiyordum. Ümidimi kırmayıp ileride gözüken madenleri toplamaya yöneldim. Baş belası tazılar ayaklarıma yapışıyordu. Onları keserek maden toplamaya devam ettim.

Çıban otunu çektim. Dört yapraklı yonca hayal ederken, Çıban çiçeği çıktı. Neyse buda birşeydir, en azından çıban otu çıkmadı. :roll: Bu büyük bir gelişme.

Grubumuzu toplayıp içeri girdik. İlk başlarda aksilikler, düşme v.s. olaylar yaşansada sonradan birbirimize alıştık. Hızla Centurion'a doğru ilerliyorduk.

Karkumları, Tesla gözcüsü ve hayvanlarla kestik.

Centurion kesimine başladık.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gIpQ-Qa ... e=youtu.be[/youtube]
Centurion hazırlıksız yakalanmıştı. Çabucak yere serdik. Daha sonra Yılan çukurlarına doğru ilerledik. Grubumuzdaki arkadaşların hata yapmaması ile birlikte çabucak temizledik. Junon'u kesmeden önce işimizi sağlama alıp cehennem tazılarını kestik. Tazılar benim hızıma yetişemiyordu.

Centurion, Yılanlar ve Tazılar ölmüştü. Junon'un gücü iyice zayıflamıştı. Bizde bunu fırsat bilip Junon'a suikast yaptık.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zMDidQc ... e=youtu.be[/youtube]
Nucleus yüzük vermesini umuyordum, fakat gelenek değişmedi yine madalya.. O an ki sinirim ile fotoğraf almadan çıktım. :evil:
Uzun zamandır klan değiştirmeyi düşünüyordum. Gerek Lodosların bencilliği gerekse, arz arkadaşlarımın tavsiyesinden üzerine. Bu gün kararımı verdim, arz klanına geçiş yapıcaktım. Daha önceden hediye edilen klan değiştirme ürünüm duruyordu. Onu kullanıp klanımı değiştirdim, duygulanmadım sanmayın.

Yarın, yep yeni bir klan beni bekliyordu..
En son KRABBY tarafından 02 Mar 2014 12:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerine düzenleme yapıldı.
- Symbian
- Teşkilat Neferi
Tarih: 28.02.2014
Oyuna büyücüm ile giriş yaptım. Giriş yapmamla ölmem bir oldu. Artık "Arzın Çocukları" mensubuydum..
Arzlar beni çok candan karşıladı.

Küçük tünellere doğru yol aldım. Hem klan parası kasmak, hem de maden çekmek için. 2 büyücü dağıtıyorduk ortalığı.

Arkadaş diğer çarına klan parası lazım olduğunu söyledi. Diğer çarına geçti. Tekrardan dağıtmaya devam ettik.

Daha sonra, gaffara büyücü arayan birine mesaj attım, gelebileceğimi söyledim. Gruba aldı.

Grup toplanırken zamanımı boş geçirmek istemedim. Maden toplayıp, kp kasıcaktım. Tabi önüme çıkan 2 Lodos şifayı görmeden önce.

Beni bir av gibi avladılar. İki gazapçı şifanın arasında bişey yapamadan öldüm. :evil:
Uzun bir süre grubun toplanmasını bekledik. Grup toplandıktan sonra zaman kaybetmeden Gaffar bey'i kesmek üzere "Çemberlitaş" bölgesine yol aldık.

Gruptaki arkadaşların tecrübeli olması, işimizi büyük ölçüde kolaylaştırdı. Hızlı ve hatasız bir şekilde ilerliyorduk.

Stuart efendiye vardık. Geliceğimizi daha önceden duymuş ve hazırlık yapmıştı. Bizimde elimiz armut toplamıyordu tabiki.
Hazırlıklarımızı tamamlayıp kesime başladık.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tVX1Safq ... e=youtu.be[/youtube]
Semiha hanıma doğru ilerliyorduk.

Kurabiye ile karşı karşıya durup, taaruzları oynatıyorduk.

Taaruzlar dayanamayıp yere seriliyordu.
Semiha hanıma vardık. Geldiğimizden haberi olmadığı için hazırlıksız yakalandı. :twisted:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JkbYGg2e ... e=youtu.be[/youtube]
Daha fazla meteorit saldırısına dayanamayan Semiha, Gaffar bey'in yanına kaçıverdi. Hazırlıklarımızı tamamlayıp, içeri doğru ilerledik.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pk1JfpXX ... e=youtu.be[/youtube]
Tank arkadaşın düşmesi ile grubumuz yerle bir olmuştu.
Bir süre tank arkadaşı bekledik, gelmeyince tanksız kesmeye karar verdik. Planımızı yaptık, hazırlıklarımızı tamamladık ve kesime başladık.(Videoyu 720p izleyiniz.)
Planımız tutmuştu! 4 büyü 1 şifa Gaffar bey'i kestik. Bu, oyunda bir ilk olsa gerek.
Hızımızı alamayıp İstihbarat Subayı'nıda kestik. :lol:
Bir Arz olarak ilk günüm çok zevkli geçmişti. Tanıştığım arkadaşların samimiliği beni oldukça etkilemişti.
Dipnot: Son videoyu yüklemek için tam 1.5 saat uğraştım emeğe saygı
Tarih: 28.02.2014
Oyuna büyücüm ile giriş yaptım. Giriş yapmamla ölmem bir oldu. Artık "Arzın Çocukları" mensubuydum..

