Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Re: Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK

Mesaj gönderen Herakles »

oxBeRduSxo yazdı:Öncelikle tşkler :D Bizi düşünüp kattıgın için sonrasında ise bu günlügü düşünüp yaptıgın için neyse söze gerek yok fazla bol Başarılar .... :lol:
Teşekkürler Ayşe Hanım... :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Frantico / Insomnia
Tarih: 01.03.2014 / Cumartesi

Merhaba sevgili günlüğüm.

Her zaman ki gibi oyuna savaşçım ile giriş yaptım. Oyun yüklenir yüklenmez birini görünce dalmak üzere hamle yaptım. Fakat tam dalacağım sırada saatte kasan şahsın benim rakibim olmadığını görünce ona dalmadım ve bol şanslar dileyerekten savaşçımdan çıkışımı gerçekleştirdim.

Resim

Resim

Savaşçımdan çıkınca büyücüme geçiş yaparak klandaşlarıma selam verdim. Selam faslından sonra "Xenotim" kasmaya başladım. Malum bugün cumartesi günüydü.

Resim

Ben kasarken şifacı karkateri için güzel bir kolye düşmüştü. Yanımda duran,gerektiğinde beni ölümlerden kurtaran adaşıma (Alfayıldırımm) verdim.

Resim

Irklardan sürekli işime yaramayan tılsımlar düşüyordu. Bu iş giderek canımı sıkmaya başlamıştı.

Resim

Ben kırmızı bereli ırka kesmek için vurdum ve zihin yiyince zihini bozmak için "Büyü Bozma" skilini kullandım. Fakat oyun hatası yüzünden "Büyü Bozma" skili bir işe yaramamıştı. Kırmızı bereli ırk bana vurduktan sonra kanatma attı. Malum,o kanatmayı kimse bozamaz. Sağ olsun adaşım olan "Alfayıldırımm" bana can basarak beni ölümden kurtarmıştı.

Resim

Resim

Adaşım olan "Alfayıldırımm" oyundan çıktı ve ben tekrar "Xenotim" kasmaya başladım. Fakat yine aynı durum oldu. Kırmızı bereli ırkı keserken zihni bozamadığımdan kanatma yemiştim. Bende güvenli bölgeye geçerek oyundan çıkıp tekrar girdim.

Resim

Oyuna girince yanı başımda olan "Meteorit" madenini çektim. Fakat birinci seviye maden çıkmıştı. Tekrardan "Xenotim" düşer umudu ile ırkları kesmeye başladım...

Resim

Irkları keserken sonunda bir tane de olsa "Xenotim" düşürebilmiştim. Xenotim'i görünce bütün sıkıntım yok oldu ve "Xenotim" kasma isteğim daha bir kuvvetlendi. Malum,ırkları baya kesmeme rağmen "Xenotim" düşmeyince canım sıkılmıştı. Fakat düştüğünde tekrardan "Xenotim" düşürme isteği uyanıyordu içimde...

Resim

Dün sadece 2 adet "Xenotim" düşürmüştüm. Bu düşürdüğüm ile birlikte 3 adet "Xenotim"e sahip oldum. Xenotim'i alır almaz bölgeden "Xenotim"i yansıtarak "sıcakk" yazdım. :)

Resim

Resim

Bütün var gücümle ırkları kesiyor ve düşen poşetleri "İnşallah Xenotim dir" umudu ile açıyordum. Fakat sonuç hüsran... Bir ırkı duvarın içinde kesince ayağımın altına poşet düştü. Açtığımda bir çeket olduğunu gördüm. Bu durumdan nefret ediyorum. :evil:

Resim

Yılmadan "Xenotim" düşer umudu ile ırkların hepsini orada katlettim. Sonunda "Xenotim" düşürebilmiştim ! 8-) Her "Xenotim" düşürüşümde "Xenotim" kasma isteğim düşen "Xenotim" sayısına göre artış gösteriyordu! :) Düşen "Xenotim"leri bölgeden yansıtınca ilginç yorumlarla karşı karşıya kalıyordum!

Resim

Resim

Sadece bugün 3 adet "Xenotim" düşürmüştüm. Henüz pes etmiş değildim. Bütün hızımla ırkları elektriğimle kavuruyordum! 8-)

Resim

Irkları elektriğimle kavururken bir tane daha "Xenotim" almıştım! 8-) Toplamda 6 adet "Xenotim" olunca 3 tanesini toplam 20 milyondan birine sattım. Geriye 3 tane "Xenotim"im kalmıştı!

Resim

Resim

Irklara verdiğim elektrik voltajı sanırım fazla gelmişti. O kadar acıya dayanamadıkları için bana rüşvet teklif ediyorlardı sanırım. 8-)

Resim

Toplamda 4 adet "Xenotim"im olmuştu. Yılmadan kasmaya devam ediyordum.

Resim

Elimde bulunan "Peptit Klorotoksin"ide 2,5m'den birine sattım.

Resim

Yine oyun hatasıyla karşılaştım. Kırmızı bereli ırkı keserken her zaman olan şey oldu! :evil: Güvenli bölgeye giderek oyundan çıkıp tekrar girdim ve "Xenotim" kasmaya devam ettim.

Resim

Bir arkadaşıma "Xenotim"i tanesi 6 m'den em 3 geçerek sattım. Toplam 420 milyon param olmuştu. Hedefime giderek yaklaştığımı fark ettim ! 8-)

Resim[/center]
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Bymadxxxlord
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Bymadxxxlord »

Şansına ve azmine hayranım dostum :)Başarılar diliyorum büyük ihtimalle ödülü alıcak olan günlük seninki :)#Direnyıldırım2 ;)
Kuklacı,Teşkilat...
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Frantico / Insomnia / Powerloflhealthl
Tarih: 02.03.2014 / Pazar

Her zaman ki gibi saati kontrol etmek üzere savaşçıma geçiş yaptım. Orada rakiplerimin olmadığını görünce büyücüm olan "Insomnia"ya geçiş yaptım.

Resim

Her zaman olduğu gibi büyücüme geçer geçmez klandaşlarıma selam verdikten sonra "Xenotim" kasmaya başladım.

Resim

Resim

Ben "Xenotim" düşer umudu ile kasarken arkadaşım olan "Akdenizlim" oyuna girerek saat mevkiinde kasmaya başladı. Bende henüz 2. slotumu kesmeye başlamıştım. Ayağımın altına düşen poşeti açtım ve "Xenotim" olduğunu gördüm. Hemen sonra bu "Xenotim"i yansıtarak "sıcakk" dedim. Her zaman yaptığım gibi. 8-)

Resim

Arkadaşım olan "Akdenizlim" oyundan çıkınca "Güvenli Oda"da bulunan bir arz beni kesmeye çalıştı. Fakat sadece 3 vuruşta savaşçıyı yere yatırdım. 8-)

Resim

Bende o arz ölü iken "Xenotim" kasmak için slotu çektim fakat ırkların kullandığı zihini oyun hatası yüzünden bozamadığımdan ölmüştüm... :evil: Çaresiz bir şekilde tekrar yola koyuldum. Ben ray yolunun yarısına gelmiş olacağım bir arakdaşım bana pm atarak saatte öldüğünü onu kaldırmamı istediğini söyledi. Bende ray yolunun yarısında ileri tıklayarak oyundan çıktım. Büyücüme girince karakterim ray sonunda olacaktı...

Resim

Büyücümden çıkarak şifacım olan "Powerloflhealthl"a geçtim. Arkadaşım beni beklememiş ve yeniden canlanmıştı.Bende tekrardan büyücüme geçiş yaptım.

Resim

Büyücüm ray sonunda olduğu için ırklara kadar rahat gelmiştim. Sıra ırkları elektriğimle kavurmakta idi. 8-)

Resim

Irklara dalarken yanlış bir hedefe daldığımdan olduğum yerde can verdim... :cry:

Daha fazla sinirlenmemek için geçici bir süreliğine "Büyük Hol" bölgesinden büyücümü çıkardım. Sivri Ada'ya giderek birine bornzu kesikten sonra arkadaşlarım sohbet etmek için beni grubuna davet etti. Uzun bir sohbetin ardından "Meteor" bölgesinin yolunu tuttum...

Resim

Meteor Bölgesi'ne gelince tek yaptığım moda geçmek oldu. Uzun zamandır moda geçip ws atmıyordum. Moda geçip adam kesmeyi özlemiştim. 8-)

Resim

Bir arkadaşım çemberci olarak bize deneme vuruşları vuruyordu. Bende "Büyü Bozma" skili olduğu için tek yiyerek yatan savaşçı arkadaşımız oldu. Ben ise sağ salim ayaktayım. 8-)

Resim

Resim

Kabadayı modunda canım sıkıldığı için "Sığınak Bölgesi"ne girmek üzere yola koyuldum. Mısır Çarşısı'na ışınlanırken tüm itemlerimi çıkarıp güçlü olmayan itemler giydim. Sığınaktan alacağım yoktu ama benim bu halimi görenler gruba alacaklar mıydı diye merak ediyordum.

"Grup var mı" yazdıktan sonra biri beni gruba davet etti.

Resim

Resim

Grup tamamlanınca grup lideri bizi içeri geçirdi.

Resim

Grup fazla sağlam olmadığından herkes ölüyordu. :cry:

Resim

Resim

En sonunda biri grubun güçsüzlüğüne dayanamayarak gruptan çıktı. En sonunda bende çıktım.

Resim

İtemlerimi takmadan "Sivri Ada"ya giderek "Migrat Bölgesi"ne adam arayama başladım.

Resim

Tamda "grubu kurdum" diyeceğim adamlar çıktı! Sanırım benim ezik halimle grup bölgelerine girmek istemiyorlardı. Bir empati oluşturarak itemleri olmayan kişilerin ne durumlarla karşılaştığını gördüm. İstediğim hedefe ulaştığımda itemi olmayan,oyuna yeni başlamış olan kişileri grup bölgelerine almayı planlamaya başlamıştım.

Resim

Canım yine sıkıldığı için "Meteor Bölgesi"ne giderek moda geçtim. Halen itemlerimi takmamıştım. Olduğum yerde oturuyordum. Beni tanıyanlar bana dalmadılar fakat üzerimde ki itemlerin güçlü olmadığını gören bazı kişilik sahipleri (!) bana dalmaya başladılar.Gerçekten üzerinde birinin itemi yokken bu duruma maruz kalıyorlar.Bu durum çok üzücüydü. :cry:

Resim

O bana dalan kişiyi itemleri mi taktıktan sonra yerden yere vurdum. Benden her ne kadar kaçmaya çalışsa da onun peşinden gidip yinede kestim. Bu ona ders olmuştur. Bir kaç itemi var diye gördüğü her güçsüz adama dalıyordu. Bende; "Bundan sonra böyle kişilerin karşısında ben duracağım" diye düşünüyordum..

Resim

Resim

Resim

Resim

Kabadayı modunda biraz takıldıktan sonra arkadaşımdan beni kesmesini istedim. Onda y2 olduğundan akrebin yanına gittim.Arkadaşım "Konsantrasyon" yeteneğini açarak akrebe elek vurduğunda ölmedim ve arkadaşıma "ayıp D" şeklinde yazdım. Sonunda arkadaşımın alev halinde attığı meteorit parçasından öldüm. :) Ölünce de oyundan çıkışımı gerçekleştirdim.

Resim

Resim[/center]

Akşam vakti.

Oyuna büyücüm ile tekrar giriş yaptım. Canım sıkıldığı için "Yeraltı Bölgesi"nde bulunan "Kadim Hidra"nın yanına gittim. Daha sonra oradan "Yeşil Hidra"nın bulunduğu bölgeye geçtim."Yeşil Hidra"nın bölgesine gelince birden duraksadım ve eski günleri hatırladım. Büyücümde sadece "Ejder Asa" varken "Yeşil Hidra"nın canını 79 yaptığımı ve öldüğümü hatırladım. O üzüntümü ve hayal kırıklığım aklıma geldi. O zamanlar "Bunu kimse tek başına kesemez" diyordum. Yeşil Hidra'ya döndüm ve oyundan aklıma gelen bir sözü söyledim "İki ters bir düz"! Bu cümle kimileri için hiç bir şey ima etmiyor olabilir ama benim için çok şey ima ediyordu. O zaman "Yeşil Hidra"ya doğru koşup ona var gücümle elektrik akımı yolluyordum... Eski günleri hatırlayınca elektriğimin voltajını daha da bir yükselttim. Ve...

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Ve sonunda ! İksir dahi içmeden, eskiden kesemediğim "Yeşil Hidra"yı şuan tek başıma kesmiş bulunmaktayım. Kladan "Yeşil Hidra'yı tek kesiyorum" diyince bir kaç kişi beni izlemeye gelmişti. Gelenlerden 1 kişinin görevi vardı,onu gruba aldım. Bir başka arkadaşım ise bana pm atınca onu da gruba aldım. Bir yandan intikamımı aldım ve bir yandan da arkadaşların görevini yaptım! 8-)

Resim

Resim

Resim

Görevini yaptığım arkadaş bana "Kadimi'de kesersin sen" dedi. :) Bende ona "Hayırlı olsun" diye karşılık verdim.

Resim

Resim

Klandan bir arkadaşım bana "ben tek başıma fare adam kesiyorum hiç hava atmıyorum" dedi. Bende ona gülerek yanıt verdim. :)

Resim
En son HorrorStory tarafından 02 Mar 2014 19:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği üzerinde düzenlendi.
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Akşam vakti.

Oyuna büyücüm ile tekrar giriş yaptım. Canım sıkıldığı için "Yeraltı Bölgesi"nde bulunan "Kadim Hidra"nın yanına gittim. Daha sonra oradan "Yeşil Hidra"nın bulunduğu bölgeye geçtim."Yeşil Hidra"nın bölgesine gelince birden duraksadım ve eski günleri hatırladım. Büyücümde sadece "Ejder Asa" varken "Yeşil Hidra"nın canını 79 yaptığımı ve öldüğümü hatırladım. O üzüntümü ve hayal kırıklığım aklıma geldi. O zamanlar "Bunu kimse tek başına kesemez" diyordum. Yeşil Hidra'ya döndüm ve oyundan aklıma gelen bir sözü söyledim "İki ters bir düz"! Bu cümle kimileri için hiç bir şey ima etmiyor olabilir ama benim için çok şey ima ediyordu. O zaman "Yeşil Hidra"ya doğru koşup ona var gücümle elektrik akımı yolluyordum... Eski günleri hatırlayınca elektriğimin voltajını daha da bir yükselttim. Ve...

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Ve sonunda ! İksir dahi içmeden, eskiden kesemediğim "Yeşil Hidra"yı şuan tek başıma kesmiş bulunmaktayım. Kladan "Yeşil Hidra'yı tek kesiyorum" diyince bir kaç kişi beni izlemeye gelmişti. Gelenlerden 1 kişinin görevi vardı,onu gruba aldım. Bir başka arkadaşım ise bana pm atınca onu da gruba aldım. Bir yandan intikamımı aldım ve bir yandan da arkadaşların görevini yaptım! 8-)

Resim

Resim

Resim

Görevini yaptığım arkadaş bana "Kadimi'de kesersin sen" dedi. :) Bende ona "Hayırlı olsun" diye karşılık verdim.

Resim

Resim

Klandan bir arkadaşım bana "ben tek başıma fare adam kesiyorum hiç hava atmıyorum" dedi. Bende ona gülerek yanıt verdim. :)

Resim
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Karakter Adı: Insomnia
Tarih: 03.03.2014 / Pazartesi

Bugün oyuna büyücüm olan "Insomnia" ile giriş yaptım. Oyuna girince klandaşlarıma selam vererek "Meteor Bölgesi"nde gezmeye başladım.

Resim

Meteor Bölgesi'nde gezerken "Tungsten" madenini gördüm ve çektim. Madeni çekip,poşeti açınca birden çıkan madenin "Şelit" olduğunu sandım fakat çıkan maden, madenin 2. derece safı olan "Saf Tungsten"di.

Resim

Meteor Bölgesi'ni gezdikten sonra "Büyük Hol" bölgesine gitmek üzere yola koyuldum. Büyük Hol bölgesinden ne yaparsam yapayım vazgeçemiyordum.

Resim

Büyük Hol'ün merkezine gitmek üzere yola koyuldum...

Resim

Etrafımda ki madenleri çekmeyi ihmal etmiyordum. Fakat her zaman olduğu gibi madenin 1. seviyesi çıkıyordu. :(

Resim

Büyük Hol'ün merkezine giderken "Yeşim Taşı" madenini gördüm ve çektim. Sonuç yine hüsran. Madenin 1. seviyesi çıkmıştı. :(

Resim

Merkeze gelince "Gönül"ün yanına uğradım. Oradan örümceklerin geniş bölgesi olan yere gittim. Tamda bütün örümcekleri arkama almış keseceğim birden başımın döndüğünü fark etmemle birlikte öldüm. :evil:

Resim

Resim

Resim

Başımın dönme nedenini çok sonradan fark ettim. Meğerse bir örümcek görünmüyordu. Bende örümcekleri toplayıp kesmeye çalışırken onun yanından geçmişim. Doğal olarak oda bana daldı ve başımı döndürmüştü. :evil: Bu tür şeylerden nefret ediyorum... :evil:

Resim

Düşündükten sonra "Xenotim" kasmak üzere "Güvenli Oda"ya gitmeye karar verdim. Az ilerledikten sonra öldüm ve yeniden canlanarak tekrardan ray yolunun başına gelince birde ne göreyim! Bir arz gelmiş beni kesmeye çalışıyor. Bu arz benle merkeze gelen şahıstı. Onun şifasını gruba almadığım için aklı sıra beni kesmeye çalışacaktı. Maalesef durum onun istediği gibi olmadı. Her yanıma gelişinde ölüyordu. En son küfür ederek oyundan çıkmıştı. Fakat oyun tenha olmadığından birden klandan o şahısın "Lodos Klanı"na katıldığını gördüm. Yazışma penceresi oyunun tenhalığından dolmamıştı. Azıcık yukarı çıkarak ettiği küfürü şikayet ettim ve şikayet ettiğimi ona da belirttim. Çıkmaza gelince küfür eden kişilik (!) sahiplerinden nefret ediyorum... :evil:

Resim

Resim

Bu olaydan sonra "Güvenli Oda"ya gitmek üzere yola koyuldum. Ray sonuna gelince arz/lodos delilerini kesmeye başladım.

Resim

Resim

Resim

Resim

Nihayetinde ırklara ulaşabilmiştim ve dikkatlice "Güvenli Oda"ya gidiyordum.

Resim

Resim

Resim

Yolum üzerinde olan "Yeşim Taşı" madenini çekmeyi ihmal etmedim fakat çıkan madenin 1.seviye madeniydi. :(

Resim

Resim

Şu oyun hatalarından nefret ediyorum. Diğer odaya geçebilmek için ırkları kesiyordum. Fakat bir ırk duvarın içinde sıkışıp kalmıştı ve ona vuramıyordum. Çünkü hedef kaçıyordu. Onu kesmek için beklerken arkadan kalkan bir tek atan ırk tarafından öldürüldüm. :evil: Sonra ise oyundan çıkışımı gerçekleştirdim...

Resim[/center]
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
ForumPOLO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ForumPOLO »

Seni mansiyon ödülüne layık gören yöneticilere ithafen...

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ForumPOLO yazdı:Seni mansiyon ödülüne layık gören yöneticilere ithafen...

Resim
Boş ver kardeşim,hiç olmasa aklımızdan senaryo kurarak,kısa kısa yazmadım bu günlüğü. Oyunda en sevdiğim bir olay karşısında buraya yazardım. Neyse,olan oldu. Bu kadar emeğe rağmen sonucu gördüm. Teşekkürler POLO
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Alfayildirim
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ezikler

Mesaj gönderen Alfayildirim »

Hakkın direk 3. tilsimyani hakkini yemisler :?
Resim
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Alfayildirim yazdı:Hakkın direk 3. tilsimyani hakkini yemisler :?
:(
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön