Merhabalar arkadaşlar
Bundan 2 yıl önce 3-5 kişi olarak Sancakta BLOOD loncasını kurmuştuk.
Bazı nedenlerden dolayı oyunu bıraktık, arkadaşlarımız devam ettirmeye çalışmış ama bir çok sorunla karşı karşıya kalmış.
ŞUAN İSE YENİDEN YENİ BİR OLUŞUM ŞEKLİNDE GERİ DÖNMEYI HEDEFLİYORUZ…
Şöylece size kurallarımızdan ve loncamızın vizyonu ve misyonundan bahsetmek istiyorum.
Kurallarımız
1 - Lonca içi herhangi bir şey satarken indirim yapmak zorunludur.
2 - Haksız tartışma yaratmak yasaktır uyarılma, atılma nedenidir.
3 - Günde en az 90 dakika online olunmalıdır. Olunmadığı taktirde uyarılacaksınız.
4 - Loncamızda 16 yaş sınırı vardır.
5 - Küfürlü konuşmak KESİNLİKLE yasaktır.
6 - Birlik ve beraberliği hiçe saymak kesinlikle yasaktır. Loncadan atılma sebebidir.
7 - Loncamıza ihanet eden düşmanımızdır.
8 - Loncamızdan herhangi bir kişiye durduk yere saldırılırsa hepimiz o kişiye savaş açarız. Ve o kişiler görüldüğü yerde saldırıya mağruz kalacaklardır.
9 - Loncamıza aylık lonca artırıcıları alınacaktır. Bunun içinde aylık bir bütçe hazırlanıp herkesten belirli bir ücret toplanacaktır. Bununla artırıcılarımız alınacaktır.
10 - Loncamız ARZdır!
11. Loncamızda Başkanlık sistemi olacaktır. 1 başkan 2 yardımcı şeklinde olacaktır..
Vizyonumuz ve Misyonumuz
Bu lonca küfüre, iftiraya, terk etmeye, hırsızlığa ve daha birçok şeye karşı kurulmuştur...
Biz bunları önlemek için buradayız, elimizden geleni yapıyoruz ve asla bu işi bırakmayacağız. Önümüze birçok kişi çıkacak eminiz ama biz bu kişileri de ezip geçeceğiz. Biz bunun için buradayız. Sizleri de aramızda görmek istiyoruz...
Daha Güzel Bir Sancak için... Yeniden BLOOD LONCASI ile karşınızdayız.
Lonca alımlarımız başlayacaktır.
''Bloodxkingbat'' Benim charımdı ve çalınmıştı. Beni tanıyan vardır umarım içinizde eskilerden tekrar ulaşın ve yeniden bizimle olun.
DARKİNSİDE ve JASMİNEE
BLOOD LONCASI
BLOOD LONCASI ESKİ LONCA YENİ BİR OLUŞUM
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: B Loo D
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BLOOD LONCASI ESKİ LONCA YENİ BİR OLUŞUM
merabalar loncanıza katılmak istiyom
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Sakin ol genç. Oyunu 2 sene önce bırakmışsın şimdi lonca kuracağım diye damdan düşer gibi gelip adam aramaya kalkıyorsun.
Önce oyun içinde bir etrafını yokla bi nabız ölç. Ben lonca kuracağım diye yola çıkarsan sonu pek hayra alamet olmaz.
Bir de her sunucu için Lonca İletişim kanalı bulunmakta. Loncalar ile ilgili konular o bölümde bulunuyor. Forum yetkililerinden rica edersen konunu oraya taşılar sonrasında bu iletiyi de silebilirler.
Loncan ve senin için de bol şans.
Önce oyun içinde bir etrafını yokla bi nabız ölç. Ben lonca kuracağım diye yola çıkarsan sonu pek hayra alamet olmaz.
Bir de her sunucu için Lonca İletişim kanalı bulunmakta. Loncalar ile ilgili konular o bölümde bulunuyor. Forum yetkililerinden rica edersen konunu oraya taşılar sonrasında bu iletiyi de silebilirler.
Loncan ve senin için de bol şans.
Merhaba,
Konunuz Sancak Sunucusu Kanalları < Lonca İletişim kanalına taşınmıştır.
Bilginize.
Konunuz Sancak Sunucusu Kanalları < Lonca İletişim kanalına taşınmıştır.
Bilginize.
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tesekkur ederım moderator arkadasım . 
Uyarıyı yapan arakdasım sen yaşımı ögrenmeden bana genç diye hitap etme lütfen .
Oyun ıcersındekı arakdaslarıma ulastım . Oyunda zaten bırtane saglam sıfacım bulunmakta . Uyarınız ıcın tesekkur ederım .
Evet farkettım yanlıs yere konu acmısım afedersınız .
Uyarıyı yapan arakdasım sen yaşımı ögrenmeden bana genç diye hitap etme lütfen .
Oyun ıcersındekı arakdaslarıma ulastım . Oyunda zaten bırtane saglam sıfacım bulunmakta . Uyarınız ıcın tesekkur ederım .
Evet farkettım yanlıs yere konu acmısım afedersınız .
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Yolcu
Loncamızın lodos yada arz olup olmadığı şuan tam olarak belirlenmiş değildir. Kararlaştırıldığında maddelerde düzeltilme yapılacaktır

Jasmine
DrJasmine
- Berkistanbul
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncasızlar
Lonca arz olursa gb aatcakmı arzlar genelde gb atmazda.Bir de loncanını hangi klandan olacağı kesinleşince yazarmısınız?
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Arkadaslarımızla dün akşam görüştük tekrar . Carmba gunu lonca acılıyor ve lonca alımlarıda baslatılıyor .Berkistanbul yazdı:Lonca arz olursa gb aatcakmı arzlar genelde gb atmazda.Bir de loncanını hangi klandan olacağı kesinleşince yazarmısınız?
Loncamız kesinlikle ''ARZ'' olucaktır eskiden neysek şimdide oyuz .
Cemberli Taş GBMX STU GAFFAR öncelikli olmak üzere tüm bölgelerde hergün faliyet gösterilcektir .
Cok yakında sitemiz acılcak ve sitemizden ve acıcagımız sayfadan kurallara uymak sartıyla loncamıza üye alımlarımızı baslatıcaz . Sizide aramızda görmek dilegiyle .
BLOOD LONCASI
Darksinde .
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Merhabalar,
Arz olma kararıyla zor olanı sectiniz takdir ettim dogrusu.
Loncanıza basarılar..
Arz olma kararıyla zor olanı sectiniz takdir ettim dogrusu.
Loncanıza basarılar..
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
Loncanız hayırlı olsun.Bazı kuralları gözden geçirin isterseniz 90 dk zorunlu bulunma süresi , lonca bütçesi ise zor gibi dyryyor 
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)