BÜYÜK GÜN GELDİ ÇATTI ! ARTIK KIYAMETİN ORTASINDA KIYAMET GÜNLÜKLERİ VAKTİ !
Geçen sefer kazanamadığım fakat hem içinde olmaktan büyük keyif aldığım hem de karakterimin gelişimini görmek açısından harika bir olay olan Kıyamet Günlükleri etkinliğinin 2.sayfasına gelmiş bulunmaktayız . Bu sefer ikincilik değil birincilik için uğraşacağım
Savaşçı karakterimin Çemberlitaş'a girebilmesi için bir an önce tamamlanması gereken görevler vardı . Sivri Ada , Meran Şehri görevleri ve Migrat görevleri gibi . Elimden geldiği kadar hızlı bir şekilde bunları halledebilmek adına uğraşıp çaba gösteriyordum fakat Taş Kanat ve Bronz görevlerini içi boş bir karakterle yapmak pek mümkün değildi . Tam o sırada Pul kasarken kendisiyle sürekli maden çekerken karşılaştığım bir arkadaşa denk geldim yine . Kendisi beni tanımış olacak ki yardımcı olabileceğini belirtti ve birlikte kesime başladık . O aynı zamanda taşkanat kesiyor bir yandan da madenlerin zamanını bekleyip onları çekiyordu .

Ardından gitmesi gerektiğini adada ki diğer madenlerinin çıkma vaktinin geldiğini belirtti . Kendisine teşekkür ettim ve uğurladım . Az bir şey kalmıştı fakat tek başıma kesmem oldukça uzun zaman alıyordu ve zorlanıyordum . Derken yeni tanıştığım ve eski bir oyuncu olan bir arkadaş bana yardımcı olabileceğini belirtti . Kendisine teşekkür ettim ve onun da yardımıyla birlikte Taş Kanatları kesmeye başladık . Ben de tam bir Çemberlitaş Tank'ı edasıyla Taşkanatları toplayıp kendisine Hedef Saptırma veriyor ve onun Taşkanatları kesmesini bekliyordum

Ve Taş kanat görevlerini hallettikten sonra artık sıra Bronz Keşfine gelmişti . Haritada X ile gösterilen noktaya gitmem gerekiyordu ve yine aynı arkadaş bana yardımcı oldu ve keşif görevini hızlı bir şekilde halledip Arzuhalci'nin yanına gittim . Arzuhalciden Bronz görevini aldıktan sonra Sivri Ada girişte oturup kendisine grup atarak Bronz'u kesmesini bekledim ve kısa bir süre sonra görevim hallolmuştu . Kendisine teşekkür edip arkadaş listeme ekledikten sonra forumda günlük tuttuğumu ve onu da yazacağımı söyledim . Fakat kendisi çok foruma bakmadığını ama yine de denk gelirse okuyacağını söyledi

Biraz da ticaret yapma vaktinin geldiğine karar verip büyücü karakterime geçtim ve Meteorit 2 3 için gerekli malzemeleri toplamaya başladım . Öncelikle 2 adet salgı almak için birisiyle Savaş 3'te buluştum ve alışverişi gerçekleştirdik . Fakat eskisi gibi piyasa canlı olmadığı için diğer malzemeleri bulmakta zorlanıyordum . Hal böyle olunca klan kanalından biraz daha arayışımı gerçekleştirdikten sonra sonuç alamayınca tekrar Sivri Ada'ya pul kasmaya geri döndüm fakat bugün şanslı günümde değildim pek

Ve bir süre geçtikten sonra Sürüngen Pullarımı genelde toplu olarak alan arkadaşım kendisine Alexandrite lazım olduğunu belirtti . Daha doğrusu ben bunu Klan kanalından görmüştüm . Ardından kendisiyle savaş 3 'te buluşarak 2 alexandrite karşılığı 1 adet Xenotim aldım ve kasama attıktan sonra yoluma koyuldum . Ben nasıl sürekli Pul peşindeysem ve depoluyorsam kendisi de aynı şekilde Xenotim işindeydi