Küçük tünellere doğru yol aldım. Hem klan parası kasmak, hem de maden çekmek için. 2 büyücü dağıtıyorduk ortalığı.

Arkadaş diğer çarına klan parası lazım olduğunu söyledi. Diğer çarına geçti. Tekrardan dağıtmaya devam ettik.

Daha sonra, gaffara büyücü arayan birine mesaj attım, gelebileceğimi söyledim. Gruba aldı.

Grup toplanırken zamanımı boş geçirmek istemedim. Maden toplayıp, kp kasıcaktım. Tabi önüme çıkan 2 Lodos şifayı görmeden önce.

Beni bir av gibi avladılar. İki gazapçı şifanın arasında bişey yapamadan öldüm. :evil:
Uzun bir süre grubun toplanmasını bekledik. Grup toplandıktan sonra zaman kaybetmeden Gaffar bey'i kesmek üzere "Çemberlitaş" bölgesine yol aldık.

Gruptaki arkadaşların tecrübeli olması, işimizi büyük ölçüde kolaylaştırdı. Hızlı ve hatasız bir şekilde ilerliyorduk.

Stuart efendiye vardık. Geliceğimizi daha önceden duymuş ve hazırlık yapmıştı. Bizimde elimiz armut toplamıyordu tabiki.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tVX1Safq ... e=youtu.be[/youtube]
Semiha hanıma doğru ilerliyorduk.

Kurabiye ile karşı karşıya durup, taaruzları oynatıyorduk.

Taaruzlar dayanamayıp yere seriliyordu.
Semiha hanıma vardık. Geldiğimizden haberi olmadığı için hazırlıksız yakalandı. :twisted:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JkbYGg2e ... e=youtu.be[/youtube]
Daha fazla meteorit saldırısına dayanamayan Semiha, Gaffar bey'in yanına kaçıverdi. Hazırlıklarımızı tamamlayıp, içeri doğru ilerledik.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pk1JfpXX ... e=youtu.be[/youtube]
Tank arkadaşın düşmesi ile grubumuz yerle bir olmuştu.
Planımız tutmuştu! 4 büyü 1 şifa Gaffar bey'i kestik. Bu, oyunda bir ilk olsa gerek.
Bir Arz olarak ilk günüm çok zevkli geçmişti. Tanıştığım arkadaşların samimiliği beni oldukça etkilemişti.
Dipnot: Son videoyu yüklemek için tam 1.5 saat uğraştım emeğe saygı
En son KRABBY tarafından 28 Şub 2014 20:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- xUgUrBeYxi
- İskele Babası
750 fizikli güneş asalı büyüm girmemiş ekranaSymbian yazdı:
Tank arkadaşın düşmesi ile grubumuz yerle bir olmuştu.Bir süre tank arkadaşı bekledik, gelmeyince tanksız kesmeye karar verdik. Planımızı yaptık, hazırlıklarımızı tamamladık ve kesime başladık.(Videoyu 720p izleyiniz.)
Planımız tutmuştu! 4 büyü 1 şifa Gaffar bey'i kestik. Bu, oyunda bir ilk olsa gerek.Hızımızı alamayıp İstihbarat Subayı'nıda kestik. :lol:
Bir Arz olarak ilk günüm çok zevkli geçmişti. Tanıştığım arkadaşların samimiliği beni oldukça etkilemişti.![]()
Bu arada ilayda tam yerinde durmuş
xUĞURBEYx
PHoBoSxUğUrBeY

PHoBoSxUğUrBeY

- Symbian
- Teşkilat Neferi
xUgUrBeYxi yazdı:750 fizikli güneş asalı büyüm girmemiş ekranaSymbian yazdı:
Tank arkadaşın düşmesi ile grubumuz yerle bir olmuştu.Bir süre tank arkadaşı bekledik, gelmeyince tanksız kesmeye karar verdik. Planımızı yaptık, hazırlıklarımızı tamamladık ve kesime başladık.(Videoyu 720p izleyiniz.)
Planımız tutmuştu! 4 büyü 1 şifa Gaffar bey'i kestik. Bu, oyunda bir ilk olsa gerek.Hızımızı alamayıp İstihbarat Subayı'nıda kestik. :lol:
Bir Arz olarak ilk günüm çok zevkli geçmişti. Tanıştığım arkadaşların samimiliği beni oldukça etkilemişti.![]()
Bu arada ilayda tam yerinde durmuş
-
- İri Fare Avcısı
özellikle videolar çok güzel olmuş ellerine sağlık
Stu da videonu sabote etmeye çalışmışım sanırım ama başaramamışım galiba :mrgreen: :mrgreen: